kostas654 wrote:τα μπλουζακια δεν στελνονται ταχυδρομικως αλλα παραδιδονται αυτοπροσωπος σε συναντησεις.....αρα οσοι δεν εχουν κανει ακομα την εμφανιση τους να αρχισουν να εμφανιζονται σιγα σιγα αν θελουν μπλουζακι....
Συμφωνω και επαυξανω
Υ.Γ.: Εχω σκεφθει ηδη τι θα γραφει το ενα απο τα 3 που θελω, αλλα πρωτα θελω εγκριση απο το Βασιλια
αρχικά... εγκρίνονται
αλλά στείλε π.μ. να μου πεις τι θες
PanosXJ wrote:....συμφωνώ με την παρατήρηση του αγγάς!!!!!!
Η Λέσχη δεν είναι περιηγητικός σύλλογος ούτε λέσχη για τσάϊ.....στο τερραίν θα αποδείξει το κάθε μέλος άν μπορεί να φορέσει ή όχι τα διάφορα αξεσσουάρ της Λέσχης μας.....και μόνον εκεί!!!! (...και να έχει βρέξει για καμμιά δεκαριά μέρες πριν....)
Το αυτό ισχύει και για σένα Πανούλη
εδώ AGGAS τα χαλάμε...
ο Πάνος δικαιούται μπλουζάκι χωρίς να χρειάζεται να έρθει. έχει γραφτεί ολόκληρο έπος γύρω απο το πρόσωπότου και δεν χρειάζεται να εμφανιστεί.
για να σου δώσω να καταλάβεις... ο κυρ-Πάνος είναι κάτι σαν ιδέα που πλανάται πάνω απο τους κάγκουρες.
....καλε μου φίλε Πρόεδρέ μας.....με την παρέμβασή σου αυτή αποδεικνύεις για άλλη μια φορά το μέγεθος της ισχύος, της μεγαλοσύνης και της αδιαμφισβήτητης ανωτερότητάς σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΙΡΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΒΑΣΙΛΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ wrote:....καλε μου φίλε Πρόεδρέ μας.....με την παρέμβασή σου αυτή αποδεικνύεις για άλλη μια φορά το μέγεθος της ισχύος, της μεγαλοσύνης και της αδιαμφισβήτητης ανωτερότητάς σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΙΡΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΒΑΣΙΛΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PanosXJ wrote:....συμφωνώ με την παρατήρηση του αγγάς!!!!!!
Η Λέσχη δεν είναι περιηγητικός σύλλογος ούτε λέσχη για τσάϊ.....στο τερραίν θα αποδείξει το κάθε μέλος άν μπορεί να φορέσει ή όχι τα διάφορα αξεσσουάρ της Λέσχης μας.....και μόνον εκεί!!!! (...και να έχει βρέξει για καμμιά δεκαριά μέρες πριν....)
Το αυτό ισχύει και για σένα Πανούλη
εδώ AGGAS τα χαλάμε...
ο Πάνος δικαιούται μπλουζάκι χωρίς να χρειάζεται να έρθει. έχει γραφτεί ολόκληρο έπος γύρω απο το πρόσωπότου και δεν χρειάζεται να εμφανιστεί.
για να σου δώσω να καταλάβεις... ο κυρ-Πάνος είναι κάτι σαν ιδέα που πλανάται πάνω απο τους κάγκουρες.
άσε που κατα βαθος νομίζω ότι εσύ είσαι ο Πάνος
Τελικά αποφάσισε...........ποιος θέλεις να είναι ο Πάνος
Αλλά είπαμε........ο Πάνος είναι μια ιδέα.......κάτι σαν τον Ολυμπιακό ένα πράγμα!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......