Τσουμάνης
...θα ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία μου (μπλουζάκια-αδιάβροχα)προς το παρόν και θα επανέλθω σε αυτήν αργότερα, σε κάποια επόμενη συνάντηση....
Θένκς!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
να ερθεις να τα παρεις ρεεεε..........παλιοκαγκουρα doctor!!!!!!!
εγω παντως στη παραγγελια που εδωσα στον Απολλωνα πριν 5 μερες του σημειωσα αυτα τα συγκεκριμενα να μη τα κανει μεχρι να του πω(sorry κυρ.Πανο μας)αλλα το ειχα σιγουρο οτι καπου θα μας τα αλλαξεις........
Πολυ συντονα εγραψες κ για τη Συναντηση κ για τα Μπολυζακια κ κατι μου μυριζε......
παλι sorry αλλα..........
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:εγω παντως στη παραγγελια που εδωσα στον Απολλωνα πριν 5 μερες του σημειωσα αυτα τα συγκεκριμενα να μη τα κανει μεχρι να του πω(sorry κυρ.Πανο μας)αλλα το ειχα σιγουρο οτι καπου θα μας τα αλλαξεις........
Πολυ συντονα εγραψες κ για τη Συναντηση κ για τα Μπολυζακια κ κατι μου μυριζε......
kostas654 wrote:αχιλλεα βαλε και εμενα ενα μαυρο ενα κοκκινο και αδιαβροχο σε Μ
Κωστα το αδιαβροχο ειναι για σενα????
L !!!!!
antonisxj wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:εγω παντως στη παραγγελια που εδωσα στον Απολλωνα πριν 5 μερες του σημειωσα αυτα τα συγκεκριμενα να μη τα κανει μεχρι να του πω(sorry κυρ.Πανο μας)αλλα το ειχα σιγουρο οτι καπου θα μας τα αλλαξεις........