Σταθη η καλη παρεα και το καλο τραπεζι
ειναι παντα ολα τα λεφτα
η μπυρα ειναι απο ολο το τραπεζι
παντα τετοια και παντα με πολυ γελιο και πειραγματα!
6ος Αγώνας 24-10-2010 Επιστροφή στην«πέτρινη» πραγματικότητα
Re: 6ος Αγώνας 24-10-2010 Επιστροφή στην«πέτρινη» πραγματικό
doc έγραψε:
+1000
Εγώ ένα πράγμα έχω να πω! (προς το παρόν...)
Α Γ Ω Ν Α Ρ Α ! ! !
Δεν συνηθίζω να μιλάω έτσι για τους αγώνες μου, αλλά αυτή τη φορά, δεν ξέρω γιατί, είμαστε όλοι τόσο έτοιμοι, τόσο οργανωμένοι, ήταν η διαδρομή ΔΙΑΔΡΟΜΑΡΑ, ήταν οι αγωνιζόμενοι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΟΛΑ μου άρεσαν!
ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας!
Ήταν -για μένα- αγωνάρα! Από τους λίγους αγώνες ως διοργανωτής που έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ!
Σας ευχαριστώ!!!
+1000
Εφαγες και το μεσημέρι ??? Για'αυτό μου ήσουνα όλο δεν θέλω, δεν μπορώ το βράδυ στο τραπέζι??friar wrote:Από όλα πιό πολύ μου άρεσε μετά τον τερματισμό το μακρυυυυυύ τραπέζι στην αυλή της διπλανής ταβέρνας.
Τόοοοοσο μακρυυυυύ που χωρέσαν όλα τα παιδιά... και χώρεσα και εγώ.
Κώστα thanks για την μπύρα.
Πάντα να ανταμώνουμε....
Στην ιστοσελίδα του αγώνα, υπάρχει από την παραμονή ως συνήθως, λίστα με θεάσιμα σημεία, GPS points και οδηγίες για το πως θα πάτε σε αυτά.dudukos wrote:Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
Παρακολούθησα τον αγώνα χτες και το ευχαριστήθηκα εν μέρει
γιατί είχα πολύ καιρό να παρακολουθήσω αγώνα....
Θα ήθελα όμως να επισημάνω κάτι
Για μας τους θεατές θα ήταν μεγάλη βοήθεια κάποιος χάρτης ούτως ώστε να μπορούμε να έχουμε τα ΣΩΣΤΑ σημεία πρόσβασης θέασης.
Υ.Γ. Φίλε μου doc είμαι το παλικάρι που ήρθε χτες το πρωί και μου έδειξες τις ειδικές.
Μια τέτοια απεικόνιση θα ήταν τεράστια βοήθεια για μας τους θεατές
Υ.Γ.2 Μια καλλίτερη διαφήμιση - promotion θα ηταν δεκτή με σκοπό τη περισσότερη προσέλευση θεατών.
Μετά τιμής Βαλάντης Καραλής Σ.Σ.Οινόης - Σχηματάρι Ν.Βοιωτίας.
Επίσης, την Κυριακή πρωί, η γραμματεία "φόρτωνε" "χάρτη" και Waypoints θεατών σε GPS...
H διαφήμιση αυτών των αγώνων με σκοπό την μεγαλύτερη προσέλευση θεατών... έχει αποτύχει οικτρά εδώ και χρόνια...

Παρόλα αυτά, ΠΑΝΤΑ κυκλοφορεί αφίσσα και ειδικά στην περιοχή, ΠΑΝΤΑ υπάρχει η ιστοσελίδα με τις πληροφορίες πολύ πριν το event, ΠΑΝΤΑ βάζουμε διαφήμιση για περιοδικά 4Χ4 και Μοτοσυκλέτας, ΠΑΝΤΑ αποστέλλονται Δελτία Τύπου πριν και μετά προς πάντες (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο), ΠΑΝΤΑ φροντίζουμε και κάνουμε τηλεοπτική παραγωγή, και καμιά φορά μοιράζουμε DVD.
Ακόμη κι έτσι βέβαια, δεν κερδίσαμε ούτε θεατές, ούτε χορηγούς, ούτε αγωνιζόμενους... τόσα χρόνια...

Το κάνουμε για μας που "τρέχουμε" και -με σεβασμό- για τους αγωνιζόμενους που τρέχουνε!

Καλησπέρα φιλε doc.
Συμφωνώ μαζί σου και οτι είπα το είπα καλοπροαίρετα και όχι για να θήξω κόσμο.
Είναι κρίμα να μην ενδιαφέρεται έστω κι ένα μικρό κομμάτι της νεολέας μας (που κάποιοι θέλουν να την ονομάσουν νεολέρα )
παρά μόνο για κόντρες οδηγικές η μουσικές με τα όποια αποτελέσματα...
Και μόνο η εκδρομή που κάνει κάποιος για να παρακολουθήσει ένα τέτοιον αγώνα η κάποια άλλη μορφή αγώνα για και με 4χ4 φτάνει....
φύση και πάλι φύση...
Συμφωνώ μαζί σου και οτι είπα το είπα καλοπροαίρετα και όχι για να θήξω κόσμο.
Είναι κρίμα να μην ενδιαφέρεται έστω κι ένα μικρό κομμάτι της νεολέας μας (που κάποιοι θέλουν να την ονομάσουν νεολέρα )
παρά μόνο για κόντρες οδηγικές η μουσικές με τα όποια αποτελέσματα...
Και μόνο η εκδρομή που κάνει κάποιος για να παρακολουθήσει ένα τέτοιον αγώνα η κάποια άλλη μορφή αγώνα για και με 4χ4 φτάνει....
φύση και πάλι φύση...
- friar
ΣΔ είχε πεί
Μετά τον αγώνα παίρνουμε τους θεατές και πάμε σπίτι.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
...έχουμε μια διαφορά...friar wrote:ΣΔ είχε πεί
Εμείς τους παίρνουμε να πάμε ταβέρνα!

