CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Nicolas
Site Admin

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Nicolas »

Πάσο κάγκουρες, το θέμα θεωρείται λήξαν.
Ο καγκουροβασιλιάς μίλησε.

Το forum πάντα ήταν ανοιχτό, ακόμα και χωρίς να είσαι χρήστης.
Δεν θα το αλλάξουμε.
Το ξεχνάμε?
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: Μην λες ετσι γιατι οπου θα παω θα το κολλαω επιτηδες...για να γινεται ρεζιλι το συγκεκριμενο μοντελο... :twisted: :mrgreen:
Μην τρελαίνεσαι αγόρι!
Θα σε βγάζει από μόνο του! :D
Είναι ΤΖΙΜΑΡΑΣ, όχι αστεία! ;) :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Nicolas wrote:
St. Tselios wrote: Δηλαδη κατι εχουμε να χασουμε και αυτο ειναι.......η ''ουσια'' μας...σαν Καγκουρες ;)
Σωστός.
'Οταν όμως φιλαράκι μου, για παράδειγμα, θα δουν τα παιδιά από το Ναύπλιο να χρησιμοποιούνται εναντίων τους όλοι οι χαβαλέδες που έχουν γίνει εδώ (γιατί και με το Ναύπλιο έχει ένα θέμα), μπορεί και να το σκεφτείς διαφορετικά.

Πρέπει να φτάσουμε εκεί ή μήπως πρέπει να αυτοκαθαριστούμε?

φιλε nicolas προσωπικα εμενα δεν μου καιγεται καρφι!!!αυτος εχει προβλημα με ολη την ελλαδα οποτε.......!!!αστο οπως ειναι.κ πιστεψε με δεν θα του αρεσει καθολου να αρχισουνε να του την λενε καγκουρες.βλεπεις τι γινεται μεταξυ μας!!σκεψου να ειχαμε κ προβλημα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οποτε το ας μεινει οπως εχει!!!κ να ξερεις οτι η αδιαφορια ειναι η χειροτερη απαντηση!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
Nicolas wrote:
St. Tselios wrote: Δηλαδη κατι εχουμε να χασουμε και αυτο ειναι.......η ''ουσια'' μας...σαν Καγκουρες ;)
Σωστός.
'Οταν όμως φιλαράκι μου, για παράδειγμα, θα δουν τα παιδιά από το Ναύπλιο να χρησιμοποιούνται εναντίων τους όλοι οι χαβαλέδες που έχουν γίνει εδώ (γιατί και με το Ναύπλιο έχει ένα θέμα), μπορεί και να το σκεφτείς διαφορετικά.

Πρέπει να φτάσουμε εκεί ή μήπως πρέπει να αυτοκαθαριστούμε?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ουτε που θελει να μπλεξει δεν νομιζω θα θελει να μπλεξει με τον Γιωργο
θα τον κυνηγανε ολοι οι μπραβοι του Ναυπλιου κ περιχωρων!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lker

Post by lker »

Καλημέρα σας καγκουρες :D
Η παρατηρησή μου έχει να κάνει καθαρά με αυτά που δημοσιευουμε σε φωτογραφικό υλικό και βίντεο και θα μου επιτρεψετε να επιμεινω ... για τα γραφομενά μας δεν έχω καμια αμφιβολία οτι αν χρειαστεί πως θα τα υποστηριξουμε ... καγκούρικα και μη ... και οχι μονο ο γραφών, αλλά όλοι οι κάγκουρες ... σε καμία περιπτωση δεν προτεινα οτι προτεινα για να το κάνουμε κλειστό κλάμπ ή και κατ επεκταση κλειστό φορουμ ... οι κάγκουρες δεν ειναι απλά αυτό ... Όμως δεν ειναι και μλκες ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
lker

Post by lker »

