Στον αέρα το Πρωτάθλημα 4Χ4;
Re: Στον άερα το Πρωτάθλημα 4Χ4;
Να ελπίσουμε δηλαδή ότι κάποιος από τους τρεις αγώνες, ενας αναβληθείς και δύο σε εκκρεμότητα, θα γίνει στις 17 Οκτώβρη; Ότι μπορεί τελικά και να σωθεί το πρωτάθλημα;
Σοβαρά τώρα τελικά τι θα γίνει με τους υπόλοιπους αγώνες του 2010?
Επειδή και δουλειά έχουμε και δεν είναι εύκολο να λείπουμε, και οικογένεια έχουμε, καλό θα ήταν να γνωρίζαμε το πρόγραμμα. Δεν είναι εύκολο γιά εμάς να προγραμματίσουμε και δουλειά και οικογένεια. Ειδικά αν οι αγώνες είναι πάνω από δύο μέρες. Τυπικά ο επόμενος αγώνας ήταν το πρώτο ΣΚ του Οκτωβρίου. Θα γίνει? Ο επόμενος στο Καρπενήσι θα γίνει? Μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή.
ΥΓ. Δεν έχω σκοπό να ανοίξω κόντρες, αλλά το θέμα είναι να ξέρουμε για να οργανωθούμε και να προγραμματιστούμε.
Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι ο γιός μου έχει γενέθλια μέσα στον Οκτώβριο και με ρωτάει η γυναίκα μου ποιά Κυριακή να του κάνουμε πάρτι, γιά να μην πέσει πάνω σε αγώνα. Γιά πέστε μου τι να της απαντήσω?

Παίζει και ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό μέσα στον Οκτώβριο. Πότε να το κανονίσω?

ΥΓ. Δεν έχω σκοπό να ανοίξω κόντρες, αλλά το θέμα είναι να ξέρουμε για να οργανωθούμε και να προγραμματιστούμε.
Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι ο γιός μου έχει γενέθλια μέσα στον Οκτώβριο και με ρωτάει η γυναίκα μου ποιά Κυριακή να του κάνουμε πάρτι, γιά να μην πέσει πάνω σε αγώνα. Γιά πέστε μου τι να της απαντήσω?

Παίζει και ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό μέσα στον Οκτώβριο. Πότε να το κανονίσω?

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Ποιο σιγουρο ειναι ο γιος σου να κανει γεννεθλια με τον πατερα του .........παρα ο πατερας του, αγωνα στα "βουνα"DINIE wrote:Σοβαρά τώρα τελικά τι θα γίνει με τους υπόλοιπους αγώνες του 2010?Επειδή και δουλειά έχουμε και δεν είναι εύκολο να λείπουμε, και οικογένεια έχουμε, καλό θα ήταν να γνωρίζαμε το πρόγραμμα. Δεν είναι εύκολο γιά εμάς να προγραμματίσουμε και δουλειά και οικογένεια. Ειδικά αν οι αγώνες είναι πάνω από δύο μέρες. Τυπικά ο επόμενος αγώνας ήταν το πρώτο ΣΚ του Οκτωβρίου. Θα γίνει? Ο επόμενος στο Καρπενήσι θα γίνει? Μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή.
![]()
Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι ο γιός μου έχει γενέθλια μέσα στον Οκτώβριο και με ρωτάει η γυναίκα μου ποιά Κυριακή να του κάνουμε πάρτι, γιά να μην πέσει πάνω σε αγώνα. Γιά πέστε μου τι να της απαντήσω?![]()

Γι΄αυτο ......βουρ στα τυροπιτακια , τις μπομπες (με τονο ακομα καλυτερες !!

υ.γ Αν υποσχεθεις στα πιτσιρικια και βολτα με το "τερατακι" σε κοντινο χωματοδρομο .........θα πεταξουν απο την χαρα τους !!!! Και εσυ θα κανεις το κεφι σου .........και αυτα θα το "λατρεψουν"

Οι συμβουλες ειναι προσωπικες και λιγο χιουμοριστικες !!! ΔΕΝ εχουν καμμια σχεση με το ποστ και γι΄αυτο ισως και να ειναι λιγο πιο "σοβαρες" απο το ερωτημα που τιθεται στην επικεφαλιδα !!!

Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
Αυτό με τη βόλτα καλό μου φάνηκε.
Θα το έχω υπ'όψιν μου. Τους γονείς βέβαια τους λυπάμε.
. Σκέψου τη φάτσα τους σε κάτι τέτοιο, ειδικά τις μαμάδες
.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Μα γι΄αυτες ακριβως ,θα το κανεις !!!!!!!DINIE wrote:Αυτό με τη βόλτα καλό μου φάνηκε.Θα το έχω υπ'όψιν μου. Τους γονείς βέβαια τους λυπάμε.
![]()
. Σκέψου τη φάτσα τους σε κάτι τέτοιο, ειδικά τις μαμάδες
![]()
.

Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
για.... βαλτε πλεον στο λογαριασμό κι αυτο....
Ματαιώθηκε το 23ο Αττικό Ράλλυ 16/9/2010 6:49 μμ
Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α), μετά από 23 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλων, ευρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει τη προετοιμασία και κατʼ επέκταση τη διεξαγωγή του 23ου Αττικού Ράλι, μετά από κοινοποίηση ρυθμιστικής διατάξεως του Δασαρχείου Πάρνηθας, η οποία απευθύνεται σε όλα τα σωματεία που διοργανώνουν παρεμφερείς εκδηλώσεις στο όρος Πάρνηθα.
Η Α.Λ.Α, η οποία εξ ιδρύσεως της τηρούσε πάντα το γράμμα του νόμου, δεν θα ήθελε με οιονδήποτε τρόπο να έρθει σε αντιπαράθεση με οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία της οποίας οι οδηγίες θα ήταν απαγορευτικές για τη διεξαγωγή εκδήλωσης μηχανοκίνητου αθλήματος.
Ως εκ τούτου, ζητάμε την κατανόηση των φίλων αγωνιζομένων, οι οποίοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία τιμούσαν με τη συμμετοχή τους όλα αυτά τα χρόνια το Αττικό Ράλι.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Α.Λ.Α
Σημερα παρνηθα, αυριο???
Ματαιώθηκε το 23ο Αττικό Ράλλυ 16/9/2010 6:49 μμ
Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α), μετά από 23 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλων, ευρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσει τη προετοιμασία και κατʼ επέκταση τη διεξαγωγή του 23ου Αττικού Ράλι, μετά από κοινοποίηση ρυθμιστικής διατάξεως του Δασαρχείου Πάρνηθας, η οποία απευθύνεται σε όλα τα σωματεία που διοργανώνουν παρεμφερείς εκδηλώσεις στο όρος Πάρνηθα.
Η Α.Λ.Α, η οποία εξ ιδρύσεως της τηρούσε πάντα το γράμμα του νόμου, δεν θα ήθελε με οιονδήποτε τρόπο να έρθει σε αντιπαράθεση με οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία της οποίας οι οδηγίες θα ήταν απαγορευτικές για τη διεξαγωγή εκδήλωσης μηχανοκίνητου αθλήματος.
Ως εκ τούτου, ζητάμε την κατανόηση των φίλων αγωνιζομένων, οι οποίοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία τιμούσαν με τη συμμετοχή τους όλα αυτά τα χρόνια το Αττικό Ράλι.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Α.Λ.Α
Σημερα παρνηθα, αυριο???
H απάντηση του οργανωτή στην ερώτηση αν θα γίνει το Hellenic Rally Raid, επιβεβαιώνει τις χειρότερες των σκέψεών μας, δυστυχώς. Και όσο και εφ΄ όσον δεν έρχεται και μία από τον οργανωτή του A-Adventure Marathon, oι οιωνοί είναι πολύ κακοί.superspy, off-road.gr,16 Σεπ, 2010 - 22:18 wrote:Με την παρούσα οικονομική - και οχι μόνο - κατάσταση - οχι Γιάννη
Αν και δεν συμμετέχω στο "Πρωτάθλημα" ... μόνο θλίψη μπορεί να φέρει τέτοια είδηση. Και όπως λέμε - λέτε κάθε φθινόπωρο ........ ας φτιαχτεί ένα λογικό πρόγραμμα με λογικό αριθμό αγώνων και λογικά κόστη για οργανωτές και αγωνιζόμενους για την επόμενη χρονιάΓιάννης Αθανασίου wrote:H απάντηση του οργανωτή στην ερώτηση αν θα γίνει το Hellenic Rally Raid, επιβεβαιώνει τις χειρότερες των σκέψεών μας, δυστυχώς. Και όσο και εφ΄ όσον δεν έρχεται και μία από τον οργανωτή του A-Adventure Marathon, oι οιωνοί είναι πολύ κακοί.superspy, off-road.gr,16 Σεπ, 2010 - 22:18 wrote:Με την παρούσα οικονομική - και οχι μόνο - κατάσταση - οχι Γιάννη
Με τις υγείες μας

www.atlasteam.gr
when u r upside down and burning .... u went 2 fast !
when u r upside down and burning .... u went 2 fast !
-
atlasteam wrote:Αν και δεν συμμετέχω στο "Πρωτάθλημα" ... μόνο θλίψη μπορεί να φέρει τέτοια είδηση. Και όπως λέμε - λέτε κάθε φθινόπωρο ........ ας φτιαχτεί ένα λογικό πρόγραμμα με λογικό αριθμό αγώνων και λογικά κόστη για οργανωτές και αγωνιζόμενους για την επόμενη χρονιάΓιάννης Αθανασίου wrote:H απάντηση του οργανωτή στην ερώτηση αν θα γίνει το Hellenic Rally Raid, επιβεβαιώνει τις χειρότερες των σκέψεών μας, δυστυχώς. Και όσο και εφ΄ όσον δεν έρχεται και μία από τον οργανωτή του A-Adventure Marathon, oι οιωνοί είναι πολύ κακοί.superspy, off-road.gr,16 Σεπ, 2010 - 22:18 wrote:Με την παρούσα οικονομική - και οχι μόνο - κατάσταση - οχι Γιάννη
Με τις υγείες μας
Εσυ μην ξεχαστεις για το βραδυ. ειδοποιησες τον κωστα??
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Τελικά έχουμε κάτι νεότερο με τους αγώνες του πρωταθλήματος? 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