CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ
ΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Έχω δυνάμεις ισχυρές,
σαν θέλω εκδικούμαι,
μα 'μαι και μεγαλόψυχος,
κι-αραιά και που λυπούμαι.
Ντριμόνη, αφιερωμένο
ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ
ΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Έχω δυνάμεις ισχυρές,
σαν θέλω εκδικούμαι,
μα 'μαι και μεγαλόψυχος,
κι-αραιά και που λυπούμαι.
Ντριμόνη, αφιερωμένο
if it doesn't break, fix it until it does
-
antonisxj wrote:ΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Ante.......
Esena perimenoume.
Dwse to "ok" na ksekinisoun oi ergasies gia tin 4 Kagourosynantisi.

τι να κάνω ρε καγκουρίδη. αφου το θέμα μου το ξέρετε. άσε που τώρα μας προκύψανε και τα τεχνικά προβλήματα και πρέπει πρώτα να φτιάξω τον υποπόταμο. η μαλακία είναι ότι ακόμα δεν έστρωσε το νεύρο στο πόδι και συνεχίζω να κουτσένω.
υπολογίζω ότι Σαββατοκύριακο θα οργανώσω μπάρμπεκιου πάρτυ επισκευής του υποπόταμου.
με μπύρες και κοψίδια επισκευάζεται ο υποπόταμος?
υπολογίζω ότι Σαββατοκύριακο θα οργανώσω μπάρμπεκιου πάρτυ επισκευής του υποπόταμου.

-
antonisxj wrote: ...υπολογίζω ότι Σαββατοκύριακο θα οργανώσω μπάρμπεκιου πάρτυ επισκευής του υποπόταμου.![]()
![]()
Ante.............na anevei ligo i psyxologia toulaxiston.

ναι γιατί τον τελευταίο καιρό μου στείλανε πρόσκληση απο το ψυχιατρείο να κάνω ειδική εμφάνισηSt. Tselios wrote:Ante.............na anevei ligo i psyxologia toulaxiston.

Κι εγώ,σαν ανταπόδοση στην μεγαλοψυχία σου βασιλιά μας, προσφέρομαι να σε μεταφέρω με το υπερόχημα μου. Έτσι δεν θα έχεις δικαιολογία για να μην μπορείς να παραστείς σε συνάντηση, με αφορμή την αναπηρία σου, και θα καταλήξουμε επιτέλους και σε ημερομηνία.antonisxj wrote: ΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Για να δεις και πως είναι τα ΟΧΗΜΑΤΑ!

Πού; Από την Λέρο;;;!!!antonisxj wrote:ναι γιατί τον τελευταίο καιρό μου στείλανε πρόσκληση απο το ψυχιατρείο να κάνω ειδική εμφάνιση![]()
![]()
![]()

Μα έτσι που το γράφεις με κάνεις και κλαίω.antonisxj wrote:Σταύρο, του δίνω σημασία... γιαυτό και συνεχίζω να τον σχολιάζω,
αυτός δεν μπορεί να το καταλάβει.

Πιστεύεις ότι μετά από τόσο καιρό που γράφουμε εδώ μέσα δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλο;antonisxj wrote: ....προφανώς επειδή δεν με έχει γνωρίσει απο κοντά...
Έστω και λίγο;;;

antonisxj wrote: άντε Ντριμόνη φύγε απο τη γωνία που κάθεσαι και κλαίς και έλα να παίξεις με τα υπόλοιπα παιδάκια.

Last edited by Drimon on Tue Oct 05, 2010 23:02, edited 1 time in total.
ευχαριστώ αλλά δεν χωράω στ'αμάξισου.Drimon wrote: προσφέρομαι να σε μεταφέρω με το υπερόχημα μου. Έτσι δεν θα έχεις δικαιολογία για να μην μπορείς να παραστείς σε συνάντηση, με αφορμή την αναπηρία σου, και θα καταλήξουμε επιτέλους και σε ημερομηνία.![]()
![]()
ούτε σαν οδηγός, ούτε σαν συνοδηγός.
να το χαίρεσαι λοιπόν το παπάκι σου, εγώ θα έρθω με τον υποπόταμο.
Θα ξηλώσω το κάθισμα του συνοδηγού και θα σε έχω να ξαπλώνεις αναπαυτικά, σαν βασιλιάς, στα πίσω καθίσματα.antonisxj wrote: ευχαριστώ αλλά δεν χωράω στ'αμάξισου.
ούτε σαν οδηγός, ούτε σαν συνοδηγός.