St. Tselios wrote:
aggas wrote:
St. Tselios wrote:Εγω δεν καταλαβα...και ας μην εχω πιει. :lol: :lol: :lol:
Είσαι σίγουρος;;;; :? :? :? :? :? Μήπως σε έχει μεθύσει η μυρωδιά της Γιαπωνέζικης βαρβατίλας τώρα που κυκλοφορείς με τον Τζιμάκο;;;;;
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Μην λες ετσι γιατι οπου θα παω θα το κολλαω επιτηδες...για να γινεται ρεζιλι το συγκεκριμενο μοντελο... :twisted: :mrgreen:
Ναι ... και τωρα ξερεις, όλα τα Jimnia της Ελλαδος κλαινε βαλβολινες ... τους φυγανε τα μπέκ ... τρέμουν τα ρουλεμάν τους ...
Ρε φτυσε τα μπουτια σου αμερικλανε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Θα μπορουσα να το ποσταρω και αλλου το συγκεκριμενο αλλα δεν θελω να ξεκινησω αντιπαραθεση με ατομα που δεν γνωριζω και δεν με ενδιαφερουν κιολας.

Προς

ολους τους αυτοχαρακτηρισμενους η δικαιως κοινης αποδοχης αναγνωρισμενους, ''πατριαρχες/πρωτοπορους/ιθυνοντες/διοργανωτες, παλιους και νεους, κλπ'' και οσους ειναι ''χρονια στο κουρμπετι'' στο πληρως ερασιτεχνικο χωρο του 4x4 στην Ελλαδα ( που ευτυχως ασχολουνται με αυτον και καποια αξιολογα ατομα ),

μακρια απο τις μ@λ@κισμενες διαμαχες σας το ''Καγκουρες 4x4 Club'' με τα γραφομενα του και τις φωτογραφιες του.

Οποιος θελει να συμμετεχει στην ανιδιοτελη συζητηση μας και στις αντιστοιχες συναντησεις μας ειναι ευπροσδεκτος και θα γινει σιγουρα δεκτος εαν κουβαλαει τα ιδια με εμας μυαλα.
Οποιος ομως παιρνει μονος του το δικαιωμα με το προσχημα ''ειναι δημοσια γραμμενα'' και χρησιμοποιει γραφομενα η φωτο θα υποστει και τις συνεπειες των πραξεων του. (*)

Προσωπικα, ενοχληθηκα παρα πολυ με την εν λογω δημοσιευση ( ** ) διοτι,

- δεν ρωτηθηκα για να δωσω εξουσιοδοτηση για να χρησιμοποιηθουνε φωτογραφιες μου σε κανεναν
- διαβασα μια φανταστικη βλακεια ( εξιστορηση συναντησης ) που καθολου δεν χαρακτηριζει τις ενεργειες και συμπεριφορα μου
- εαν τη διαβαζε η γυναικα μου θα ειχα προβλημα :mrgreen:
- και τελος ΔΕΝ επιζητω και ΔΕΝ θελω προβολη απο κανεναν παρα μονο εαν και οποτε θελησω εγω να γνωστοποιησω αποψεις και φωτογραφιες για εμενα ( και κατ' επεκταση για το χομπυ μου ) .

Και επισης με τα γραφομενα εναντιον του Νικολα σε αλλη ενοτητα με χρηση ανφορων απο τις συζητησεις μας ( τα υπολοιπα της διαμαχης μου ειναι αδιαφορα ).

Τα παραπανω εκφραζουν προσωπικες και μονον αποψεις.

(*) Θα θυμαστε τον τυπο που ειδε τη φατσα του εκτυπωμενη στον τενεκε με το τυρι, τους εκανε μυνηση και τους τα πηρε χοντρα, πιστευω οτι ο καθενας μπορει να το κανει χωρις να χρειαστει να το αναφερει και δημοσια.

(**) Οποιο περιοδικο του ειδικου τυπου η μη θελει να καλυψει ''δημοσιογραφικα'' επομενη συναντηση μας, δεν εχει παρα να μπει εδω, να το αναφερει και να πληροφορηθει για το που,ποτε,πως η οχι. Με μεγαλη μας χαρα εαν ολοι συμφωνουμε θα παρουμε μαζι μας χωρις να χρειασθει να κανει κανενος ειδους εξοδο απο μερια του κατα τη διαδρομη ο απεσταλμενος ''φωτογραφος-δημοσιογραφος'' του οποιοδηποτε περιοδικου.
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
kostas654

Post by kostas654 »

