Tώρα μάλιστα!!!!!!! Τώρα συνεννοούμαστε!!!!!!YJ ''The Doctor'' wrote:Ακριβώς!

Tώρα μάλιστα!!!!!!! Τώρα συνεννοούμαστε!!!!!!YJ ''The Doctor'' wrote:Ακριβώς!
οταν ειχες το λεωφοριακη σου εργατη δεν ειχες βαλει.τωρα στο περιπτερακη σου γιατι βαζεις γιατρε???φοβασαι τους αεριδες κ θελεις να δενεσαι???YJ ''The Doctor'' wrote:Το νου σου agga στην επομενη βολτα να ΜΗΝ εισαι μπροστα μου οταν κανουμε πορεια...aggas wrote:
Κοίτα να δείς............... ένας Άντρας, ακόμα και σε αυτή την ηλικία πρέπει να αποκτά χρήσιμες εμπειρείες![]()
![]()
![]()
ξερεις...ειμαι και καποιοας προχωρημενης ηλικιας και δεν βλεπω καλα....το αμαξι θα ειναι ολο μετατροπη και οσο ναναι τα φρενα του δεν θα ειναι και τα καλυτερα....θα εχει και εργατη μπροστα....να φυλαγεσαι![]()
![]()
![]()
κανεις λαθος φιλε.εγω θα ειμαι ο τελευταιος.πρωτα θα παει ο γιαννης.μετα τα υπερογαμικα jimny.μετα τα μονογαμικα wranglers σας κ τελευταιος εγω γιατι οπως λετε τα λεωφορεια δεν πανε πουθενα κ ασε που φοβαμαι κιολας.αλλα παντως αν θελετε να σας ακολουθησω σε ολες τις διαδρομες να μην εχετε συνεχεια τον θοδωρη μπροστα.το παιδι εχει χασει την αισθηση του φοβου κ του κινδυνου!!!St. Tselios wrote:Αρα...
Στην επομενη ΚαγκουροΣυναντηση θα ειναι μπροστα ο Johny με το ποδηλατο.
Οταν θα μας δινει το "ok" θα δοκιμαζει ο Drimon.
Kαι μετα θα ακολουθουμε εμεις...με προσοχη βεβαια,μην εχουμε τιποτα ατυχήματα.
Υ.Γ. Εγω θα ηθελα να ειμαι τελευταιος γιατι μ'αυτα που βλεπω...αρχιζω να φοβαμαι.
Πού να τις κάνει!kostas654 wrote:...τις ανωμαλιες του Drimon δεν θα τις κανεις....αλλα θα το ευχαριστηθεις...
Δεν είσαστε μόνο εσείς ο λόγος που ανεβάζω βιντεάκια.St. Tselios wrote: Alla re file xwris plaka.
Thelw na mou peis gia pio logo mpikan auta ta video sto Youtube.
Na pw oti ta evale allos...paei sto diaolo.
Esy ta evales...
St. Tselios wrote: Παιδες...
Μιλησα με τον Drimon και μου ειπε πως:Αν εκει που θα παμε δεν εχει "αγρια" περασματα και extreme καταστασεις δεν ερχεται.
Δεν θα φερει τζαμπα το θηριο του για βολτες παιδικες...
Κανόνισε γιατί σε βλέπω να φεύγεις με τα πόδια!St. Tselios wrote: Αρα...
Στην επομενη ΚαγκουροΣυναντηση θα ειναι μπροστα ο Johny με το ποδηλατο.
Οταν θα μας δινει το "ok" θα δοκιμαζει ο Drimon.
Kαι μετα θα ακολουθουμε εμεις...με προσοχη βεβαια,μην εχουμε τιποτα ατυχήματα.
Υ.Γ. Εγω θα ηθελα να ειμαι τελευταιος γιατι μ'αυτα που βλεπω...αρχιζω να φοβαμαι.
Γιωργάκη....................georgexj wrote: κανεις λαθος φιλε.εγω θα ειμαι ο τελευταιος.πρωτα θα παει ο γιαννης.μετα τα υπερογαμικα jimny(![]()
![]()
![]()
).
μετα τα μονογαμικα wranglers(![]()
![]()
)
σας κ τελευταιος εγω γιατι οπως λετε τα λεωφορεια δεν πανε πουθενα()
κ ασε που φοβαμαι κιολας.αλλα παντως αν θελετε να σας ακολουθησω σε ολες τις διαδρομες να μην εχετε συνεχεια τον θοδωρη μπροστα.το παιδι εχει χασει την αισθηση του φοβου κ του κινδυνου!!!
δεν ειναι στα καλα του.δεν το βλεπετε κ απο τα βιντεο?????
τι θελετε να καταστραφουμε ολοι μαζι???
Εννοείται ρε φίλε............................Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:ΘΕΛΕΤΕ Κ ΠΟΤΑΜΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ???
aggas wrote:Εννοείται ρε φίλε............................Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:ΘΕΛΕΤΕ Κ ΠΟΤΑΜΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ???
![]()
![]()
![]()
Ε και; Θα περάσω θα πλυθώ βιολογικά, θα βγώ, θα το στεγνώσω και θα συνεχίσω!!!!! Απλά πράγματα!!!!!!!georgexj wrote:aggas wrote:Εννοείται ρε φίλε............................Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:ΘΕΛΕΤΕ Κ ΠΟΤΑΜΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ???
![]()
![]()
![]()
γυρω γυρω το πας φιλαρακι αυτο τον καιρο να την πλεινεις την μοκετουλα σου!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()