Α ρε τι έχεις να τραβήξεις
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Ρε KING τι έγινε
Πέσαμε σε καψουροκατάσταση
Καλά ξεμπερδέματα

ΦΙΛΕ DOC ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!!
Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΜΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΟΥ!!!
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΟΥΝΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ!!!

Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΜΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΟΥ!!!
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΟΥΝΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ!!!
ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΑΣΧΕΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΛΑΜΠΑΔΑ !!!

απο την ωρα που πήρε ο τσουράκης wrangler γ@μ@θηκε το σύστημα!!!!!
πουλα το να σωθούμε βρεεεε!!!!!

πουλα το να σωθούμε βρεεεε!!!!!

-
St. Tselios
Το ιδιο παθαινω και εγω που και που...georgexj wrote:ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΑΣΧΕΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΛΑΜΠΑΔΑ !!!![]()
![]()

Λοιπών, άδεια τέλος κι αυτή τη στιγμή ταξιδεύω για Λέρο. Έχω πολλές μέρες να μπω και γράφτηκαν, απ' ότι βλέπω, πολλά.
Γι αυτό, την επόμενη φορά, το νού σου στα φαντάσματα!!!
Στο έλεγε ο Δον Μιχαλόπουλος αλλά δεν τον πίστευες!St. Tselios wrote: 2.Τελικα ο Drimon ειναι υπαρκτο ατομο.Τον ειδα ιδια μου τα ματια.
Γι αυτό, την επόμενη φορά, το νού σου στα φαντάσματα!!!
Όπως κατάλαβες κουβαλάω πολλά κιλά τρέλας. Δεν είμαι τυχαία εδώ μέσα!St. Tselios wrote: Αλλα τον ειπα:Η επομενη ΚαγκουροΣυναντηση θα ειναι καθοριστικη γι'αυτον.
Αν δεν ερθει καλυτερα να κρυφτει ή να εξαφανηστει απο τους Καγκουρες.
Αν ερθει....θα υπαρξει πολυ πονος και πολυ γελιο με την παρτυ του.
Φίλε, γυναικεία οχήματα είναι άλλα (όπως έγραψα). Ο τζιμάρας είναι όχημα με κάτι @@ ΝΑ!!!St. Tselios wrote: ..........και τελος στην υποθεση της συζυγου μου για αυτοκινητο...Drimon στο ειπα και κατ'ιδιαν...στο ειπε και ο Βασιλιας που τα πιανει αμεσως αυτα:
Τα Jimny ειναι γυναικεια οχηματα.
Last edited by Drimon on Wed Aug 18, 2010 20:50, edited 1 time in total.
Ο σέρβερ τα έχει παίξει, μου φαίνεται, και δεν είναι εδώ κι ο Νικόλας μπας και συμμαζέψει τον χαμό.St. Tselios wrote:Το ιδιο παθαινω και εγω που και που...georgexj wrote:ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΑΣΧΕΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΛΑΜΠΑΔΑ !!!![]()
![]()
St. Tselios wrote:Λοιπον...
Θα ηθελα πολυ να κανω μια ταινια με πρωταγωνιστη το Δον Μιχαλοπουλο.
Η ταινια θα ειχε τιτλο: Η νυχτα θα ειναι μεγαλη
Ρε π@π@ρ@ Σταύρο δεν παίζεσαι!
Να ανοιχτεί καινούρια ενότητα "καγκουροσενάρια" παρακαλώ!
Μπράβο Αντωνάκη! Το έχεις ρίξει στις "γριές" βλέπω!antonisxj wrote:.
ένα εικοστριάχρονο θέλει να κάνω όλες τις ετοιμασίες για να καταστραφώ και τρέχω...
antonisxj wrote: πωλούνται όλα.
πάει ο υποπόταμοσ
Τί έχουν πάθει αυτοί οι λεωφορειούχοι;
Μύγα τους τσίμπησε και πουλάνε ομαδικά τα λεωφορεία τους;