CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by antonisxj »

georgexj wrote:στην αμερικη που ητανε καποια χρονια πηρε πτυχειο στις μηχανες της jeep γιατι εχει τρελα με τα cherokee κ ηθελε να τα μαθει απ εξω κ ανακατοτα.
αμερική και μαλακίες!!!
σιγά τον επιστήμονα της NASA!
τον πάω μια κόντρα στην αλλαγή ημιαξονίου άμα γουστάρει.
δεν πιάνομαι φιλαράκο!!! το αλλάζω με κλειστά μάτια
:D
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
georgexj wrote:... ειχε αλλαξει κ ψυγειο λαδιου ...
:shock: πως το άλλαξε? αφού δεν υπάρχει! :shock:
του χει βαλει ρε παπαρα αυτο εννοω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
georgexj wrote:κ κατι ακομα του εχει βαλει ενα προγραμμα πανω δεν θυμαμαι ποιας εταιριας κ το αυτοκινητο απο 116 αλογα εγινε 138!!το πηρε απο ιταλια στα 280 ευρω αλλα δεν θυμαμαι την μαρκα.το αυτοκινητο πεταει να ξερεις!! ;) ;) ;)
το ξέρω!!!!!!!!
νάναι καλά ο φίλος gvp ;)

δεν ειναι της gvp αυτο ητανε να το βαλω κ γω αλλα μου ειχε πει οτι επειδη το ειχε δοκιμασει το αυτοκινητο καπνιζε πολυ.θα τον ρωτησω κ θα σου πω!!! ;) ;) ;)
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
georgexj wrote:στην αμερικη που ητανε καποια χρονια πηρε πτυχειο στις μηχανες της jeep γιατι εχει τρελα με τα cherokee κ ηθελε να τα μαθει απ εξω κ ανακατοτα.
αμερική και μαλακίες!!!
σιγά τον επιστήμονα της NASA!
τον πάω μια κόντρα στην αλλαγή ημιαξονίου άμα γουστάρει.
δεν πιάνομαι φιλαράκο!!! το αλλάζω με κλειστά μάτια
:D

βρε παπαρα ο ανθρωπος δεν ειναι σιδεροφαγος σαν εμας.εχει φτιαξει ενα παλιο cherokaki με 3 ιντζες οικογενιακο για να πηγαινει τα ταξιδακια του κ τιποτα αλλο.στο χωμα δεν το εχει βαλει.αλλα εχει τα παντα!!!οτι μπορεις να φανταστεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:
antonisxj wrote:
georgexj wrote:κ κατι ακομα του εχει βαλει ενα προγραμμα πανω δεν θυμαμαι ποιας εταιριας κ το αυτοκινητο απο 116 αλογα εγινε 138!!το πηρε απο ιταλια στα 280 ευρω αλλα δεν θυμαμαι την μαρκα.το αυτοκινητο πεταει να ξερεις!! ;) ;) ;)
το ξέρω!!!!!!!!
νάναι καλά ο φίλος gvp ;)

δεν ειναι της gvp αυτο ητανε να το βαλω κ γω αλλα μου ειχε πει οτι επειδη το ειχε δοκιμασει το αυτοκινητο καπνιζε πολυ.θα τον ρωτησω κ θα σου πω!!! ;) ;) ;)
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!!
βρε π@π@ρα ο gvp είναι φίλος απο εδώ, απο το forum. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: με ψευδώνυμο gvp.!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
alex-tj97

Post by alex-tj97 »

Καλημερα Καγκουρες!
ειναι λιγο ασχετο το ποστ εδω,αλλα ειπα να μην ανοιξω καινουριο θεμα.
καταρχας,με λενε Αλεξανδρο και εχω ενα Wrangler TJ του '96 2.5αρι.
σας διαβαζω σχεδον απο την αρχη του κλαμπ,αλλα δεν εκατσε και δεν συμμετειχα στις συζητησεις σας,παρα μονο 2-3 φορες που σας ρωτησα κατι πανω στο Jeep.
επειδη ριχνω πολυ γελιο με τις συζητησεις σας γουσταρω πολυ να σας γνωρισω και απο κοντα καποια στιγμη.
θα ηθελα να ερθω και στη Καγκουροσυναντηση σας αλλα σας σκιαζομαι λιγο! :lol: :lol: :lol:
αυτη τη στιγμη ειμαι με "μαμα" αναρτηση και 29" λαστιχο(stt).
θελω να βαλω μια 2.5μισαρα και 31" λαστιχο αλλα προς το παρον ειμαι σε φαση ημι-ανεργιας οποτε ακομα κανω υπομονη!(κανω ιδιαιτερα γαλλικων αν ενδιαφερει κανεναν! :lol: :lol: :lol: )

καλως σας βρηκα καγκουρες και ελπιζω να τα λεμε ιντερνετικα και οχι μονο! :)

το οχημα ειναι αυτο

Image

Uploaded with ImageShack.us

στο οποιο προς το παρον εχω αλλαξει μονο το soft top,τα λαστιχα (cooper stt) και σε καποια φαση εβαψα τα "μαμα" φτερα.
viewtopic.php?f=37&t=2111&start=30

αυτα! :D
kostas654

Post by kostas654 »

alex καλως ηρθες, προχωρα και μην φοβασαι τιποτα....ελα να εχουμε και κανεναν καινουργιο να κραξουμε γιατι μεχρι τωρα εχουμε συμφωνησει να κραζουμε εμενα και βαρεθηκαμε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

με εκεινα τα ''γαλλικα'' που ανεφερες κατι μου λεει οτι δινεις τροφη για σχολια σε αντωνη,
και τσελιο για ιστορια:mrgreen:
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

μικρή γαλιδούλα alex καλημέρα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μόνο και μόνο επειδή είχες το θάρος να πείς ότι διδάσκεις γαλικά, σε συμπάθησα.
λοιπόν φίλε μου να έρθεις οπωσδήποτε και μην ανησυχεις για το λάστιχό σου ή για την ανάρτησήσου, δεν πάμε βόλτες για να κάνουμε αγώνες. πάμε να διασκεδάσουμε.
για όλα τα υπόλοιπα θα σε διδάξω εγώ. θα σου μάθω το "la koronopinien", "la imiaksonien", "le granazien", και "foul laspien la amaksien ksepsixisien"
πως το μιλάω το γαλικό ο πούστης όμως ε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δήλωσε συμμετοχή και παράγγειλε μπλουζάκια ;)
kostas654

Post by kostas654 »

antonisxj wrote:"la imiaksonien",
Και οταν βγαινεις απο το αμαξι θα φωναζεις

o lala....mondie....espasέ palί
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”