Η πρόσφατη ιστορία των αγώνων 4Χ4. Θα πονέσει πολύ πολλούς

S.MAKROGIKAS

Re: Η πρόσφατη ιστορία των αγώνων 4Χ4. Θα πονέσει πολύ πολλούς

Post by S.MAKROGIKAS »

Φιλαράκια έχω την εντύπωση οτι έχουμε καβαλήσει το καλάμι .
Παρακολουθώ την όλη συζήτηση που γίνεται εδώ, διακριτικά πάντα γιατί με αφορά και μένα καθώτι αγωνιζόμενος ,όμως βγαίνω από τα ρούχα μου όταν διάφοροι παπαρολόγοι ανεβάζουν posts στα οποία ισοπεδώνουν τα πάντα και τους πάντες η σχεδόν τους πάντες κρυμένοι πίσω από την ανωνυμία τους.
Κι εγώ στο παρελθόν έχω διαφωνίσει σε πολλά θέματα με όλους τους αναφερόμενους οργανωτές αλλά σε καμία περίπτωση δεν βγήκα να ξεκατινιάσω κάποιον δημόσια φόρα παρτίδα.Πολύ απλά έχω μάθει να σέβομαι τον συνανθρωπό μου και πόσο μάλλον αυτόν που προσπαθεί.
ΛΙΓΑΚΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ....αυτά τα ολίγα από μένα.
stavrosd

Post by stavrosd »

kim wrote:Εμένα προσωπικά η ανωνυμία δεν με απασχολεί καθόλου εάν αισθάνεται ο συγγραφέας ότι θέλει να μείνει ανώνυμος.
Χούντα θεωρώ να πιέζουμε τον άνθρωπο να γράψει το όνομά του αφού αυτός δεν θέλει - ούτε θυμάμαι να αναγράφεται πουθενά στους κανονισμούς του forum ότι όλες οι δημοσιεύσεις πρέπει να είναι με υπογραφή.
Το κατά πόσον είναι διαπλεκόμενος ή έχει καθοδηγούμενα συμφέροντα νομίζω ότι φαίνεται από τα γραπτά του (πράγμα το οποίο δεν ισχύει).

Σε κάθε περίπτωση - πιστεύω ότι είναι μια πολύ ορθή ιστορική και αντικειμενική αναφορά των γεγονότων(σε όσα είμουν παρών τουλάχιστον) και ότι πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπ' όψιν.
Γιατί με ονοματεπώνυμο ή όχι, είναι η άποψη ενός ανθρώπου που συμμετέχει/θέλει να συμμετέχει/παρακολουθεί τους αγώνες.

Μιά οργάνωση δεν είναι ο Δημητριάδης, ο Σιούτης, ο Δελής, ο Αθανασίου, ο Εγγλεζόπουλος και άλλοι 5-6 που φωνάζουν - αυτό μας βγάζει στο σύνολο 20!
Είναι οι υπόλοιποι 30-40-50.......80 που στηρίζουν το άθλημα και εμέις επιμένουμε ότι εάν δεν έχει φάει τα βουνά με το κουταλάκι, δεν έχει δικαίωμα άποψης - αλλά από την άλλη θέλουμε να έρχονται να ξοδεύουν 1000-2000€ για έναν αγώνα (βενζίνες+διαμονή+λάστιχα+++ δεν πιστεύω να αμφισβητεί κανείς το κόστος αυτό).
Τους ρώτησε ποτέ κανείς αυτούς τι θέλουν? Προσπάθησε ποτέ κανείς να τους υποστηρίξει? Προσπάθησε ποτέ κανείς να καταλάβει (αυτό που φωνάζω χρόνια και με κοροιδέυουν πολλοί!!) οτι είμαστε διεστραμμένοι εκδρομείς που προσπαθούμε να ανέβουμε στο επόμενο επίπεδο?

