Πάντως αποδειξαμε ακομη μια φορα ποσο Καγκουρες ειμαστε.
Ενα ακραξονιο και ενα καρτερ με 4-5 λιτρα λαδιου τα αφησαμε εκει.
Εγω βεβαια πριν παθω κατι.......ειχα και την ''ευχη'' ενος απο την πατριδα του Μητσοτακη.
Ηταν τοσο καλη η ''ευχη'' που πρωτη φορα γυρναω πισω τραβοντας.
Παλι καλα δηλαδη το επαθα στο παραπεντε.
εγω σου ειπα ενα πραγμα και να με ακουσεις....ο μιχαλοπουλος σε γλωσσοφαγε για να μην του χαλασεις εκεινη την μπαρα και τελικα εμεινες με την χαρα ή κοινος με το πουλι στο χερι απο το πρωτο εμποδιο.
St. Tselios wrote:Πάντως αποδειξαμε ακομη μια φορα ποσο Καγκουρες ειμαστε.
Ενα ακραξονιο και ενα καρτερ με 4-5 λιτρα λαδιου τα αφησαμε εκει.
Εγω βεβαια πριν παθω κατι.......ειχα και την ''ευχη'' ενος απο την πατριδα του Μητσοτακη.
Ηταν τοσο καλη η ''ευχη'' που πρωτη φορα γυρναω πισω τραβοντας.
Παλι καλα δηλαδη το επαθα στο παραπεντε.
ναι αλλα με λιγο τσιχλα στην τρυπα για να σταματησει η διαροη γυρμαγες οδικος χωρις κανενα προβλημα....μιλαμε τωρα για κοστος επισκευης 0,10 ευρω
kostas654 wrote:ναι αλλα με λιγο τσιχλα στην τρυπα για να σταματησει η διαροη γυρμαγες οδικος χωρις κανενα προβλημα....μιλαμε τωρα για κοστος επισκευης 0,10 ευρω
Τσιχλα,ε?
Για λεγε,για λεγε...
Και τι ειδος τσιχλα βαζουμε?
Χωρις ζαχαρη?Με ζαχαρη?Τσιχλοφουσκα?
kostas654 wrote:εγω σου ειπα ενα πραγμα και να με ακουσεις....ο μιχαλοπουλος σε γλωσσοφαγε για να μην του χαλασεις εκεινη την μπαρα και τελικα εμεινες με την χαρα ή κοινος με το πουλι στο χερι απο το πρωτο εμποδιο.
Ναι αυτος ο πουστης φταει
Τελικα ολοι αυτοι με τα τσεροκι ( βλεπε King, Δον ) μολις δινουν ευχη σπανε ολα
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Εκει που βλέπαμε τον τσελιο να καταπίνει τα εμπόδια για πλάκα στο ρελαντί και κάτι άλλα ιαπωνοαγγλοτσεροκοκτλ... να μην μπορούν με τίποτα γυρνάει ο μιχαλόπουλος και μου λέει "κοιτα τον π...στι τον τσελιο πως περναει...αφρος ολα....." και μετά ακούγεται ενα μπαμ και ο μιχαλοπουλος χαμογελαστος κοιτόυσε και κάπνιζε το τσιγαράκι του. Τι περιμένεις μετά???
Εχω τραβήξει πολλά βινεακια αλλα τα εκανα σκατα γιατι επρεπε να κραταω το κινητο οριζοντια και τωρα τα εχει τραβήξει ολα καθετα με αποτελεσμα να εχουν βγει ολα σε μιση οθόνη.
Εδω είναι ο τσελιος εναντια στα βράχια..........μονο wrangler!!!!!
...χαιρετώ όλους τους κάγκουρες, αρχικάγκουρες, υποκάγκουρες κλπ κλπ κλπ.....δυστυχώς τελείωσαν οι "καλοκαιρινές" διακοπές μου.......πως περάσατε κατα την απουσία μου; ....σας έλλειψα καθόλου;
(δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες ακόμη....)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!