ΚαγκουροΜουσικές

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: ΚαγκουροΜουσικές

Post by georgexj »

aggas wrote:Ρε καγκούρι άκου αυτό και πές μου τι δεν καταλαβαίνεις :roll: :roll: :roll:

Και αν εξακολουθείς να μην το καταλαβαίνεις θα σου βάλω και τους στοίχους :D :D
ρε φιλαρακι η μουσικη η ακουστικη δεν διδασκετε.μονο νιωθετε.προσωπικα αν παω εγω σε μια τετοια συναυλια μπορει κ να κοιμηθω.ειναι γουστα του καθενος.εγω αμα δεν κατσω στο τραπεζακι μου να δω την μ@υν@ρ@ την τραγουδιστρια να μου κουνιεται κ αλλα 10 τραπεζακια σκορπισμενα στο μαγαζι να σπανε τις μεσες τους πως θα ρθω σε κεφι???πως θα παιξω το μωρακι???πως θα πεταξω τα λουλουδακια μου κτλ κτλ!!!με πιανεις???κ οπως λεμε εμεις εδω τι ειναι πιο ωραιο σπιτι με τσιμεντενια αυλη η σπιτι με κηπο????καπως ετσι παει κ το τραπεζι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κ κατι που δεν ξερεις.παιζω μουσικη 21 χρονια.οποτε εχω γνωσεις κ πολλες.απλα δεν μου αρεσει αυτου του ειδους.ειμαι σε αλλη κατηγορια.

Υ.Γ.αμα σε εχει τρελανει μια π@υτ@ν@ δηλαδη σε εχει χωρισει δεν σου καθεται σου κανει την δησκολη ξερεις τωρα δεν χρειαζεται να στα λεω τι θελει καποιος να ακουσει για να ξεχαστει η για να τρελαθει????

http://www.youtube.com/watch?v=LwIVZp4pgNg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

η αμα θες μπορω να στο θεσω κ αλλιως!!!εσας οι ιαπωνες(αυτοκινητα) εξηταρονται στους χωματοδρομους κ του δινεται γκαζια.εμεις οι αμερικανοι θελουμε ανωμαλια,θελουμε σκαμπανεβασματα για να του τα χωσουμε τα γκαζια.καπως ετσι κ με την μουσικη!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

αααααααααααααααααα και το ειχα ξεχασει να σας το πω για να τον κραξετε.....
ο γιωργος παιζει κλαρινο οσα χρονια ειπε στην φιλαρμονικη αργους και σε γιορτες οπως, των φωτων 25η,28η κλπ, το σφυραγε το τρομπονι αλλα συνηθως ηταν πουτσα απο το πιωμα μιας και την επομενη ηταν αργια απο την δουλεια
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

πάει και τελείωσε... εμείς ευτυχώς που δεν μεγαλώσαμε μαζί (όπως λέει και ο Τσέλιος), θα είχα εκτίση μεγάλη ποινή στη φυλακή :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑ ΦΙΡΜΑ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: το σφυράει το τρομπόνι? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

τι παπαρες εισαστε!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:αααααααααααααααααα και το ειχα ξεχασει να σας το πω για να τον κραξετε.....
ο γιωργος παιζει κλαρινο οσα χρονια ειπε στην φιλαρμονικη αργους και σε γιορτες οπως, των φωτων 25η,28η κλπ, το σφυραγε το τρομπονι αλλα συνηθως ηταν πουτσα απο το πιωμα μιας και την επομενη ηταν αργια απο την δουλεια

καλαααααα κωστακιιιιιιιιιιι!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote: αλλα συνηθως ηταν πουτσα απο το πιωμα μιας και την επομενη ηταν αργια απο την δουλεια

μονο πουτσα???εδω 28η οκτωμβριου πριν καποια χρονια ειχα λυποθημηση εν ωρα παρελασης γιατι με τον μαλακα τον rocky xxx ειχαμε παει αθηνα το προηγουμενο βραδυ κ συγκεκριμενα αντζελα πανταζης μαγαζι γκαζι.δεν την ξεχναω εκεινη την ημερα κ ειχαμε γινει κωλος.γυρισαμε καπακια αλλαξα κ πηγα παρελαση.κ εκανε μια γαμημενη ζεστη,τι να σας λεω.πουτανα η παρελαση.μας γραψανε οι εφημεριδες!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:...ρε φιλαρακι η μουσικη η ακουστικη δεν διδασκετε.μονο νιωθετε.
Γιωργάκη.........μην γράφεις τέτοια πράγματα γιατί θα παρεξηγηθείς! :!:
Κι άλλα πράγματα "νιώθονται" αλλά δεν το κάνουμε και θέμα!!! ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

georgexj wrote:
ρε φιλαρακι η μουσικη η ακουστικη δεν διδασκετε.μονο νιωθετε. - το ότι θα μου λέγανε την Rock ακουστική μόνο μουσική δεν το περίμενα :lol: :lol: -προσωπικα αν παω εγω σε μια τετοια συναυλια μπορει κ να κοιμηθω.ειναι γουστα του καθενος.εγω αμα δεν κατσω στο τραπεζακι μου να δω την μ@υν@ρ@ την τραγουδιστρια να μου κουνιεται κ αλλα 10 τραπεζακια σκορπισμενα στο μαγαζι να σπανε τις μεσες τους πως θα ρθω σε κεφι???πως θα παιξω το μωρακι???πως θα πεταξω τα λουλουδακια μου κτλ κτλ!!!με πιανεις???κ οπως λεμε εμεις εδω τι ειναι πιο ωραιο σπιτι με τσιμεντενια αυλη η σπιτι με κηπο????καπως ετσι παει κ το τραπεζι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κ κατι που δεν ξερεις.παιζω μουσικη 21 χρονια.οποτε εχω γνωσεις κ πολλες.απλα δεν μου αρεσει αυτου του ειδους.ειμαι σε αλλη κατηγορια.

Υ.Γ.αμα σε εχει τρελανει μια π@υτ@ν@ δηλαδη σε εχει χωρισει δεν σου καθεται σου κανει την δησκολη ξερεις τωρα δεν χρειαζεται να στα λεω τι θελει καποιος να ακουσει για να ξεχαστει η για να τρελαθει????

http://www.youtube.com/watch?v=LwIVZp4pgNg
Ε όχι και Χαρά Βέρρα :evil: :evil: :evil: Καλύτερα σε μία τέτοια περίπτωση Βασίλη Τερλέγκα ( που τον πάω και με χίλια) παρά το άφωνο - ατάλαντο μπάζο :twisted: :twisted: :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

Τελικώς είμαστε μακριά από μουσικής άποψης αλλά χαλάλι σου ρε κάγκουρα γιατί είσαι ατομάκι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
:) :) :) :) :D :) :) :) :)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”