CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

Nicolas wrote: "Προϊόν" δεν είναι μόνο το ημιαξόνιο.
Ε σκέψου λοιπόν πως αυτά συμβαίνουν, όταν ένας "επαγγελματίας" που θίγεται αποφασίζει να απαντήσει στις "κατηγορίες". ;)
Και φυσικά η συνέχεια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο της "απάντησης".
Κανόνισε εσύ τώρα να φέρεις το εκεί σκυλοφάγωμα κι εδώ μέσα.
Έχουμε που έχουμε τα "δικά μας", θα έχουμε και των άλλων. :evil:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:εγω ρε άσχετε κρύβομαι? δεν κοιτάς τα χάλια σου? άρχισες τις υποδήξεις και τα καπετανηλίκια και θες να κάτσουμε να σ'ακούμε κιόλας? τι νομίζεις? επειδή είσαι γιατρός, είσαι και καλύτερος απο εμάς? ξαφνικά μας προέκυψες και αφεντικό? δεν καταλαβαίνω που το πάς. σου ζητήσαμε εμείς να γίνεις αφεντικό μας? άντε να κάνεις τα καπετανηλίκια σου αλλού, εδώ δε χωράμε και οι δύο. ούστ!

Τι λες ρε, ΕΓΩ ασχετος εδω? Ρε δεν πας να τραγουδησεις πουθενα αλλου λεω εγω?
Τι ησουνα ρε πριν κανουμε αυτο το φορουμ? Σε ηξερε κανεις? Ειχες το χαζοαμαξο σου και επαιζες μονος σου με τις πετρες και κοντευες να τουμπαρεις κιολας ξεχασες....? Με τα χαζοβιντεο οπως ο Drimon που μας εβαζες και γελαγαμε? Θυμασαι τι κραξιμο ετρωγες? Και το παιζεις τωρα μεγαλος και τρανος στον Drimon? Και τον χρησιμοποιεις και σαν δικαιολογια για να τα βαλεις μαζι μου??? Ε? Πως την ειδες.

Ναι ρε σου το παιζω ΑΦΕΝΤΙΚΟ και ΕΔΩ και σε οποιο τερραιν γουσταρεις στο μελλον. Θα σε πατησω αφου σε τρακαρω πρωτα. Αρχηγιλικια σε στον Drimon και αλλου, οχι σε εμενα. :twisted:

Αντε και πολυ ασχοληθηκα με την βλακεα σου, χεσε μας :twisted: :twisted: :twisted:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor''

Drimon wrote:[
antonisxj wrote: άντε τώρα να τα πείς με τον Γιατρό.
Γιατρέ μουουουουουουουουου!!!!!!!!!

Αντε γ@μησου και εσυ παπαρακο.
Μιλα με τον μ@λ@κα τον αρχι απο εδω και μπρος.

ΕΓΩ φευγω απο εδω μεσα, ΔΕΝ σας γουσταρω αλλο ηληθιοι ( αρχι και Drimon, οχι οι υπολοιποι ) και δεν σας ξαναδινω σημασια.
ΤΕΛΟΣ :twisted: :twisted: :twisted:
The Donkey tube chassis
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:Ντριμόνη δε σου ξαναμιλάω γιατί είσαι μεγάλος μ@λάκας τελικά.
Δεν χρειάζεται να μιλάς...........................................απλώς γράφε! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj wrote: την είχα ψιλιαστεί ότι είσαι μ@λάκας αλλά δεν περίμμενα να είσαι τόσο μεγάλος.
Αφού την έχω μεγααααλλλλληηηηηηη!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj wrote: άντε να μάθεις πρώτα ποιά είναι η πλώρη και ποιά η πρύμνη του καραβιούσου και μετά έλα να μας μιλήσεις. ηλίθιε.
Όπα φίλε εδώ πάτα φρένο!
Εδώ ξεφεύγουμε από τον χώρο του 4χ4 και περνάμε στην δουλειά μου. Δεν σηκώνω υπονοούμενα για την επαγγελματικότητα μου. Δεν σηκώνω σχόλια του τύπου "άχρηστε"!
YJ ''The Doctor''

Τι εγινε αρχι του κωλου?
Σου κοπηκε ο τσαμπουκας τωρα?
Δεν εχεις τι να πεις? :twisted:
The Donkey tube chassis
antonisxj

Post by antonisxj »

όχι και αρκετά ασχολήθηκες.... ακόμα δεν άρχισα. μην προσπαθείς να αλλάξεις την κουβέντα με πέτρες και λάσπες.
το χαζοάμαξόμου εγω τουλάχιστον το έχω ακόμα. δεν το διάλυσα. και στην τελική, ο μόνος λόγος που δεν σε έχω πατήσει μέχρι τώρα είναι γιατί δεν προλάβαινα, έσπαγα.
αυτά τα καπετανιλίκια να πας να τα κάνεις του Ντριμόνη που έχει και καράβι, να σε βάλει στο τιμόνι να σε χαιρετάει κιόλλας να φτιάχνεσαι.
είπαμε, εδώβασιλιάς είμαι εγώ και όποιος με αμφισβητεί φεύγει. είμαι αρχηγός αυτοβούλως και με την υποστήριξη όλων. τέλος. δεν το ξανασυζητάμε.
όσο για το ποιός με ήξερε και ποιός δεν με ήξερε, να μην σε νοιάζει. όταν εγώ φιλαράκι έπαιρνα τρόπαια εσύ ακόμα προσπαθούσες να καταλάβεις τι είναι το κλειστό και τι είναι το ανοιχτό διαφορικό.
άντε τώρα να κάτσεις στη γωνιά σου να κάνεις παρέα με τον καταστροφέα των δασών που πήγες κι'αγόρασες.
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote: Αντε γ@μησου και εσυ παπαρακο.
Κι άλλο;;; :shock: :shock:
Παλεύω να ανακτήσω δυνάμεις από το χθεσινοβραδινό "ματς" κι εσύ με στέλνεις πάλι;;;!!! :| :| :|
Θα ψοφήσω στο τέλος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

εσύ ναυτάκι του γλυκού νερού άντε να παίξεις με το γκουβαδάκι σου στην παραλία και μην προσπαθείς να μας τη βγείς κι'αποπάνω. έκανες τη μαλακία σου και μετά την πουλέυεις? το πέζεις και θιγμένος? άντε ρε λούλα να κλάψεις στην ποδιά σου.
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote: Αντε γ@μησου και εσυ παπαρακο.
Κι άλλο;;; :shock: :shock:
Παλεύω να ανακτήσω δυνάμεις από το χθεσινοβραδινό "ματς" κι εσύ με στέλνεις πάλι;;;!!! :| :| :|
Θα ψοφήσω στο τέλος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πάλι σε πηδήξανε και έχεις όρεξη σήμερα?
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: έκανες τη μαλακία σου και μετά την πουλέυεις?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”