CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by St. Tselios »

Nicolas wrote:Ναι σε χαιρόμαστε Σταύρο.

Και να μας χαίρεσαι :mrgreen:
Thanks Νικόλα...
Για να σας χαιρομαι πρεπει και εσεις να ειστε ''παρων'' σε ΚαγκουροΣυναντησεις.
Οχι μονο μια φορα και φτανει.

Υ.Γ.:Την επομενη βαλε και κανενα εργατη πανω...γιατι δεν ειναι και ελαφρυ το θηριο σου. :mrgreen: :twisted:
Image
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

St. Tselios wrote: Υ.Γ.:Την επομενη βαλε και κανενα εργατη πανω...γιατι δεν ειναι και ελαφρυ το θηριο σου. :mrgreen: :twisted:
Μόνο μην μου πεις πως θα έρθεις με το Jimny. Εγώ σε εσένα βασίζομαι για τα δύσκολα :mrgreen:

Δεν έχει μείνει άλλο νεφρό ρε φίλε...
Θα δω αν πιάνει τίποτε στην μαύρη το συκώτι :lol: :lol: :lol:

Όμως αν η συνάντηση γίνει προς Νοέμβρη πιστεύω πως θα έχω και νέα παπουτσάκια :D
'Εχουν προτεραιότητα, καθώς ανακάλυψα τα όρια των fedima. Μάλλον δεν έπρεπε να πάω με 170... :mrgreen:
Έφυγε ένα τακούνι, να, σαν το κεφάλι μου. :mrgreen:

Βάλε και τις ζάντες... Πάει προκαταβολικά το δώρο των Χριστουγέννων :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Nicolas wrote:...Μόνο μην μου πεις πως θα έρθεις με το Jimny...
Distyxws parolo pou exei kalo ergati to Jimny mou,o proigoumenos katoxos den ton stereose kala.....me apotelesma an traviksw kanenan panw apo 1,5 tono tha figei mazi me to ergati mazi. :lol: :lol: :lol:
Image
georgexj

Post by georgexj »

ΡΕ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕΝΕ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ JIMNY ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ JIMNY Κ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΜΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Re Giwrgi.......kouventa na ginetai. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
toro

Post by toro »

[/quote]

Αχ,απο οτι καταλαβα...μ'αυτα που τρωμε και πινουμε,οχι ακομα 50.....ουτε στα 50 δεν θα φτασουμε.(αν και μερικοι τα πλησιαζουν) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:........... Λοιπον!!!!!!! Ολα αυτα τα περι.......ηλικιας δεν με ΑΦΟΡΟΥΝ , οποτε επανερχομαι στα....της ημερας!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΥΡΕ!!!!!!! :lol: :lol: :lol:(Περιμενω την ημερα, που θα καταφερεις ΚΑΙ........ τον.......???????Βασιλια?????? να αλλαξει το χρεπι, και να παρει κανα αυτ/το της....ΠΡΟΚΟΠΗΣ!!!!!! :lol: :lol: :lol: Σαν τον επιτιμο!!!!!!) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Eyxaristw Manoli.
O Basilias den padreftike akoma giati padreftike to Cherokee tou.Ara den prokeite na to allaksei... :lol: :lol: :lol:
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

ολη μερα μεσα κ δεν εχω γραψει τιποτα!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!
Να εισαι γερος να περνας καλα(με Δον) κ να μη σπας γιατι οταν το εχεις συνεργειο δεν μιλιεσαι κ με ποιον θα γελαμε!!!! :D :D :D :D
Κ παλι χρονια πολλα!!!

ΑΑ μη ξεχασω..... μην ερθεις Πρεβεζα με το jimny!!!!!
NTROPH
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: Θυμαμαι οτι περυσι τετοια μερα περα απο τους τοπικους Λαρισαιους Καγκουρες κανεις δεν με θυμηθηκε.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Τι θυμάται ο πούστης!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΥΧΕΣ???
Πολύ ανυπόμονος είσαι Δον Γιωργάκη! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
St. Tselios wrote: Οσο για την λατρεια μου:
Μεχρι χθες ημουνα Αμερικλανος.
Τωρα που εχω και Jimny...ειμαι λατρεια. :lol:
Μπαίνεις στο σωστό δρόμο. Γι' αυτό!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”