meletis wrote:[
Καλά τα λές, αλλά δεν πιστεύω να περιμένεις κάτι αξιόλογο??
Σαφώς και περιμένω, όπως περιμένω κάθε χρόνο.
Περιμένω να αξιολογηθούν οι οργανωτές με βάση την δουλειά και την αξιοπιστία τους, την τήρηση των προκηρυγμένων χωρίς -όσο είναι δυνατό- αναβολές χωρίς λόγο, και την τέλεση καλών και επιτυχημένων αγώνων σε κάθε επίπεδο.
Και με βάση αυτή την αξιολόγηση, την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος.
Να πω και το παράπονό μου:
Στην αρχή της χρονιάς ζήτησα ΟΛΟΙ οι αγώνες του Trail Ride Cup (4-5 στο αρχικό πλάνο) να συμπεριληφθούν στο πρωτάθλημα, εγγυόμενος για την τέλεσή τους κάτι που όπως ξέρετε το έχω εφαρμόσει ανελιπώς τόσα χρόνια, χωρίς αναβολές - ακυρώσεις. ΕΙΔΙΚΑ πρωταθληματικού αγώνα!
Υπήρξε αντίδραση -και την θεωρώ δικαιολογημένη- για να μην έχω το πλειοψηφικό πακέτο στο πρωτάθλημα, και να χωρέσουν και άλλοι διοργανωτές χωρίς μεγάλο αριθμό αγώνων.
Το Off Road Team ήδη έχει κάνει άλλους 3 πολύ καλούς αγώνες (εκτός του Πευκιού) σε Ψαχνά, Καλάβρυτα και Κονίστρες, οι οποίοι θα μπορούσαν κάλλιστα να προσμετρήσουν στο πρωτάθλημα, όπως τώρα το Αττικό, προκειμένου να αντικατασταθούν μη γενόμενοι αγώνες.
Θεωρώ ότι ένας οργανωτής βελινεκούς Σ. Κατσιμαλή και Α. Αποστολίδη, ξέρει από πολύ νωρίτερα αν ή όχι θα κάνει τον αγώνα του, και θα μπορούσε να έχει ενημερώσει πολύ νωρίτερα, προκειμένου να βρεθεί λύση, όπως αυτή της αντικατάστασης αγώνα με άλλον.
Το λέω με όλο το σεβασμό προς τους προαναφερόμενους, που έχουν δώσει δείγματα γραφής, και αναλογιζόμενος όσο κανένας άλλος την οικτρή οικονομική κατάσταση ΟΛΩΝ και το τεράστιο κόστος ενός τέτοιου αγώνα που καταλήγει ασφαλώς σε μεγάλη χασούρα.
Όμως, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει τον αγώνα (πρωταθληματικό), με όποιο κόστος, γιατί να μην έχει την ευκαιρία?
Μην νομίζετε ότι όλοι οι αγώνες του Off Road Team είναι κερδοφόροι! Το αντίθετο θάλεγα...
Αυτά που έχει δηλώσει όμως, θα τα πραγματοποιήσει με κάθε κόστος.