aggas wrote:[
Α Θοδωράκο...............δεν πρόκειται να ξηλώσω τιπότα!!!!!!!!!!!! Θα περιμένω να τα αφήσω όλα στο βουνό!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Agga μου δεν το εγραψες ολοκληρωμενο, λειπει το '' οπως και εσυ Θοδωρακο εαν ποτε ερθεις σε Καγκουροσυναντηση''
aggas wrote:[
Α Θοδωράκο...............δεν πρόκειται να ξηλώσω τιπότα!!!!!!!!!!!! Θα περιμένω να τα αφήσω όλα στο βουνό!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aggas wrote:Λοιπόν Γιατρέ.............όταν ήσουν ο XJ THE DOCTOR ήσουν και ο επίτιμος του κλάμπ!!!!!!
Τώρα που έγινες περιπτερούχος δεν πιστεύω να θές να μου φάς το ρόλο του καγκουροchef;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YJ ''The Doctor'' wrote:aggas wrote:Λοιπόν Γιατρέ.............όταν ήσουν ο XJ THE DOCTOR ήσουν και ο επίτιμος του κλάμπ!!!!!!
Τώρα που έγινες περιπτερούχος δεν πιστεύω να θές να μου φάς το ρόλο του καγκουροchef;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι με τιποτα![]()
![]()
![]()
Αλλωστε τωρα με περιπτερο ο υπερτατος καγκουροβασιληας μας οπυ να'ναι θα με υποβιβασει σε απλο μελος....![]()
![]()
Αυτος, ο Δον και ο κυρ-Πανος ειναι τωρα η τριανδρια![]()
![]()
![]()
![]()
Κοινως, καταστραφηκαμε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να πάρω το Μιχαλόπουλο να πάμε να βρούμε νύφες δηλαδή?lker wrote:Ένα έχω να σας πω ... οσοι ελευθεροι του καγκουροκλαμπ δεν την έχουν επισκεφθεί προτεινω να το κάνουν άμεσα!!!
για αεραγωγους που φευγουνε?georgexj wrote: φιλε αντωνη εγω δεν ψαχνομαι να παντρευτω!!!για αλλα ψαχνομαι!!![]()
![]()
ol:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτα γινονται και εδω, δεν χρειαζονται να τρεχεις στα νησια, καγκουρα, ε καγκουρα.georgexj wrote:οχι george!!!
εγω ψαχνομαι για παρ.......ζες κ τετοια πραγματα στα νησια κ γενικα!!τα σιδερα δεν με απασχολουν.ερχονται τελευταια!!!στα τετοια μου αν φευγουν αεραγωγοι,στα τετοια μου αμα εφαγα ολ το συμπαν αν παιζονται τετοια παιχνιδια!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()