CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by georgexj »

καλημερα καγκουρες!!!καλη βδομαδα κ απο σημερα σας ευχομαι καλο χειμωνα!!εχτες στις 9 το βραδυ εως της 12 κατεβηκε ο ουρανος κατω κ η γη πανω απο την βροχη μεχρι κ τωρα ακομα.καναμε κ την εκτακτη βραδινη μας!!!πλημυρισανε τα παντα!!για πολυ το γελιο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

παρτε κ ενα ντοκουμεντο απο τους δρομους του ναυπλιου!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... =fb&ref=nf
toro

Post by toro »

[quote="St. Tselios"

Δεν εξηγειτε αλλιως...Image[/quote] :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: ......Ρε...φιλαλαρακι,!!!!!!! Βαλε κατω απ' το.....σκυλακι κατι, (δρομο, χορτα,) κατι τελος παντων, γιατι δεν θα αργησουν να στη....πουνε!!!!!!! (Και καλα, οτι.......γκαζωνει-γκαζωνει, και ολο μενει στο.....ιδιο μερος!!!!!!) Δηθεν σαν το.........wrangler!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Aπροσεχτε...ε...απροσεχτε!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aggas

Post by aggas »

Εσύ Μάνο κοροϊδεύεις, αλλά εμένα μου είπε πολύ έγκυρη πηγή ότι βγήκε βόλτα με τον κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ σπασίματος, και εκεί που ανέβηκε ο Τζιμάκος σαν κατσίκι το αγελαδάμαξο τα βρήκε σκούρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Για ρώτα να μάθεις!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

toro wrote:
St. Tselios wrote:
Δεν εξηγειτε αλλιως...Image
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: ......Ρε...φιλαλαρακι,!!!!!!! Βαλε κατω απ' το.....σκυλακι κατι, (δρομο, χορτα,) κατι τελος παντων, γιατι δεν θα αργησουν να στη....πουνε!!!!!!! (Και καλα, οτι.......γκαζωνει-γκαζωνει, και ολο μενει στο.....ιδιο μερος!!!!!!) Δηθεν σαν το.........wrangler!!!!!!
To συγκεκριμενο σκυλακι ειναι για τον Drimon.
Δειχνει αυτο που λες:Εδω στο forum μας εχει φαει με το Jimny του.Παει παντου.Δεν σπαει.Δεν χαλαει.
Οταν ομως ερχεται η ωρα της ΚαγκουροΣυναντησης...μας την κανει.
Δηλαδη τι κανει?
Εχει πατημενο τον συμπλεκτη,πιανει τον κοφτη του,και οταν τον αφηνει σπινιαρει εκει που ειναι... :lol: :lol: :lol:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

aggas wrote:Εσύ Μάνο κοροϊδεύεις, αλλά εμένα μου είπε πολύ έγκυρη πηγή ότι βγήκε βόλτα με τον κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ σπασίματος, και εκεί που ανέβηκε ο Τζιμάκος σαν κατσίκι το αγελαδάμαξο τα βρήκε σκούρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι δεν εμαθες ομως και τα τελευταια ;)
Μετα απο 2 μερες εγινε τακαρισμα του Ιαπων στην κοιλια σε μια ''καμπουρα"
Ευτυχως υπαρχει και εργατης.
Μετα παρατηρησα πως ετσι και βρει στη κοιλια βρισκει στο αλουμινενιο transfer. :shock: :o
Kαι οπως το ειδα δεν θελει και πολυ απο μια καλη πετρα να το δω σε κομματακια.
Ετσι χθες εβαλα μια ποδια στον Daga και τωρα ειμαι ετοιμος για trial καταστασεις. :mrgreen:

Υ.Γ.:Ειχα να τακαρω στην κοιλια οταν φοραγα 31'' λαστιχο.Μου φανηκε πολυ γελιο. :lol: :lol: :lol:
Σαν να σε σηκωνει ενα γιγαντιο χερι και εσυ εισαι σαν την χελωνα...ανημπορος :lol:
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

Αρα δηλαδή το εργαλείο είναι μάχιμο και το γουστάρεις τσελάκο ε;
Σε λίγο θα σου βάλει και μια αναρτησούλα ο ντάγκας και ενα λαστιχάκι και θα είσαι κομπλέ!!!!
Δηλαδή θα σε θαυμάζουμε με το καινούριο εργαλείο απο δω και στο εξής;;;
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Οχι φιλε...
Ειναι μαμα...και μαμα θα μεινει.
Αυτα τα αυτοκινητα δεν ειναι για πολλα.

Πρεπει να σκεφτεις πολυυυυυ καλα...για να πατησεις τερμα το γκαζι και να σκαρφαλωσεις καπου. ;)
Image
aggas

Post by aggas »

St. Tselios wrote:
aggas wrote:Εσύ Μάνο κοροϊδεύεις, αλλά εμένα μου είπε πολύ έγκυρη πηγή ότι βγήκε βόλτα με τον κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ σπασίματος, και εκεί που ανέβηκε ο Τζιμάκος σαν κατσίκι το αγελαδάμαξο τα βρήκε σκούρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι δεν εμαθες ομως και τα τελευταια ;)
Μετα απο 2 μερες εγινε τακαρισμα του Ιαπων στην κοιλια σε μια ''καμπουρα"
Ευτυχως υπαρχει και εργατης.
Μετα παρατηρησα πως ετσι και βρει στη κοιλια βρισκει στο αλουμινενιο transfer. :shock: :o
Kαι οπως το ειδα δεν θελει και πολυ απο μια καλη πετρα να το δω σε κομματακια.
Ετσι χθες εβαλα μια ποδια στον Daga και τωρα ειμαι ετοιμος για trial καταστασεις. :mrgreen:

Υ.Γ.:Ειχα να τακαρω στην κοιλια οταν φοραγα 31'' λαστιχο.Μου φανηκε πολυ γελιο. :lol: :lol: :lol:
Σαν να σε σηκωνει ενα γιγαντιο χερι και εσυ εισαι σαν την χελωνα...ανημπορος :lol:

Εεμμμ..........στο είπα..............θέλει ψήλωμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και μετά το γκάζι τέρμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

aggas wrote:Και μετά το γκάζι τέρμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και μετά τι γινεται.....???
Αρχιζουν τα όργανα??? :lol: :lol: :lol:
Θες να ψαχνω να βρω κεντρικα ημιαξονια?

Τωρα που τον ξαναειδα:Drimon δεν θα ηταν φρονιμο να αλλαξεις λιγο την υπογραφη σου,γιατι να μην το παραγ@μησουμε τελειως.
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”