antonisxj wrote:[
όσο για τα ονόματα, πάλι ένσταση. δηλαδή το δικομου θα γράφει Βασιλιάς? δεν μ'αρέσει. θελω να γραφει HIPOPOTAMOUS.
Δεν χρειαζεται να γραψεις ονομα ρε....
βαλε τη φατσα σου

εμεις και παλι θα γελαμε

όσο για τα ονόματα, πάλι ένσταση. δηλαδή το δικομου θα γράφει Βασιλιάς? δεν μ'αρέσει. θελω να γραφει HIPOPOTAMOUS.
τουλαχιστον εγω θα βαλω τη μουρη μου.YJ ''The Doctor'' wrote:antonisxj wrote:[
Δεν χρειαζεται να γραψεις ονομα ρε....
βαλε τη φατσα σου![]()
εμεις και παλι θα γελαμε![]()
![]()
Hipopotamous και απο κάτω να έχει αυτό:antonisxj wrote:η τιμή είναι σούπερ.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:τα χρωματα ειναι μαυρο - λευκο - κοκκινο - μπλε!!
η τιμη ειναι 10Ε κ με το σηματακι μπροστα για το πολο νομιζω ειναι αρκετα φθηνο για να το λυπηθεις εσυ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κ 20ε το αδιαβροχο!!![]()
αλλα εννοηται οτι ειμαι μεσα σε οτι θελετε!!!!!!!!!!!!!![]()
εδώ εγώ πλήρωσα 25 ευρώ για μπλουζάκι με 4 στάμπες, δηλαδή για 2 σελίδες Α4 κολημένες πάνω του. γάματα.
καταρχάς να πούνε και οι άλλοι τη γνώμητους.
καταδεύτερων η μεταξοτυπία αν είναι η στάμπα, τότε είναι χάλια. χίλιες φορές το κεντητό που είναι για μια ζωή.
και με 10 ευρώ, αν σκιστεί δεν πειράζει, κάνει και για πανό στον τοίχο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
johny4x4 wrote: Hipopotamous και απο κάτω να έχει αυτό:
Δεν θα είναι τέλειο??????
johny4x4 wrote:Hipopotamous και απο κάτω να έχει αυτό:antonisxj wrote:η τιμή είναι σούπερ.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:τα χρωματα ειναι μαυρο - λευκο - κοκκινο - μπλε!!
η τιμη ειναι 10Ε κ με το σηματακι μπροστα για το πολο νομιζω ειναι αρκετα φθηνο για να το λυπηθεις εσυ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κ 20ε το αδιαβροχο!!![]()
αλλα εννοηται οτι ειμαι μεσα σε οτι θελετε!!!!!!!!!!!!!![]()
εδώ εγώ πλήρωσα 25 ευρώ για μπλουζάκι με 4 στάμπες, δηλαδή για 2 σελίδες Α4 κολημένες πάνω του. γάματα.
καταρχάς να πούνε και οι άλλοι τη γνώμητους.
καταδεύτερων η μεταξοτυπία αν είναι η στάμπα, τότε είναι χάλια. χίλιες φορές το κεντητό που είναι για μια ζωή.
και με 10 ευρώ, αν σκιστεί δεν πειράζει, κάνει και για πανό στον τοίχο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το δικό σου θα γράφει KING!!!antonisxj wrote: όσο για τα ονόματα, πάλι ένσταση. δηλαδή το δικομου θα γράφει Βασιλιάς? δεν μ'αρέσει. θελω να γραφει HIPOPOTAMOUS.
τουλαχιστον εγω θα βαλω τη μουρη μου.
το δικοσου θα εχει τον Αρτεμη Ματσα πανω.
antonisxj wrote:johny4x4 wrote: Hipopotamous και απο κάτω να έχει αυτό:
Δεν θα είναι τέλειο??????![]()
ερωτευτικα
johny4x4 wrote:
Hipopotamous και απο κάτω να έχει αυτό: