Σπάνε τα κλιψάκια!fordakias wrote: πουλανε κλιψακια!![]()
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Όχι ρε φίλε!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: βγαλτα ολα τα πλαστικα ετσι κι αλλιως θα φυγουν ολα στη Πρεβεζα
Και μετά πως θα κυκλοφορώ; Σαν τον καρνάβαλο;!!!
Έλα να μαζευτούμε, και να μασάτε όλοι μαζί (γιατί καλλίτερο είναι από το να μιλάτε), για να καλυφθεί η απαιτούμενη ποσότητα.antonisxj wrote:αφού θες σοβαρές προτάσεις...
η λύση στο πρόβλημά σου είναι αυτή.
Τι με πέρασες;antonisxj wrote:ε! τότε... βάλε κουκούλα.Drimon wrote:Δεν θέλω να κυκλοφορώ σαν τον καρνάβαλο
Αρτέμη Μάτσα;;!!!
Drimon wrote:Έλα να μαζευτούμε, και να μασάτε όλοι μαζί (γιατί καλλίτερο είναι από το να μιλάτε), για να καλυφθεί η απαιτούμενη ποσότητα.antonisxj wrote:αφού θες σοβαρές προτάσεις...
η λύση στο πρόβλημά σου είναι αυτή.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι με πέρασες;antonisxj wrote:ε! τότε... βάλε κουκούλα.Drimon wrote:Δεν θέλω να κυκλοφορώ σαν τον καρνάβαλο
Αρτέμη Μάτσα;;!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Κ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ.ΠΑΡΕ ΒΙΔΕΣ Κ ΞΕΚΙΝΑ Κ ΒΙΝΟΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ.!!!!
ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΟΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!
Και τι τον πέρασες τον άρχοντα;;!!!georgexj wrote: ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Κ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ.ΠΑΡΕ ΒΙΔΕΣ Κ ΞΕΚΙΝΑ Κ ΒΙΝΟΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ.!!!!
ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΟΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!
Το xj του Αρχί;;;
Ρε παιδιά, ο Τσέλιος πού είναι;;;
Αυτουνού ο νους κατεβάζει!
Μπας και μου βρει λύση στο πρόβλημα!!!

Αυτουνού ο νους κατεβάζει!
Μπας και μου βρει λύση στο πρόβλημα!!!
-
St. Tselios
Drimon wrote:Ρε παιδιά, ο Τσέλιος πού είναι;;;![]()
![]()
![]()
Αυτουνού ο νους κατεβάζει!![]()
![]()
Μπας και μου βρει λύση στο πρόβλημα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
H kalyteri lisi gia to provlima sou einai oi vides.
Yparxoun vides autotrypoumenes me lastixo-rodela.
Exoun oval kefali oste na fenontai pio "ergostasiakes".
Pairneis kai apo ena vivliopolio aspro aneksitilo markadoro,tis vafeis...kai oute kan tha ksexorizoun.
Y.G.: Tha xreiasteis kai drapanaki gia na tis anoikseis-vidwseis.

Πουλάκι μου εδώ μου είσαι;

Έχει τέτοιες στα Jumbo; (εσύ θα ξέρεις τώρα)St. Tselios wrote: H kalyteri lisi gia to provlima sou einai oi vides.
Yparxoun vides autotrypoumenes me lastixo-rodela.
Ιαπωνία δηλαδή!St. Tselios wrote: Exoun oval kefali oste na fenontai pio "ergostasiakes".
Στο ασημί αμάξι δεν θα ξεχωρίζουν;;;St. Tselios wrote: Pairneis kai apo ena vivliopolio aspro aneksitilo markadoro,tis vafeis...kai oute kan tha ksexorizoun
Κι εγώ που νόμιζα ότι θα τις πάω καρφωτές!!!St. Tselios wrote: Y.G.: Tha xreiasteis kai drapanaki gia na tis anoikseis-vidwseis.
-
St. Tselios
Γραψε λαθος...Drimon wrote:Στο ασημί αμάξι δεν θα ξεχωρίζουν;;;St. Tselios wrote: Pairneis kai apo ena vivliopolio aspro aneksitilo markadoro,tis vafeis...kai oute kan tha ksexorizoun![]()
![]()
![]()
![]()
Με τοσα ασπρα Jimny στην Λαρισα,ειχα στο μυαλο μου πως και το δικο σου ασπρο ειναι.

Οι καγκουρες του Ναυπλίου το κάνανε σήμερα το θαύμα.αγιε καγκουρα βοήθησε μας!!!!