YJ ''The Doctor'' wrote:Με μεγαλη μας χαρα εαν ολοι συμφωνουμε θα παρουμε μαζι μας χωρις να χρειασθει να κανει κανενος ειδους εξοδο απο μερια του κατα τη διαδρομη ο απεσταλμενος ''φωτογραφος-δημοσιογραφος'' του οποιοδηποτε περιοδικου.
Αυτα δεν γινονται πλεον αφου τα εμαθα μεσω μιας οχι και τοσο ευχαριστης διαδικασιας για εμενα...Να ειναι καλα τα "upload" που κανουμε ολοι εμεις και τα "copy paste'' που κανουν οι δημοσιογραφοι.
Κώστας Γκιαούρης
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:Θα μπορουσα να το ποσταρω και αλλου το συγκεκριμενο αλλα δεν θελω να ξεκινησω αντιπαραθεση με ατομα που δεν γνωριζω και δεν με ενδιαφερουν κιολας.

Προς

ολους τους αυτοχαρακτηρισμενους η δικαιως κοινης αποδοχης αναγνωρισμενους, ''πατριαρχες/πρωτοπορους/ιθυνοντες/διοργανωτες, παλιους και νεους, κλπ'' και οσους ειναι ''χρονια στο κουρμπετι'' στο πληρως ερασιτεχνικο χωρο του 4x4 στην Ελλαδα ( που ευτυχως ασχολουνται με αυτον και καποια αξιολογα ατομα ),

μακρια απο τις μ@λ@κισμενες διαμαχες σας το ''Καγκουρες 4x4 Club'' με τα γραφομενα του και τις φωτογραφιες του.

Οποιος θελει να συμμετεχει στην ανιδιοτελη συζητηση μας και στις αντιστοιχες συναντησεις μας ειναι ευπροσδεκτος και θα γινει σιγουρα δεκτος εαν κουβαλαει τα ιδια με εμας μυαλα.
Οποιος ομως παιρνει μονος του το δικαιωμα με το προσχημα ''ειναι δημοσια γραμμενα'' και χρησιμοποιει γραφομενα η φωτο θα υποστει και τις συνεπειες των πραξεων του. (*)

- δεν ρωτηθηκα για να δωσω εξουσιοδοτηση για να χρησιμοποιηθουνε φωτογραφιες μου σε κανεναν
- διαβασα μια φανταστικη βλακεια ( εξιστορηση συναντησης ) που καθολου δεν χαρακτηριζει τις ενεργειες και συμπεριφορα μου
- και τελος ΔΕΝ επιζητω και ΔΕΝ θελω προβολη απο κανεναν παρα μονο εαν και οποτε θελησω εγω να γνωστοποιησω αποψεις και φωτογραφιες για εμενα ( και κατ' επεκταση για το χομπυ μου ) .

Και επισης με τα γραφομενα εναντιον του Νικολα σε αλλη ενοτητα με χρηση ανφορων απο τις συζητησεις μας ( τα υπολοιπα της διαμαχης μου ειναι αδιαφορα ).

(*) Θα θυμαστε τον τυπο που ειδε τη φατσα του εκτυπωμενη στον τενεκε με το τυρι, τους εκανε μυνηση και τους τα πηρε χοντρα, πιστευω οτι ο καθενας μπορει να το κανει χωρις να χρειαστει να το αναφερει και δημοσια.

(**) Οποιο περιοδικο του ειδικου τυπου η μη θελει να καλυψει ''δημοσιογραφικα'' επομενη συναντηση μας, δεν εχει παρα να μπει εδω, να το αναφερει και να πληροφορηθει για το που,ποτε,πως η οχι. Με μεγαλη μας χαρα εαν ολοι συμφωνουμε θα παρουμε μαζι μας χωρις να χρειασθει να κανει κανενος ειδους εξοδο απο μερια του κατα τη διαδρομη ο απεσταλμενος ''φωτογραφος-δημοσιογραφος'' του οποιοδηποτε περιοδικου.
+1000 ;) ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

YJ ''The Doctor'' wrote:Θα μπορουσα να το ποσταρω και αλλου το συγκεκριμενο αλλα δεν θελω να ξεκινησω αντιπαραθεση με ατομα που δεν γνωριζω και δεν με ενδιαφερουν κιολας.

Προς

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”