Σταυρό, το γεγονός ότι πέρασες υπέροχα σε έναν αγώνα με 15 συμμετοχές ή ήταν ο καλύτερος αγώνας της ζωής σου, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο αγώνας ήταν μια αποτυχία (αν εσύ είναι αυτό που θές όμως...... πάσο!). Οι λόγοι της αποτυχίας μπορεί να είναι πολλοί: λάθος χρόνος, λάθος προετοιμασία, λαθος αντίληψη, λάθος....... Για παράδειγμα, το φθινόπωρο 1/3 αγώνες είναι καταδικασμένος με αποτυχία λόγω timing (για να μην πω και οι τρείς).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιτυχία ενός θεσμού βασίζεται στην σταθερή προσέλευση συμμετοχών και για να γίνει αυτό πρέπει να ακούγονται τα θέλω όλων (με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο) για να μπορεί να δημιουργηθει από τους 60-80 καινούργιους ο νέος πυρήνας των 20 που θα συνεχίσει να τραβάει κουπί σε κάποια χρόνια - όπως δημιουργήθηκε ο δικός μας πυρήνας πρίν από κάποια.

Αυτά τα λίγα είχα να πω.

Καλή συνέχεια.
Έκτωρ Κιμωνίδης

ΥΓ: Ο "κορονοπίνιο" που γράφει μπορεί να είναι ο Αποστολίδης, ο Δουκέρης, ο Κατσιμαλής, ο Αθανασίου, ο Doc, ο Πέτραινας...........οποιοσδήποτε μπορεί να είναι και να γελάει τώρα μαζί μας. Αυτό δεν είναι σημαντικό όμως - σημαντικό είναι η ευαισθητοποίηση στην ανωνυμία κάποιου που αφιέρωσε χρόνο να γράψει 5 πράγματα και να μας θυμίσει το πως φτάσαμε στο σήμερα - με την δική του οπτική γωνία βέβαια...
Τη θέση μου περι ανωνυμίας την έχω κάνει ξεκάθαρή οπότε δε θα επανέλθω!

Το εν λόγω κείμενο και θέση έχει και ανθρώπους κατηγορεί, μπορεί να είναι η αλήθεια μπορεί και όχι?

Σαφώς και θα πρέπει να ακούγονται και να λαμβάνεται υπόψη οι επιθυμίες όλων των συμμετέχοντων.
Κανείς δεν αρνήθικε το δικαίωμα κανενός αλλά δε γίνεται και οι υπόλοιποι να μοιρίσουμε τα νύχια μας!
Το αν τελικά επιρεάζουν τα πράγματα οι 20 είναι μάλλον γιατί μόνο αυτοί ασχολούνται και οι άλλοι απλά περιμένουν απο αυτούς τους 20 να κάνουν κάτι (αυτό έκανα και εγώ μεχρι τώρα, αλλά είπα να ενεργοποιειθώ).
Εδώ είναι και ο Φωκίωνας που αν και όχι πολύ ενεργός αγωνιστικά αγαπάει το χώρο ενδιαφέρεται και ασχολείτε.
Αν δεν ασχολούμαστε με τα κοινά τότε αυτοί που ασχολούνται θα κάνουν κουμάντο και εμείς θα πρέπει να ελπίζουμε οτι τα θέλω τα δικά μας θα συμπέσουν με τα θέλω τα δικά τους!

Το γεγονός οτι πέρασα υπέροχα σε έναν τέτοιο αγώνα το τονίζω γιατί θέλω να πώ οτι ένας άρτια οργανωμένος αγώνας σε όλα τα επίπεδα και με σχετικά χαμηλά κόστοι (διαμονή,διατροφή,μήκος αποστάση απο Αθήνα) δε συμαίνει δυστυχώς οτι θα έχει συμμετοχές όπως οτι και ένας αγώνας επειδή έχει συμμετοχές δε σημαίνει οτι είναι καλύτερος του άλλου! Προφανώς υπάρχουν άλλοι παράγοντες που δεν τους αντιλαμβάνομαι!
Δημητριάδης Σταύρος
meletis

Post by meletis »

Να επισημάνω το εξής, ο αγώνας στο Πευκί, όπως και κάθε αγώνας του Κυπέλλου. δεν είχε "20 συμμετοχές", αλλά 110 μεταξύ των οποίων 22 αυτοκίνητα.
Οι μικτοί αγώνες έχουν και άλλα οχήματα.
aapo

Post by aapo »

Ωραιότατα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά χρειάζετε να υπογραφεί το κείμενο για να καταλάβετε τον συντάκτη. Αλήθεια Σιούτη , Κιμωνίδη , Κοκολάκη , Μακρογκίκα χρειάζεστε υπογραφή.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 4χ4 .

