CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
alex-tj97

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by alex-tj97 »

καλως ηρθες φιλε! :)
Drimon

Post by Drimon »

Ρεμάλια πείτε καμιά ιδέα για το πώς να κολλήσω το πλαστικό κομμάτι στο δεξί φτερό (αυτό που τσαλάκωσα στην λακκούβα), γιατί σπάσανε όλα τα κλιψάκια και σούρνει χάμες (όπως λέει κι ο Αρχί :mrgreen: ).
Δεν θέλω να κυκλοφορώ σαν τον καρνάβαλο :( , έχουμε κι ένα πρόσωπο στην κοινωνία. :D :lol:

Προσοχή! Σοβαρές, μόνο, προτάσεις. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Φωτης ranger

Post by Φωτης ranger »

Drimon wrote:Ρεμάλια πείτε καμιά ιδέα για το πώς να κολλήσω το πλαστικό κομμάτι στο δεξί φτερό (αυτό που τσαλάκωσα στην λακκούβα), γιατί σπάσανε όλα τα κλιψάκια και σούρνει χάμες (όπως λέει κι ο Αρχί :mrgreen: ).
Δεν θέλω να κυκλοφορώ σαν τον καρνάβαλο :( , έχουμε κι ένα πρόσωπο στην κοινωνία. :D :lol:

πουλανε κλιψακια! :mrgreen:
εκτος και αν θελεις να την βγαλεις αμουτσι που λεμε εμεις εδω........... :mrgreen:
αν δεν ξερεις τι σημενει 'αμουτσι'θα σου κανω μεταφραση αυριο!!!!!!!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
KAGOURES 4X4 CLUB

||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

Drimon wrote:Ρεμάλια πείτε καμιά ιδέα για το πώς να κολλήσω το πλαστικό κομμάτι στο δεξί φτερό (αυτό που τσαλάκωσα στην λακκούβα), γιατί σπάσανε όλα τα κλιψάκια και σούρνει χάμες (όπως λέει κι ο Αρχί :mrgreen: ).

βγαλτα ολα τα πλαστικα ετσι κι αλλιως θα φυγουν ολα στη Πρεβεζα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aggas

Post by aggas »

fordakias wrote:
aggas wrote:
antonisxj wrote:φορντάκια...τι είναι? κορεάτικο?
ε... και εγώ τι είπα? γιατί? τα αμερικάνικα φτιάχνονται στην αμερική? τα γερμανικά στη γερμανία? τα γαλικά στη γαλία? τα αγγλικά στην αγγλία?
η ford ρε αγόριμου είναι αμερικάνικη? τέλος. αυτό μετράει.
το γεγονός ότι όόόόόόλα φτιάχνονται σε κίνα, κορέα, ταϋλάνδη, μοζαμβίκη, αζερμπαϊτζάν, σουτζουκιστάν κ.λ.π. είναι γνωστό.

είναι FORD? είναι αμερικάνικο. τέλος.
Τώρα πόσο Ford μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο κατα βάση είναι 100% Γιαπωνέζικο αυτό μου το εξηγείς που σήκωσες αμέσως την σημαία;;
Άντε να σε δω αρχι..... ;) ;) ;) ;)
Και μην ξεχνάς ότι και τα Terrano κυκλοφορούσαν με τα σήματα της Ford!!! Είναι και αυτά Αμερικάνικα;;
Helloo...........
xmmmmmmmmmmμου φαινεσε διαβασμενος!!!!!!! :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
καλα ρε συ ειπαμε να πεις μια κουβεντα και εβγαλες ολοκληρο λογο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ για τον Βασιλιά τα λέω, που σήκωσε αμέσως παντιέρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

Ταινία διπλής όψεως 3Μ που είναι και αδιάβροχη ή σιλικόνη άσπρη ή μαύρη ή μπαρμπριζόκολλα!!!!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
kostas654

Post by kostas654 »

φιλε στου γιαννη το jimny παλια τα πλαστικα που σπαγανε τα βιδωναμε και ειναι η καλυτερη λυση απο ολα...ολα τα αλλα ειναι προσωρινες λυσεις
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

αφού θες σοβαρές προτάσεις...
η λύση στο πρόβλημά σου είναι αυτή.
Image
if it doesn't break, fix it until it does
lker

Post by lker »

antonisxj wrote:
lker wrote:Και αυτός καλός ειναι ... ο χεσμένος ... αν και μεταξύ μας ... στην ιδιοσυγκρασια μου θα ταιριαζε περισσοτερο το ... ο κλασμένος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κλάϊν μάϊν
Φτυστα μπουτια σου ρε καγκουρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj wrote:αφού θες σοβαρές προτάσεις...
η λύση στο πρόβλημά σου είναι αυτή.
Image
Αρχί παρε κανα δυο πακετα μαζι σου στην εκδρομή :lol: :lol: :lol: Οταν σκορπισεις το αμερικλανικο σου θα σου χρειαστουν για να κανεις τσιχλοφουσκες και να περναει η ώρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:Δεν θέλω να κυκλοφορώ σαν τον καρνάβαλο
ε! τότε... βάλε κουκούλα.
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”