οι αξονες βρεθηκανε κ αγοραστηκαν ηδη!!!για οσους δεν γνωριζουν μιλαω για dana 60!!
το αλλο σκαρι αυτοκινητου που εχω σε λιγο καιρο παει σε φαρνατζη για να γινει καπως ετσι!!!
georgexj wrote:οι αξονες βρεθηκανε κ αγοραστηκαν ηδη!!!για οσους δεν γνωριζουν μιλαω για dana 60!!
το αλλο σκαρι αυτοκινητου που εχω σε λιγο καιρο παει σε φαρνατζη για να γινει καπως ετσι!!!
κ σιγα σιγα κ τα υπολοιπα.οχι τιποτα αλλο για να παιρνουμε κ μεις μερος σε αγωνες στην λαρισσα!!!
Ωραίος ο Δον Μ' αρέσει που βελτιώνει την μετατροπή Άντε βρε με το καλό να τελειώσεις!!!
Και όσο για το άλλο που θές να ετοιμάσεις όπως λές, μιά συμβουλή. Βάλε την καρκάλα να δουλέψει και να κάνεις κάτι διαφορετικό σε εμφάνιση και λειτουργικότητα από την πεπατημένη. Στο κάτω - κάτω της γραφής απέδειξες και με τον ινδιάνο ότι τα χέρια σου πιάνουνε
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
αυτη η μετατροπη φιλε aggas θα παρει πολυ καιρο.τωρα το οτι θα γινει κατι καλυτερο απο αυτο ειναι σιγουρο.απλα θα βγει καπως ετσι.καροτσατο πισω!!!λιγο ποιο μεγαλο μεταξονιο κτλ κτλ.εχουμε πολυ δουλεια μπροστα μας!!!να μαστε καλα να χουμε χρονο κ το ποιο βασικο χρημα.να μην μας στερεψει η πηγη!!!
τον κολο του αυτοκινητου τον εχω υπολογισει να βγει ετσι!!!
Ρε.... Ινδιανοκαγκουρες!!!!!!!!.......Θα πέσει πολύ γέλιο....όχι μόνο δεν θα προλαβαίνουμε απο ημιαξονια κλπ αλλά και απο τούμπες!!!!! Δον, συμβουλή, ξεκινα το project απο το roll cage...
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor'' wrote:Ρε.... Ινδιανοκαγκουρες!!!!!!!!.......Θα πέσει πολύ γέλιο....όχι μόνο δεν θα προλαβαίνουμε απο ημιαξονια κλπ αλλά και απο τούμπες!!!!! Δον, συμβουλή, ξεκινα το project απο το roll cage...
+1 για το κλουβί...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".