Υ.Γ Θα έρθη η στίγμη που θα μάθετε την πραγματική ιστορία. Αλήθεια Στάθη πόσες φορες το εχεις σκεφθεί.

ααποστολίδης
stavrosd

Post by stavrosd »

Όταν μεγαλώσουμε :?:
Δημητριάδης Σταύρος
aapo

Post by aapo »

Είναι πολύ το γράψιμο και ο χρόνος λίγος .
stavrosd

Post by stavrosd »

aapo wrote:Είναι πολύ το γράψιμο και ο χρόνος λίγος .
:?: :?: :?: :?:
Πόσα τεύχη να περιμένουμε δηλαδή

Κύριε Αλέκο με όλο το σεβασμό αλλά...
η σταση σας μου δείχνει οτι δεν πολυλογαριάζετε τη γνώμη μας
οι απαντήσεις σας είναι πάντα του στυλ "καλά λέτε εσεις εγώ ξέρω" η " ε καλά κάπως θα γίνει τί το συζητάτε?"
σας κατηγορεί έμμεσα ή και άμεσα αρκετός κόσμος και απαξιοίτε να απαντήσετε

Γιατί?
Δεν γουστάρετε τα forum?
Δε γουστάρετε εμάς?
Δεν έχετε να πείτε τίποτα?
Δεν μας θεωρείτε ικανούς να καταλάβουμε?
Εχουν δίκιο?
Γιατί?
Δημητριάδης Σταύρος
Caravan

Post by Caravan »

Αλέκο, ποιός σου είπε όμως ότι μας ενδιαφέρει η εκδοχή του καθενός για την ιστορία του 4Χ4;
Εξάλου, και να πεις εσύ ό,τι θεωρείς σωστό, θα βγει ο Αθανασίου για να πει ότι τα είπες λάθος και τα δικά του είναι σωστά και μετά το "κωρονοπήνιο" θα σας διαψευσει και τους δύο κ.ο.κ.
ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.

Δεν κόβετε όλοι σας τις ιστορίες για να δούμε το μέλλον;

Ηρακλής
Ηρακλής
Caravan

Post by Caravan »

stavrosd wrote:
Πόσα τεύχη να περιμένουμε δηλαδή
Φίλε, η εξιστόρηση του παρελθόντος θα ξεθάψει πάλι (άσε που δεν θάφτηκαν ποτέ) διαμάχες, διχόνιες και φαγωμάρες και στο τέλος θα δικαιολογούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι αυτό φταίει που δεν συνεργάζονται.
Δεν τα αφήνουμε αυτά για την ώρα μήπως και φτιαχτεί ένα "μυθικό 2010", ώστε να μην έχουν τέτοιου είδους δικαιολογίες οι εμπλεκόμενοι;
Μετά ας πει ο καθένας ότι θέλει.
Ηρακλής
top cannibal

Post by top cannibal »

Τώρα τί να πω εγώ….. το κείμενο του κορονωπηνιο είναι καυστικό… δεν ξέρω αν είναι αληθές, αν και μοιάζει να είναι..
Δεν θα ήθελα να σβηστεί το θέμα….και δεν με ενοχλεί το ποιός είναι …αυτό που με ενοχλεί είναι που μερικοί ενοχλήθηκαν , και αντί να μας δώσουν κάποιες εξηγήσεις , ζητάν να διαγραφεί το θέμα …τελικά εμείς που αγωνιζόμαστε γιατί δεν μιλάμε …γιατί δεν κράζουμε...και τέλος αυτό που θα ήθελα είναι να αναγράψει κάποιος ,κανονισμούς, παροχές και κόστος συμμετοχών σε αγώνες παρόμοιους που γίνονται σε Ευρώπη και διεθνώς ,έτσι για να δούμε τις διαφορές….
Τα πάντα όλα…………για τα κοάλα τίποτα
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”