Πάαααααααλι τιμωρία στην γωνία μπήκα;;;antonisxj wrote:.............και πάς στη γωνία να παίζεις με τον Ντριμόνη και να κλαίτε παρέα.

Τι έκανα πάλι;;;

Πάαααααααλι τιμωρία στην γωνία μπήκα;;;antonisxj wrote:.............και πάς στη γωνία να παίζεις με τον Ντριμόνη και να κλαίτε παρέα.
antonisxj wrote:πρόταση (1) και αυτή που μου αρέσει περισσότερο
![]()
Τι το θες το αυτοκόλλητο; Δεν το χρειάζεσαι!!!georgexj wrote:ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ email ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΗΣΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
Τι medium θες με αυτη τη κοιλια ρε????georgexj wrote: 3)ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Κ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΞΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ 2 MEDIUM ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YJ ''The Doctor'' wrote:
ΥΓ. Ο ΗΛΙΑΣ δεν σε αφηνει να φορας το κανονικο σου νουμερο - μονο κολλητα???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YJ ''The Doctor'' wrote:Τι medium θες με αυτη τη κοιλια ρε????georgexj wrote: 3)ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Κ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΞΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ 2 MEDIUM ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΟΝ σουπερ Γκομενε????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Ο ΗΛΙΑΣ δεν σε αφηνει να φορας το κανονικο σου νουμερο - μονο κολλητα???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για το πισω ενταξει!!!(νομιζω)antonisxj wrote:παρατήρηση. Τσουμάνη το σήμα στην πλάτη πρέπει να γίνει μεγαλύτερο, να καλύπτει περισσότερο τμήμα της πλάτης.
όσο για το μπροστά σήμα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα παράλληλα με τη δουλειά στο γραφείο και τα γαμωτηλέφωνα να χτυπάνε.
μάρέσει η ιδέασου, αν καταφέρει να κάνει και τα γρανάζια να γυρίζουν...Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: τι λετε για αριστερα μανικι το ονομα κ απο κατω
αν γινετε???