Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

επισεις Λευτερη κ ΤΕΟ να μην ανυσηχιτε για σπασηματα διπλα απο τα μαγαζι μου εχουν ανοιξει jumbo
lker

Post by lker »

Nicolas wrote:
lker wrote:Φιλε και με το βρακί να μείνω θα βρώ τροπο να έρθω ... τελος ...
Εγώ πάντως χώρο έχω. Για δύο έξτρα τουλάχιστον.
Το εισιτήριο για το λεωφορείο είναι κερασμένο :lol: :lol: :lol: :lol:
Σας μαζεύω και από το σπίτι και μετά σας αφήνω ακριβώς απέξω ;)

Κάνε τα κουμάντα σου και μιλάμε.
Να σαι καλά φιλαράκο και σε ευχαριστούμε πολύ, αλλά δε μου κάνει καρδιά να αφήσω τον αυτοκρατορα σπιτι :D
Σκουριασε και αυτός και θελει την εκδρομή του ;)
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
lker

Post by lker »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:επισεις Λευτερη κ ΤΕΟ να μην ανυσηχιτε για σπασηματα διπλα απο τα μαγαζι μου εχουν ανοιξει jumbo
Φιλε μου καλέ η ιστορία έχει αποδείξει πως άλλοι χρειάζονται μονίμως συνεργείο μετά τις καγκουροσυναντήσεις και σίγουρα δεν είναι ιάπωνες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

lker wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:επισεις Λευτερη κ ΤΕΟ να μην ανυσηχιτε για σπασηματα διπλα απο τα μαγαζι μου εχουν ανοιξει jumbo
Φιλε μου καλέ η ιστορία έχει αποδείξει πως άλλοι χρειάζονται μονίμως συνεργείο μετά τις καγκουροσυναντήσεις και σίγουρα δεν είναι ιάπωνες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εχεις ενα δικιο φαντασου ο Αντωνης θα παει κατευθειαν Λαρισα δεν θα κατσει να ασχοληθει βαρεθηκε!!!!!!
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Αν θελετε κανονιζουμε για τη Κυριακη για Τζουμερκα τη βολτα που θα βολεψει καπως στην επιστροφη για Λαρισα!!!
αλλα ξερω εγω...... δεν κανει τοσο Καγκουροβολτα!!!
πολυ οδηγηση ασφαλτο!!!
για Πραμαντα ειναι περιπου 2 ωρες απο εδω!!!
εκει βεβαια εχει μετα πολυ παιχνιδι αλλα ξερω εγω..... φανταζομουν οτι θελετε κοντα κ παιχνιδι!!!

αν οχι οργανονουμε κ μεγαλη εκδρομη στα βουνα αλλα ποσο να παιξεις 2 ωρες μακρυα απο τη βαση.......

ΝΙΚΟΛΑ δημοψηφισμα......... ΕΚΔΡΟΜΗ ..........ή .................. ΠΑΙΧΝΙΔΙ................. ??????????????
εμενα οπως εχετε καταλαβει μου αρεσουν οι βολτες αλλα.........
αχιλλεα ασε τους περιπατους κ τις εκδρομες για αλλη φορα.εχουμε μπουχτησει απο αυτα.αλλα κ παλι μπορω να σε νιωσω γιατι εχεις ιαπωνα!!κανονισε παιχνιδι σπασιματος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:συμφωνώ απόλυτα με τον Πάνο. έχω ακούσει τόσα πολλά για τα Τζουμέρκα που θέλω πολύ να τα επισκεφθώ. δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο βολεύει ούτε και θέλω να κάνω κουμάντο στον Τσουμάνη που κανονίζει όλα τα παρελκόμενα. ότι πεί ο Αχιλλλλλλέας. :mrgreen:

απο τζουμερκα λαρισσα μετα ειναι κοντα!!απο τζουμερκα ναυπλιο πεφτει πολυ μακριαααααα!!!! ;) ;) ;) ;)
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
lker wrote:Φιλε και με το βρακί να μείνω θα βρώ τροπο να έρθω ... τελος ...
φιλε να σου παρουν κ το σωβρακο θα σου δωσουμε ενα απο τα stringakia του giorgosxj!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
lker wrote:
εχεις ενα δικιο φαντασου ο Αντωνης θα παει κατευθειαν Λαρισα δεν θα κατσει να ασχοληθει βαρεθηκε!!!!!!

ειναι φυσικο ρε ιαπωνακια να μην πηγαινεται συνεργειο!!εδω καλα καλα την ιδονη του ανοιγματος του τροχου δεν την εχετε νιωσει!!!!τα αντερα των αυτοκινητων σας δεν εχουν τεντωθει κ η πορεια σας ειναι χωματοδρομοι!!!γι αυτο κ το παιζεται ασπαστοι!!! ;) ;) ;) ;)
aggas

Post by aggas »

Δ' ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 12-13-14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!
(λεπτομέρειες ο Τσουμάνης)6945805299 begin_of_the_skype_highlighting 6945805299 end_of_the_skype_highlighting

1)KING - antonisxj- 1 ατομο με τον υποπόταμο ή χωρίς. αναλόγως υγείας.
2)St. Tselios - 2 ατομα
3)ΔΟΝ(georgexj) - 1 ατομο
4)Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
5)ΣΑΚΗΣ ΑΜΑΛΙΑXJ-2 ATOMA
6)ROCKY XXX-1 ATOMO
7) Drimon- 1 άτομο
8) PanosXJ (1εκπληκτικό XJ και 2 άτομα)
9)kostas654+θα δουμε
10)johny4x4+θα δουμε
11) Nicolas - Manthos 1 ή 2 αυτοκίνητα, μπορεί και κανένα huski καθαρό :mrgreen:
12) lker
13) Ψήστερμαν - 1 και μοναδικός :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Λοιπον παλικαρια........
μετα απο μια συνομιλια που ειχα κ με τον Αντωνη κ νομιζω οτι εχει δικιο κ με βρησκει απολυτα συμφωνο

το προγραμμα εχει ως εξης.......

Παρασκευη φτανετε
εχουμε μια πολυ κοντινη βραδυνη 5λεπτα απο τα δωματια(που αναλογος τον καιρο αλλαζει κ η δυσκολια)

Σαββατο φευγουμε για Ζηρρο ή Κοκκινοπηλια οπως γουσταρουμε τη σειρα θα παμε κ στα δυο παντως

επιστροφη οταν ξεκολησουμε τον τελευταιο..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Το βραδυ ακολουθει ελευθερο προγραμμα για ολους εκτος Τσελιου κ Δον γιατι θα κανουν ζημιες!!!
Ο Τεο πρεπει να κοιμηθει νωρις για να εχει ξυπνησει μολις ανοιξουν τα JUMBO κ να προλαβει να φτιαξει το παιχνιδακι του εεε συγνωμη αυτοκρατορα ηθελα να πω

κ τη Κυριακη θα βγαλουμε μια βολτα σχετικα γρηγορη κ ωραια διαδρομη ωστε μετα οποιος θελει να φυγει νωρις (γιατι ολοι σας εχετε μεγαλο ταξιδι) να φυγει κ οποιοι θελουν Τζουμερκα να εχουν χρονο να πανε..........

νομοζω οτι αυτο ειναι το πιο σωστο!!!!

Τωρα θα ηθελα τη γνωμη σας για τα δωματια κ αν ειναι να ανεβασω τα τηλ. ή να ψαξω κατι αλλο!!!
οπως ειπα ειναι μιση ωρα απο το Σαββατιατικο παιχνιδι!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”