CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:...ώρα είναι τώρα να καταλήξουμε σαν κατι άλλους -όνομα και μή χωριό- του "χώρου" που εδώ μέσα μαλώνουν, βρίζονται, αλληλοπροσβάλλονται και γενικώς ξεκατινιάζονται συνεχώς και κατα συρροή.....γι' αυτό καλά μου παιδιά προσοχή!!!!!
Τάδε έφη ο κυρ-Πάνος, ο αγαπητός συνλεσχίτης σας! :)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
...βέβαια, μπορεί να έχουν τα δικά τους προβλήματα και τις δικές τους ιστορίες και ίσως δεν μας πέφτει λόγος αλλά απο την στιγμή που όλα αυτά δημοσιοποιούνται, δεν αποτελούν πλέον και τόσο όμορφη εικόνα.....
άκου να δείς κυρ-Πάνο, εγώ δεν κάνω υποδείξεις σε κανένα για το τί θα πεί και πώς θα εκφραστεί. άλλοι θέλουν να το παίζουν αφεντικά και να κάνουν υποδείξεις, ε λοιπόν, εγώ αφεντικά δεν είχα ποτέ πάνω στην κεφαλή μου και θα αποκτήσω τώρα? καλά θα κάνει ο κύριος να μαζέψει λίγο το γλωσάκι του για να μην του το κόψω.
τάδε έφη... ο ξάδερφος της Έφης... της Θόδη ντέ!!!!
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote: Τοτε να γραφεις και με το αναλογο πνευμα.
Φίλε μου γιατρέ. Αυτό το πνεύμα είναι που μας ξεχωρίζει (νομίζω)!!!
YJ ''The Doctor'' wrote: Δηλαδη οτι καβαλησε ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ( οπως αυτο που του μπηκε του Αρχι και τωρα τον ποναει δηθεν η μεση και αηδιες...ο κωλος του ποναει :mrgreen: ) :lol: :lol: :lol:
Αυτό εγώ δεν μπορώ να το πώ! Είναι θέμα αρχής-σεβασμού ( :roll: ) προς τον βασιλιά μας! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor'' wrote: Περα απο τη πλακα, δεν εχω κατι μαζι σου ( οπως και με κανενα ) αλλα επειδη μας διαβαζουν υποθετω και ''ασχετοι'' με το ''σπορ'' μας θεωρησα πως πρεπει να προλαβω καταστασεις που και στο (προσφατο) παρελθον εχουν συμβει. Τιποτα αλλο.
Γιατρέ.........το έχουμε ξαναγράψει!!!!!
Όποιος θέλει να μας διαβάζει, και να γράφει, πρέπει να είναι πλήρως εναρμονισμένος με το πνεύμα της παρέας και με τους κανόνες που έχει γράψει ο Νικόλας στην λεζάντα!!! ;) ;) ;)
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote:ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
Να και η πορδή!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

εσύ Ντριμόνη καλά θα κάνεις να μάθεις πότε να σταματάς να μιλάς γιατί εσύ είσαι η αιτία που χαλιέμαι τώρα. στο τέλος θα γίνει καμιά χοντρή παρεξήγηση και θα τα βάλω μαζί σου. μαζέψου κιεσύ λοιπόν μην έρθω και σου βουλιάξω την ψαρόβαρκα.
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...συμφωνώ κε Πρόεδρέ μας μαζυ σου για τις υποδείξεις....εγώ απλά αναφέρω μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ μέσα -ευτυχώς σε κάποιο άλλο σημείο του φόρουμ- και που δεν είναι σε καμμία περίπτωση όμορφη.....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:...συμφωνώ κε Πρόεδρέ μας μαζυ σου για τις υποδείξεις....εγώ απλά αναφέρω μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ μέσα -ευτυχώς σε κάποιο άλλο σημείο του φόρουμ- και που δεν είναι σε καμμία περίπτωση όμορφη.....
καλά κάνει.
πρόβλημά τους.
θες να τ'ακούσεις κι'εσύ μήπως?
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:μαζέψου κιεσύ λοιπόν μην έρθω και σου βουλιάξω την ψαρόβαρκα.
Καλά..............................πάω να κάτσω στην γωνιά μου.
:( :( :( :( :( :( :( :(
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:εσύ Ντριμόνη καλά θα κάνεις να μάθεις πότε να σταματάς να μιλάς γιατί εσύ είσαι η αιτία που χαλιέμαι τώρα. στο τέλος θα γίνει καμιά χοντρή παρεξήγηση και θα τα βάλω μαζί σου. μαζέψου κιεσύ λοιπόν μην έρθω και σου βουλιάξω την ψαρόβαρκα.
antonisxj wrote:
PanosXJ wrote:...συμφωνώ κε Πρόεδρέ μας μαζυ σου για τις υποδείξεις....εγώ απλά αναφέρω μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ μέσα -ευτυχώς σε κάποιο άλλο σημείο του φόρουμ- και που δεν είναι σε καμμία περίπτωση όμορφη.....
καλά κάνει.
πρόβλημά τους.
θες να τ'ακούσεις κι'εσύ μήπως?
Ώχ!!!!!!!! :shock: :shock:
Ο βασιλιάς νευρίασε!!!!!!!!!! :| :| :| :| :| :|
Τρέξτε κόσμε να σωθείτε!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
antonisxj wrote:μαζέψου κιεσύ λοιπόν μην έρθω και σου βουλιάξω την ψαρόβαρκα.
Καλά..............................πάω να κάτσω στην γωνιά μου.
:( :( :( :( :( :( :( :(
έτσι μπράβο.
τι π@π@ρας είσαι μωρ'αδερφάκι μου?
βάζεις πρώτα τις φυτιλιές και μετά θες να κάτσεις να λουφάξεις?
όχι φιλαράκο, θα μπείς στη μέση και θα βγάλεις τα κάρβουνα απο τη φωτιά.
εκατάλαβες κιεσύ? ή να στα κάνω φραγκοδίφραγκα?
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...καλό Σ/Κ σε όλους..... :)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”