Καγκουρο-Project... περιπτερο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
aggas

Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο

Post by aggas »

Ρε πιπίδη τι τις έβαλες τώρα αυτές;; Στεναχωρέθηκα :cry: :cry: :cry: Προτιμούσα να το θυμάμαι όπως ήταν την τελαυταία φορά που το είδα!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Η αλήθεια είναι πως και εγώ έπαθα ένα ουφ, όταν το είδα κομμένο...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Ρε χαζοκαγκουρες που μου εισαστε και ευαισθητοι :lol: :lol: :lol: Ακου εκει οτι κατι δηθεν παθατε, στεναχωριες και δακρυβρεχτα σεναρια.....ρε την ΥΓΕΙΑ μας να εχουμε και δοξα το Θεο να μπορουμε να κανουμε το χαβαλε μας, αυτα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο παλιοσιδερα ;)
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

γιατρέ, αφού είναι παλιοσίδερα, δεν μου στέλνεις πόρτες παράθυρα φανάρια, λεβιέδες τιμόνια οροφές κονσόλες πλαστικά και ότι άλλο έχεις περίσσεμα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μου φαίνεται πως θα έρθω στη Λάρσα με ένα αμάξι και θα φύγω με δύο :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:γιατρέ, αφού είναι παλιοσίδερα, δεν μου στέλνεις πόρτες παράθυρα φανάρια, λεβιέδες τιμόνια οροφές κονσόλες πλαστικά και ότι άλλο έχεις περίσσεμα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μου φαίνεται πως θα έρθω στη Λάρσα με ένα αμάξι και θα φύγω με δύο :mrgreen:
και ΒΕΒΑΙΑ οπως θελεις, αφου ξερεις οτι τιμες σε εσενα θα κανω ιδιαιτερες :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:Ρε χαζοκαγκουρες που μου εισαστε και ευαισθητοι :lol: :lol: :lol: Ακου εκει οτι κατι δηθεν παθατε, στεναχωριες και δακρυβρεχτα σεναρια.....ρε την ΥΓΕΙΑ μας να εχουμε και δοξα το Θεο να μπορουμε να κανουμε το χαβαλε μας, αυτα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο παλιοσιδερα ;)
Αααααα, εδώ Γιατρέ μου θα διαφωνήσω κάθετα. Για μένα είναι κάτι παραπάνω από σίδερα και πλαστικά!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :(
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...ακόμη και πάνω στους τάκους και σχεδόν γυμνό, το XJ παραμένει τρομερό και ανυπέρβλητο!!!!!!!!!!!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
kostas654

Post by kostas654 »

PanosXJ wrote:...ακόμη και πάνω στους τάκους και σχεδόν γυμνό, το XJ παραμένει τρομερό και ανυπέρβλητο!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κώστας Γκιαούρης
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....ξέρεις γιατι το λέω αυτό Κωστή; .....έχω δεί πολλά κουφάρια αυτοκινήτων τακαρισμένα ή εγκαταλλειμένα, σκουριασμένα και μαυρισμένα απο τη λήθη και τη λησμονιά δεξιά και αριστερά.....και πάντα ένιωθα ένα αίσθημα πυκνής θλίψης....κάθονταν παρατημένα, περιφρονημένα και μελαγχολικά και μου προξενούσαν μια φρίκη......ενώ το XJ μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένα άγριο και λυσσασμένο μαντρόσκυλο όλο ζωντάνια και αγριάδα, που θα ξεσκίσει με τις τρομερές μασσέλες και τις διπλές σειρές απο τους αστραφτερούς και κοφτερούς κυνόδοντές του, τις σάρκες καθενός που θα κάνει το θανάσιμο λάθος να το πλησιάσει......στέκεται εκεί περιμένοντας κάποιον να του λύσει το λουρί και να το αφήσει να ξεχυθεί σαν τον γρήγορο άνεμο και να χαθεί στο βάθος του περιφερειακού της Λάρισας με τις μπάντες, αφήνοντας ένα πυκνό σύννεφο καπνού και χαλικιών πίσω του και μια πρωτόγνωρη αίσθηση παγερής ανατριχίλας....έτσι χωρίς κινητήρα, χωρίς άξονες και σαζμάνς.....χωρίς ζαντολάστιχα........
......και νομίζω ότι όλοι το νιώσατε!!!!! ....όλοι νιώσατε αυτό το υπέροχο συναίσθημα βλέποντας το αιμοβόρο XJ του Γιατρού και τις μεγάλες σταγόνες αίματος που έσταζαν απο τα δόντια του.......
(οι Τσεροκάδες το παραδέχονται, οι ρανγκλεράδες το νιώθουν έντονα αλλά οι ενοχές τους, δεν θα τους επιτρέψουν να το ομολογήσουν ποτέ και οι γιαπωνέζοι θα το πνίξουν γρήγορα-γρήγορα στα βάθη της ψυχής και του μυαλού τους και θα το σκεπάσουν με βαριές πέτρες και μεγάλους και ασήκωτους βράχους.....) :lol: :lol: :lol: :lol:
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε! ΧΕΣΕΜΑΣ κυρ-Πάνο
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”