αλλα ταυτοχρονα υπαρχει κ πολυ αγαπη!

Μα αγόρι μου δεν το βλέπεις;!!!georgexj wrote:.....ολοι πηγατε να γ@μηθητε κ μετα ολοι να αγαπηθητε!!!
antonisxj wrote:κυρ-Μανώλη... ο κυρ-Πάνος έχει μπερδέψει την κατοχή (που την πρόλαβε βέβαια), με τον Βασιλά (που τον πρόλαβε βέβαια), με την Χούντα (που ήταν μπροστά απο τα τάνκς βέβαιακαι τους έλεγε για το ανυπέρβλητο xj του), με τη μεταπολίτευση, με τη Δημοκρατία, και με την Χουντικομοναρχική Δημοκρατία που ζούμε σήμερα.
Εφιστώ λοιπόν την προσοχή του κυρ-Πάνου και λέω: εδω μέσα δεν έχουμε προέδρους και συμβούλια, εδω μέσα έχουμε ΒΑΣΙΛΙΑ και την έχω καταβρεί. αν δε σ'αρέσει... θα σε ρίξω στα λιοντάρια![]()
ΤΕΛΟΣ...
antonisxj wrote:κυρ-Μανώλη...
Εφιστώ λοιπόν την προσοχή του κυρ-Πάνου και λέω: εδω μέσα δεν έχουμε προέδρους και συμβούλια, εδω μέσα έχουμε ΒΑΣΙΛΙΑ και την έχω καταβρεί. αν δε σ'αρέσει... θα σε ρίξω στα λιοντάρια![]()
ΤΕΛΟΣ...
St. Tselios wrote:Καγκουρες καλημερα & καλη εβδομαδα
Τωρα για μενα:
Ξεκινησα καλα & στο 3ο εμποδιο "ερωτευτηκα" εναν βραχο...και αφου τον ξεκολησα απο ενα τσιμεντενιο λοφο τον πηγαινα βολτες.
Και αφου τελειωσαν οι προσπαθειες μου τον εβγαλα και εξω απο το εμποδιο.
Δηλαδη....μονο στην Λαρισα δεν τον εφερα.![]()
![]()
![]()
.
Μεσα επεσα δηλαδη?????!!!!!!!!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:το ειδα στο superB μπραβο σας γαματη εκδηλωση!!!!!!!!!!!
Σταυρο καλη επιτυχια για αυριο! να εισαι οπως παντα αξιος Καγκουροεκπροσωπος!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()