5th THESSALONIKI ADVENTURE TROPHY

GROOVE

Re: 5th THESSALONIKI ADVENTURE TROPHY

Post by GROOVE »

Παίδες λεπτομεριες όπως κόστος συμμετοχής κτλπ??
LRD90

Post by LRD90 »

Ο καιρός τρέχει και οι ημερομηνίες πλησιάζουν 18-21 Νοεμβρίου 2010 5ο Thessaloniki Adventure Trophy.

Στοιχεία αγώνα

Παράβολο συμμετοχής/αυτοκίνητο...................250€
Άδεια αγωνιζόμενου(ΕΛΠΑ)............................Ημερήσια / Για τον αγώνα 20€
Αίτηση Συμμετοχής......................................Υπάρχει στην σελίδα http://www.4x4north.gr
Που την στέλνουμε......................................Στο mail info@4x4north.gr ή στο φαξ 2310329069
Έναρξη συμμετοχών.....................................01/10/2010
Λήξη συμμετοχών........................................14/11/2010
Δήλωση στοιχείων πληρώματος.......................18/11/2010έως12:00 Στο Διοικητικό Έλεγχο
Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος......................18/11/2010 Από 08:00 έως 12:00 στο ξενοδοχείο Λουτρά Απολλωνίας
Ενημέρωση αγωνιζομένων.............................18/11/2010 12:30 Στο ξενοδοχείο Λουτρά Απολλωνίας
Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων......................18/11/2010 12:00 Μετά τον Τεχνικό Έλεγχο
Εκκίνηση 1ου Σκέλους...................................18/11/2010 13:00 Από το ξενοδοχείο Λουτρά Απολλωνίας
Τερματισμός 1ου Σκέλους...............................18/11/2010 Στο ξενοδοχείο
Εκκίνηση 2ου Σκέλους...................................19/11/2010 07:00 Στο προαύλιο του ξενοδοχείου
Τερματισμός 2ου Σκέλους...............................19/11/2010 Στο προαύλιο του ξενοδοχείου
Εκκίνηση 3ου Σκέλους....................................20/11/2010 07:00 Στο προαύλιο του ξενοδοχείου
Τερματισμός 3ου Σκέλους................................20/11/2010 Στο προαύλιο του ξενοδοχείου
Εκκίνηση 4ου Σκέλους....................................21/11/2010 09:00 Στο προαύλιο του ξενοδοχείου
Τερματισμός 4ου Σκέλους................................21/11/2010 14:00
Προσωρινά αποτελέσματα................................21/11/2010 Μία ώρα μετά τον Τερματισμό
Απονομή.....................................................21/11/2010 Μισή ώρα μετά την δημοσίευση αποτελεσμάτων

Πληροφορίες & νέες Φωτό : http://www.4x4north.gr
Πληροφορίες τηλ : 6944205957

Υ.Γ. Πολύ σύντομα θα υπάρχουν πληροφορίες και για το ξενοδοχείο για να κλείσεται τα δωμάτιά σας.
Bogiatzis Cris
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
ΒαλαντηςΧ4

Post by ΒαλαντηςΧ4 »

Μήπως σας ξέφυγε λίγο το κόστος , πέρσι όλα τα trophy ‘έτρεξαν με 200 ευρώ , τι μεσολάβησε και ‘έγινε 250 !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Καθίστε καλά γιατί θα ψάχνετε φαντάσματα στο τέλος !!
:shock: :shock: :evil: :evil:
Kαι χωρίς ξενοδοχείο μέσα ήμαρτον !!!! :!: :!: :!:
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
LRD90

Post by LRD90 »

ΒαλαντηςΧ4 wrote:Μήπως σας ξέφυγε λίγο το κόστος , πέρσι όλα τα trophy ‘έτρεξαν με 200 ευρώ , τι μεσολάβησε και ‘έγινε 250 !!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Καθίστε καλά γιατί θα ψάχνετε φαντάσματα στο τέλος !!
:shock: :shock: :evil: :evil:
Kαι χωρίς ξενοδοχείο μέσα ήμαρτον !!!! :!: :!: :!:
Γιάννη μάλλον είσε προκατυλημένος απο κάτι.. και στον ΕΒΡΟ 250 πλήρωσες.... + την ασφάλεια 270.... όσο για το ξενοδοχείο δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε ακόμα.

Δεν νομίζω ότι κάναμε καμιά μεγάλη αμαρτία για τέτοια επίθεση. Εκτός άν κάναμε ;;
Bogiatzis Cris
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
mbg

Post by mbg »

Χρηστο αφες αυτους. Ου γαρ ειδασι τι πηδουσι. Φραγκα εχουμε και μαλιστα μετρητα. Το κουμπαρακι μου ο Γιαννης(Βαλαντηςχ4) ειναι απο αυτους που ψαχνει ο Παπακωνσταντινου με τα λεφτα στην Ελβετια. Εσεις κανετε τη δουλεια σας και αν υπαρξει θεμα οικονομικο εχουμε και τον Τζαμπαζλη που μπορει να ριξει 200 300 χιλιαρικα για την πλακα του να αγορασει ολο το TROPHY και να παρει ολες τις κουπες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μην σκεφτοσαστε την κριση. Να σκεφτοσαστε σαν ΚΡΟΙΣΟΙ.
LRD90

Post by LRD90 »

mbg wrote:Εντονοτατες φημες μιλανε για το ζευγαρι ΕΚΠΗΞΗ. Θα αποτελειται απο τους Ιωσηφ και Τζαμπαζλη τους οποιους θα στηριξει οικονομικα η ψυχιατρικη κλινικη ΛΕΜΠΕΤ(Ι) καθως και φαρμακευτικη εταιρεια που παραγει το ΒΑΛΙΟΥΜ :D :D :D :D :D
Αυτό το ζευγάρι μας άρεσε πολύ και αν υλοποιηθεί θα το στηρίξει και η οργάνωση με δωρεάν συμμετοχή. ;) ;)
Bogiatzis Cris
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

