antonisxj wrote:...το δεξί νεύρο στο πόδι δεν λέει να ξεμπλοκάρει...
Κανενα γραναζι θα'ναι μωρε...
Να φερω και τον Νταγκα μαζι να το πιασει?
antonisxj wrote:...το δεξί νεύρο στο πόδι δεν λέει να ξεμπλοκάρει...
μπα! η ντίζα είναι. έχει φρακάρει και έχω μείνει μπλοκαρισμένος. και τώρα στις στροφές κλωτσάω λίγο.St. Tselios wrote:antonisxj wrote:...το δεξί νεύρο στο πόδι δεν λέει να ξεμπλοκάρει...
σε πληροφορω αντωνη για τα ειρωνικα σχολια πως γνωριζω πολυ καλα τι ειναι την 28η...antonisxj wrote:[ρε φίλε... έχεις μπερδευτεί, την 28 οκτωμβρίου είναι εθνική εορτή, δεν είναι το "GAY PARADE"
ε! τώρα φιλαράκι το θές το φωτομοντάζ σου όμως.kostas654 wrote:σε πληροφορω αντωνη για τα ειρωνικα σχολια πως γνωριζω πολυ καλα τι ειναι την 28η...antonisxj wrote:[ρε φίλε... έχεις μπερδευτεί, την 28 οκτωμβρίου είναι εθνική εορτή, δεν είναι το "GAY PARADE"
εμεις καθε 28η και 25η μαζευομαστε με τους φιλους george kai johny και παραλαζουμε μονοι μας για την μαμα πατριδα
οριστε και μια προσφατη φωτο
antonisxj wrote:μπα! η ντίζα είναι. έχει φρακάρει και έχω μείνει μπλοκαρισμένος. και τώρα στις στροφές κλωτσάω λίγο.St. Tselios wrote:antonisxj wrote:...το δεξί νεύρο στο πόδι δεν λέει να ξεμπλοκάρει...
antonisxj wrote:ευτυχώς που είπες ημερομηνία.
να ετοιμάσω χώρο για να μείνεται.
έχω χώρο για να μείνεται όλοι.
να πάρω τηλέφωνο τον φίλο στην ασφάλεια να κανονίσει 1-2 κελιά και 5-6 βουρδουλιστές.
τρέλλα θα περάσουμε!!!
Για εμενα ο Νοεμβριος δεν ειναι καλος μηνας!!!Μου καθοντε αναποδα οι ημερομηνιες!!georgexj wrote:λοιπον η συναντηση οπως ειπα κ βλεπω θα γινει νοεμβριο!!!το μερος θελω να πιστευω οτι το εχουμε καθορισει.τωρα το μονο που μας μενει ειναι να μας πει ο αχιλλεας ποτε μπορει νοεμβριο για να ορισουμε ημερομηνια!!!