Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM

Post by YJ ''The Doctor'' »

Εγω τωρα μολις αυτο σκεφτομουνα να γραψω....
..να ερθουμε εκει....
...για να μην ταλαιπωρεις και τη μεσουλα σου...
...αλλα με προλαβες....
:mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

georgexj wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:
St. Tselios wrote:Ειναι εγγυημενο πως εκει θα βρουμε και πιο ''βαρβατα'' μερη και πιο βαρβατα αυτοκινητα.
Και δεν χρειαζεται να τρεχουμε για να ψαχνουμε που θα Καγκουρεψουμε.

5 λεπτα απο τα Γραβενα.......βαζεις τα αργα........και δεν τα ξαναβγαζεις μεχρι το βραδυ...κυριολεκτω
Θα...με παρεις συνοδηγο?
:mrgreen:
εσυ κατσε στα αυγα σου.οταν θα εισαι ετοιμος τοτε θα ερθεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κ εσυ γιατι ειχες ερθει στη Γ''?????
antonisxj

Post by antonisxj »

και για να μην ξεχνιόμαστε...
ξαφνικά πως μας προέκυψαν τα Γρεβενά?
αφού είπαμε να πάμε στου Τσουμάνη.
ΤΕΛΟΣ. δεν θα το συζητάμε πολύ ακόμα...
Νοέμβριος στου Τσουμάνη.
αν θέλετε ενδιάμεσα να πάμε και καμιά άλλη, τότε οκ. μπορούμε να πάμε να κολήσουμε σε καμιά άλλη διοργάνωση να τους τη χαλάσουμε (άκου πικ-νικ...) (πκ-νικ με κάγκουρες... αυτή και αν είναι ιστορία... με όλους τους κάγκουρες συμμετέχοντες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
αν γουστάρετε πάμε μια βόλτα κάπου ενδιάμεσα Λάρισσα-Ναύπλιο-Αθήνα να βολευτούμε. κάτι light μόνο για χαβαλέ και να την νομάσουμε "προθέρμανση για την Δ' πανελλήνια καγκουροσυνάντηση"
if it doesn't break, fix it until it does
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

antonisxj wrote:και για να μην ξεχνιόμαστε...
ξαφνικά πως μας προέκυψαν τα Γρεβενά?
αφού είπαμε να πάμε στου Τσουμάνη.
ΤΕΛΟΣ. δεν θα το συζητάμε πολύ ακόμα...
Νοέμβριος στου Τσουμάνη.
αν θέλετε ενδιάμεσα να πάμε και καμιά άλλη, τότε οκ. μπορούμε να πάμε να κολήσουμε σε καμιά άλλη διοργάνωση να τους τη χαλάσουμε (άκου πικ-νικ...) (πκ-νικ με κάγκουρες... αυτή και αν είναι ιστορία... με όλους τους κάγκουρες συμμετέχοντες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
αν γουστάρετε πάμε μια βόλτα κάπου ενδιάμεσα Λάρισσα-Ναύπλιο-Αθήνα να βολευτούμε. κάτι light μόνο για χαβαλέ και να την νομάσουμε "προθέρμανση για την Δ' πανελλήνια καγκουροσυνάντηση"
antonisxj wrote:LONG LIVE THE KING κουφάλες!!!!!
εδώ είμαι.
ρε κωλόπαιδα...
τόσο καιρό περιμμένω... ένας...
ένας ρε...
όχι όλοι...
ένας...
ένας να πεί...
ρε σείς...
ένας να πεί...
αυτός ο μαλάκας απο τα Χανιά, κάθε φορά παίρνει καράβια, αεροπλάνα, τρένα, ελικόπτερα, κανό, σχεδίες... και έρχεται όσα χιλιόμετρα και αν είναι. απο τη μιά μπάντα της ελλάδας στην άλλη. και τώρα που τον πονάει η μεσούλα του, μήπως να πάμε εμείς σ'αυτόν να μην ταλαιπωρείται με ταξίδια?
μα κανείς δεν το σκεφτηκε?
κανείς ?
τόσο γραμμένο με έχετε?
καλά...
απο τώρα και στο εξής, σταματάω να είμαι βασιλιάς. θα γίνω το μικροσκοπικό τιποτένιο σκουλικάκι κάτω απο το θρόνο που ζεί με τα ψίχουλα που του πετάνε. κλάψ-κλάψ.

αλήτες...
όλοι εσείς οι κάγκουρες....
αλήτες...
γραψες παλι ρε π.......η α......α βασιλια!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:γραψες παλι ρε π.......η α......α βασιλια!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το ξέρω, αλλά είμαι ταπεινός.
αυτόν τον καριάτζουλα που σηκώνει την ταμπέλα της τογιότα και προσκυνούν οι κακομοίρηδες απο κάτω, να την αλλάξεις και να βάλεις τα μούτρα μου στην ταμπέλα. :mrgreen:
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...εγώ όταν στο πολυ κοντινό παρελθόν πρότεινα την λεβεντογέννα Κρήτη, με κράξατε....... :oops:

(...να γραφτεί στα πρακτικά ότι όταν το πρότεινα δεν υπήρχε πρόβλημα στη ντελικάτη μεσούλα του λεβέντη Πρόέδρου μας.... :D )
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:(...να γραφτεί στα πρακτικά ότι όταν το πρότεινα δεν υπήρχε πρόβλημα στη ντελικάτη μεσούλα του λεβέντη Πρόέδρου μας.... :D )
γιαυτό σε κράξανε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

όταν το πρότεινες κυρ-Πάνο, ήταν καλοκάιρι και όλοι θέλαν να πάνε διακοπές με τα γυναικοπαιδοπεθερικοσκυλογατάτους. δεν βόλευε για εκδρομές.
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....μα εγώ θα κατέβαινα με τη γυναίκα μου για τη συνάντηση και θα κάναμε και διακοπές.....
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...τελικά δεν έκανα καλοκαιρινές διακοπές λόγω μιας πολυ σοβαρής επέμβασης (εκτεταμένη σπονδυλοδεσία) της μάνας μου στις αρχές Ιουνίου και που μας αναστάτωσε για σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι....τελικά όλα πήγαν πολυ καλά, είχαμε και έχουμε πολυ καλή ανάρρωση και μπόρεσα να πάω διακοπές στα μέσα του Σεπτέμβρη.....
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...καλο Σ/Κ σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”