Τα Γιαννενα εχου ξεκινησει της προετοιμασιες ,δυο ομαδες θα παραβρεθουν για πρωτη φορα σε αγωνα τροφη ,και ελπιζουμε να μην χαθουμε στα βουνα σας και μας ψαχνεται :D :D :D [ευτυχως μαζι μου θα εχω εναν γερολυκο του αθληματος ,ελπιζω να μου αντεξει μονο :lol: :lol: ]
Αντε να δουμε ποτε θα περασουν οι ημερες να τα πουμε και απο κοντα
ΒαλαντηςΧ4

Post by ΒαλαντηςΧ4 »

LRD90 wrote:
Γιάννη μάλλον είσε προκατυλημένος απο κάτι.. και στον ΕΒΡΟ 250 πλήρωσες.... + την ασφάλεια 270.... όσο για το ξενοδοχείο δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε ακόμα.

Δεν νομίζω ότι κάναμε καμιά μεγάλη αμαρτία για τέτοια επίθεση. Εκτός άν κάναμε ;;
Χρήστο μάλλον κάτι δεν κατάλαβες , δεν θα μπω στην ουσία αυτών που γράφεις.
Μόνο που δεν κατανοώ τα υπονοούμενα πολλές τελίτσες βλέπω και αρκετά ερωτηματικά στα γραφόμενα σου ,άσε που δεν έκανα καμιά επίθεση ! που την είδες ? :shock: :shock: :shock:
Ξέρεις είμαι ο τελευταίος που θα σας δημιουργούσε πρόβλημα ,άλλωστε γνωρίζεις ότι τιμώ πάντα τις προσπάθειές σας ,
μια χρονιά δεν έτρεξα και εκείνο λόγο εμφράγματος και πάλι όμως ήμουν θεατής.
Με δέκα χάπια σε κάθε τσέπη ! :D :D :D :lol:
Και τέλος ,αν είχα να σου πω κάτι θα το έλεγα όπως πάντα κάνω τα υπόλοιπα απλώς δεν με αφορούν .
Απλά δώσε σημασία στην παρατήρηση για το κόστος και άσε τις συγκρίσεις με τον Έβρο .
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
LRD90

Post by LRD90 »

ΒαλαντηςΧ4 wrote:
LRD90 wrote:

Χρήστο μάλλον κάτι δεν κατάλαβες , δεν θα μπω στην ουσία αυτών που γράφεις.
Μόνο που δεν κατανοώ τα υπονοούμενα πολλές τελίτσες βλέπω και αρκετά ερωτηματικά στα γραφόμενα σου ,άσε που δεν έκανα καμιά επίθεση ! που την είδες ? :shock: :shock: :shock:
Ξέρεις είμαι ο τελευταίος που θα σας δημιουργούσε πρόβλημα ,άλλωστε γνωρίζεις ότι τιμώ πάντα τις προσπάθειές σας ,
μια χρονιά δεν έτρεξα και εκείνο λόγο εμφράγματος και πάλι όμως ήμουν θεατής.
Με δέκα χάπια σε κάθε τσέπη ! :D :D :D :lol:
Και τέλος ,αν είχα να σου πω κάτι θα το έλεγα όπως πάντα κάνω τα υπόλοιπα απλώς δεν με αφορούν .
Απλά δώσε σημασία στην παρατήρηση για το κόστος και άσε τις συγκρίσεις με τον Έβρο .
Μάλλον είμαι πολύ στρεσσαρισμένος τελευταία λόγω θρύλων και τα βλέπω όλα με επιφύλαξη. :?
Τέλος πάντων το αφήνουμε να πάει και αν σε αδίκησα συγνώμη.

Τώρα για το θέμα του κόστους, ξέρουμε όλοι ότι για να μειωθεί το κόστος της συμμετοχής χρειάζονται χορηγοί οι οποίοι στις επαρχιακές πόλεις είναι σίγουρα ευκολότερο να βρεθούν αλλά στην Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι δύσκολα. Εδώ δεν βοηθούν ούτε οι Δήμαρχοι, Νομάρχες, ΕΚΑΒ, και λοιποί άρχοντες.(ακόμα και το ασθενοφώρο το πληρώνουμε αδρά)

Παρόλα αυτά κάνουμε προσπάθειες και ελπίζουμε σε κάτι που θα μειώσει το κόστος το οποίο δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμα.
Bogiatzis Cris
LRD90

Post by LRD90 »

ALEXELIS wrote:Τα Γιαννενα εχου ξεκινησει της προετοιμασιες ,δυο ομαδες θα παραβρεθουν για πρωτη φορα σε αγωνα τροφη ,και ελπιζουμε να μην χαθουμε στα βουνα σας και μας ψαχνεται :D :D :D [ευτυχως μαζι μου θα εχω εναν γερολυκο του αθληματος ,ελπιζω να μου αντεξει μονο :lol: :lol: ]
Αντε να δουμε ποτε θα περασουν οι ημερες να τα πουμε και απο κοντα
Να καλοσωρίσουμε τα παιδιά απο τα Γιάννενα και να τους ενημερώσω ότι φέτος θα είναι η χρονιά των συνοδηγών με πολύ περπάτημα :mrgreen: πολύ ανέβασμα με τον εργάτη στη πλάτη :mrgreen: και πολύ ψάξιμο για να βρούν τις κορδέλες και να πάνε παρακάτω. :lol: :lol:
Bogiatzis Cris
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”