antonisxj wrote:σ'αγαπάω ακόμα αλλά με πονάς και κλάιω.
Σου στελνω πολλα ματς/μουτς για να με συγχωρεσεις.....
Πραγματικα δεν ηθελα να σε κανω να πονεσεις τοσο πολυ.......
antonisxj wrote:σ'αγαπάω ακόμα αλλά με πονάς και κλάιω.
Εγω θα τον βαλω να δαγκωσει ενα τακουνι απο τα bogger μου και μετα να πιει και ενα λιτρο λαδι, ο παπαρακοςantonisxj wrote:αυτός ο πούστης ο Ντριμόνης φταίει για όλα.
θα τον πετύχω σε ακτίνα βολής και θα του σπάσω ένα ημιαξόνιο στο κεφάλι.
antonisxj wrote:φιλαράκι, εσύ είχες αυτοκινητάκι με πετάλια γιατί είσαι πιό αρχαίος και απο τους δεινόσαυρους.
στο εξοχικό της γιαγιάς σου είχατε κατοικίδιο ένα σκυλόσαυρο και τρώγατε αυγά απο ραμφορνιθόσαυρα πουλερικά?χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα
γελοίε...
εγώ είχα αυτοκινητάκι με μπαταρία παρακαλώ, και μάλιστα τζιπάκι. είχα ροπή που θα τη ζήλευες και ο vatanen.
μετά έκανα τετρακίνηση με το τρακτέρ του χωριού. όταν εγώ ανέβαινα πρανοί εσύ προσπαθούσες να ταιριάξεις τις κόκκινες κάλτσες με το σκαρπίνι και το στράς πουκάμισο για να πάς στο JAKCY-O να το παίξεις γαμπρός. τρομάρα σου. σκατόφατσα.
άντε γαμήσου κι'εσύ.kostas654 wrote:παιδια ευτυχως που εχετε βαθια εκτιμηση ο ενας στον αλλον και δεν ειπατε καμια χοντραδα....παλι καλα
οκ. καλά.YJ ''The Doctor'' wrote:antonisxj wrote:φιλαράκι, εσύ είχες αυτοκινητάκι με πετάλια γιατί είσαι πιό αρχαίος και απο τους δεινόσαυρους.
στο εξοχικό της γιαγιάς σου είχατε κατοικίδιο ένα σκυλόσαυρο και τρώγατε αυγά απο ραμφορνιθόσαυρα πουλερικά?χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα
γελοίε...
εγώ είχα αυτοκινητάκι με μπαταρία παρακαλώ, και μάλιστα τζιπάκι. είχα ροπή που θα τη ζήλευες και ο vatanen.
μετά έκανα τετρακίνηση με το τρακτέρ του χωριού. όταν εγώ ανέβαινα πρανοί εσύ προσπαθούσες να ταιριάξεις τις κόκκινες κάλτσες με το σκαρπίνι και το στράς πουκάμισο για να πάς στο JAKCY-O να το παίξεις γαμπρός. τρομάρα σου. σκατόφατσα.
Ελα γαμησου δεν το συνεχιζω αυτο γιατι θα σε παρομοιασω με τον Ψαλτη απο τις βιντεοταινιες μαις και μοιαζετε κιολας ( εννοω στις επιτυχιες με τις γκομενες)
Αλλωστε θελω και να δουλεψω κιολας![]()
johny4x4 wrote:...........ουτε για ναυαγός δεν κάνει!!!!!!!