Είθισται να δίνω κι ένα κυπελλάκι fair play...
Χρωστάω νομίζω ένα στους Λιόντο - Ράπτη, όχι γιατί είναι μακράν οι πιο καλοδιάθετοι All Over The Cup, άλλά κι επειδή έδωσαν κι ένα γρυλάκι στα Καλάβρυτα...
Θα θελα να δώσω κι ένα στους Μαρσέλο - Κολυβά... 1ους γενικής, 1ους κατηγορίας, πρώτους γενικώς!!!
Σε κάποια φάση σε ΣΕΔ, με τον Δημητριάδη να υποφέρει από (3) σκασμένα λάστιχα, περνάει ο Μαρσέλος και του ζητάνε ρεζέρβα...
...Tην οποία τους την δίνει, με άνεση και χωρίς να το σκεφτεί, καθυστερώντας και μέσα στην ειδική, με 30 σκληρά χιλιομετράκια να απομένουν, και χωρίς άλλη ρεζέρβα spare...., ξέροντας προφανώς ότι παίζουν για "μπροστά" αφού Κουτσουμποί-Δημητριάδης είχαν τις ατυχίες τους, και με τον Τριτσίνη που πήγαινε αέρα μπροστά τους να μην ξέρουν τι παίζει... (πιθανόν δηλαδή να παίζαν στο δευτερόλεπτο!)
Παρόλα αυτά, σταμάτησαν και έδωσαν την ρεζέρβα με άνεση και χωρίς 2η σκέψη, και όχι επειδή ήταν ο "Δημητριάδης"...
...και πάλι 1οι γενικής... Τι να το κάνουν το κύπελο fair play...
Όχι ότι δεν το αξίζουν, και για αυτό το αναφέρω!!!
Γι αυτό γουστάρω αυτούς τους αγώνες, για αυτό γουστάρω ΚΑΙ τους "αυτοκινητάδες" και θεωρώ ότι πλέον στους αγώνες μας, ακόμη και αυτοί (από τους μηχανίβοιους) που δεν τους γουστάρουν το έχουν μετανοιώσει / ξεπεράσει / ανακαλέσει!!! Χαχαχα! Με την καλή έννοια πάντα!
Και αυτό είναι το βασικό!
Θεωρώ ότι παλεύω να μας κάνω ΜΙΑ παρέα, 2Τ και 4Χ4, και αυτό πάει ΠΟΛΥ καλά!!!
Χρωστάω νομίζω ένα στους Λιόντο - Ράπτη, όχι γιατί είναι μακράν οι πιο καλοδιάθετοι All Over The Cup, άλλά κι επειδή έδωσαν κι ένα γρυλάκι στα Καλάβρυτα...
Θα θελα να δώσω κι ένα στους Μαρσέλο - Κολυβά... 1ους γενικής, 1ους κατηγορίας, πρώτους γενικώς!!!
Σε κάποια φάση σε ΣΕΔ, με τον Δημητριάδη να υποφέρει από (3) σκασμένα λάστιχα, περνάει ο Μαρσέλος και του ζητάνε ρεζέρβα...
...Tην οποία τους την δίνει, με άνεση και χωρίς να το σκεφτεί, καθυστερώντας και μέσα στην ειδική, με 30 σκληρά χιλιομετράκια να απομένουν, και χωρίς άλλη ρεζέρβα spare...., ξέροντας προφανώς ότι παίζουν για "μπροστά" αφού Κουτσουμποί-Δημητριάδης είχαν τις ατυχίες τους, και με τον Τριτσίνη που πήγαινε αέρα μπροστά τους να μην ξέρουν τι παίζει... (πιθανόν δηλαδή να παίζαν στο δευτερόλεπτο!)
Παρόλα αυτά, σταμάτησαν και έδωσαν την ρεζέρβα με άνεση και χωρίς 2η σκέψη, και όχι επειδή ήταν ο "Δημητριάδης"...
...και πάλι 1οι γενικής... Τι να το κάνουν το κύπελο fair play...
Όχι ότι δεν το αξίζουν, και για αυτό το αναφέρω!!!
Γι αυτό γουστάρω αυτούς τους αγώνες, για αυτό γουστάρω ΚΑΙ τους "αυτοκινητάδες" και θεωρώ ότι πλέον στους αγώνες μας, ακόμη και αυτοί (από τους μηχανίβοιους) που δεν τους γουστάρουν το έχουν μετανοιώσει / ξεπεράσει / ανακαλέσει!!! Χαχαχα! Με την καλή έννοια πάντα!
Και αυτό είναι το βασικό!
Θεωρώ ότι παλεύω να μας κάνω ΜΙΑ παρέα, 2Τ και 4Χ4, και αυτό πάει ΠΟΛΥ καλά!!!
Αποτελέσματα
http://www.offroadteam.gr/images/storie ... sults6.pdf
και βαθμολογίες Trail Ride Cup:
http://www.offroadteam.gr/images/storie ... ingsTR.pdf
http://www.offroadteam.gr/images/storie ... sults6.pdf
και βαθμολογίες Trail Ride Cup:
http://www.offroadteam.gr/images/storie ... ingsTR.pdf
Ρε παιδιά θα μου πείτε κάτι?
Πώς τα καταφέρνει ο Δηλές και είναι πάντα μπροστά (ΚΑΙ πέρσι!)!
Πώς τα καταφέρνει ο Δηλές και είναι πάντα μπροστά (ΚΑΙ πέρσι!)!