Γεια σας

YJ ''The Doctor'' wrote:Γεια σας καγκουρες, ταλαιπωροκαγκουρες, καψουροκαγκουρες, αιμοδοτοκαγκουρες, παρμενοκαγκουρες, εξωγηινοκαγκουρες, φλωροκαγκουρες, ψευτοκαγκουρες, κυριλοκαγκουρες, φαντασμακαγκουρες ....και... οτιναναικαγκουρες![]()
Δοθηκαν τα λιγοστα που ενοχλουσαν....δεν δοθηκαν αυτα που δεν ενοχλουσαν και περισσεψαν και καποια που δεν ενοχλουν ετσι και αλλιως![]()
Αν ο Βασιληας σε συνθηκες ακραιες υποκυπτει καμια φορα και δειχνει συγκαταβατικοτητα στους υπηκοους του ο Επιτιμος δεν προκειται να δειξει ελεος πουθενα εαν το οχημα αρχιζει απο τσε και τελειωνει σε ροκι( ασχετο, ετσι μου ηρθε...ηταν μπολικες οι μπυρες βραδιατικα...)
![]()
Η τεντα μπηκε ( δανεικη απο τον Τσελιο ) και τα υπολοιπα μπαινουν σιγα σιγα με τη σειρα τους![]()
Στη Δ' θα πεσει το γελιο, τιμες σε τσιγαρα,περιοδικα, κλπ θα εχω ασυναγωνιστες![]()
![]()
Τι λες ρε αφου ο Πανος ειπε οτι δεν γινεται να πατησεις τα ειδικα και ανυπερβλητα οχηματα ΧJ.....δεν ειναι ανθρωπινος εφικτοYJ ''The Doctor'' wrote:Οσο μιλας Δον Μιχαλοπουλε - τοσο επιβαρυνεις τη θεση σου![]()
Τα τακουνια απο τα boggerακια μου θα αφησουν τα σημαδια τους συντομα επανω στο χαζοκουτι σου![]()
Ελεος ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ Cherokee![]()
![]()
kostas654 wrote:Τι λες ρε αφου ο Πανος ειπε οτι δεν γινεται να πατησεις τα ειδικα και ανυπερβλητα οχηματα ΧJ.....δεν ειναι ανθρωπινος εφικτοYJ ''The Doctor'' wrote:Οσο μιλας Δον Μιχαλοπουλε - τοσο επιβαρυνεις τη θεση σου![]()
Τα τακουνια απο τα boggerακια μου θα αφησουν τα σημαδια τους συντομα επανω στο χαζοκουτι σου![]()
Ελεος ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ Cherokee![]()
![]()
YJ ''The Doctor'' wrote:
Θα είναι δηλαδή κάτι σαν την φωτογραφία στο Άβαταρ; Μακάρι!!!!!!!!!!!YJ ''The Doctor'' wrote:Ευελπιστω![]()
Ηδη εχω ξεκινησει διαδικασιες