Τον βλέπω τον Κώστα να έρχεται με κάτι τέτοιο......kostas654 wrote:St. Tselios wrote: Θα ερθεις με την βαρκα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι θα ερθω με αετο και σανιδα
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
oxi oxi exoyme nea hobby...... kitesurf!!!!!!!aggas wrote:Τον βλέπω τον Κώστα να έρχεται με κάτι τέτοιο......kostas654 wrote:St. Tselios wrote: Θα ερθεις με την βαρκα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι θα ερθω με αετο και σανιδα
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οταν ερθετε Κωστα παρτο μαζι σου θα σκορπισει που θα σκορπισει το tj τουλαχιστον θα σου γνωρισω κατι φιλους μου να πατε για ΚΙΤΕ!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Αχιλλεα δυτυχως για μερικους το δικο μου TJ δεν χαλαει αλλα παντα με προειδοποιει και μου τα δινει στο χερι οταν το εχω ηδη παει και στο συνεργειο...σε κατι αλλους εχω βαρεθει να βλεπω ανοιχτα καπω στο βουνο 

Κώστας Γκιαούρης
Για ποιον χτυπαει η καμπάνα.................??kostas654 wrote:Αχιλλεα δυτυχως για μερικους το δικο μου TJ δεν χαλαει αλλα παντα με προειδοποιει και μου τα δινει στο χερι οταν το εχω ηδη παει και στο συνεργειο...σε κατι αλλους εχω βαρεθει να βλεπω ανοιχτα καπω στο βουνο

-
Εμαθα,εμαθα...johny4x4 wrote:Για ποιον χτυπαει η καμπάνα.................??
Τον γλωσοφαγατε τον ανθρωπο...

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Εσπασε ο Γιωργος????St. Tselios wrote:Εμαθα,εμαθα...johny4x4 wrote:Για ποιον χτυπαει η καμπάνα.................??
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46

Πουου;; Σε κανα πεζοδρόμιο;;;Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Εσπασε ο Γιωργος????St. Tselios wrote:Εμαθα,εμαθα...johny4x4 wrote:Για ποιον χτυπαει η καμπάνα.................??

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ
- YJ ''The Doctor''
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑΥΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευτυχώς που ο κυρ-Πάνος δεν είναι εδώ γιατί θα άνοιγε πάλι καινούριο θέμα για να πεί χρόνια πολλά

ευτυχώς που ο κυρ-Πάνος δεν είναι εδώ γιατί θα άνοιγε πάλι καινούριο θέμα για να πεί χρόνια πολλά

if it doesn't break, fix it until it does