Edw: http://www.to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=1572XJ ''The Doctor'' wrote:και το δινω λογω αγορας αλλου Jeep (περιπτερου).
Cherokee XJ vs Wrangler
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: Cherokee XJ vs Wrangler
To diloses...to diloses

Τελικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κάποιοι πουλάνε τα ανυπέρβλητα οχήματά τους για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει............

..τσιμπίσατε ψάρακες!!!! ....χμ σόρυ κάγκουρες ήθελα να πώ
...την έχω σβήσει την αγγελία ήδη!!!!!
όσο για το "γελαδάρης" εδώ και χρόνια έχω κάτω απο το XJ (μπροστά στην αντιστρεπτική) μια ωραία σκαλιστή κουδούνα (κήπρο) απο τα Άγραφα και χτυπάει πολυ όμορφα....
...μπαίνω στα χωριά με μικρή ταχύτητα στις κεντρικές πλατείες και σε κάθε λακουβίτσα η κουδούνα χτυπάει και ψάχνονται όλοι να δούν απο που έρχεται και τι γελάδι τη φοράει!!!!

...την έχω σβήσει την αγγελία ήδη!!!!!

όσο για το "γελαδάρης" εδώ και χρόνια έχω κάτω απο το XJ (μπροστά στην αντιστρεπτική) μια ωραία σκαλιστή κουδούνα (κήπρο) απο τα Άγραφα και χτυπάει πολυ όμορφα....

...μπαίνω στα χωριά με μικρή ταχύτητα στις κεντρικές πλατείες και σε κάθε λακουβίτσα η κουδούνα χτυπάει και ψάχνονται όλοι να δούν απο που έρχεται και τι γελάδι τη φοράει!!!!

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Ναι καλά σε πιστέψαμε!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατί δε λές ότι το έκανες για να γλυτώσεις από τον δημόσιο διασυρμό;;;;PanosXJ wrote:..τσιμπίσατε ψάρακες!!!! ....χμ σόρυ κάγκουρες ήθελα να πώ![]()
![]()
![]()
![]()
...την έχω σβήσει την αγγελία ήδη!!!!!![]()
...μπαίνω στα χωριά με μικρή ταχύτητα στις κεντρικές πλατείες και σε κάθε λακουβίτσα η κουδούνα χτυπάει και ψάχνονται όλοι να δούν απο που έρχεται και τι γελάδι τη φοράει!!!!![]()
![]()

πωλείται όπως είναι επιπλωμένο...
κυρ-Πάνο, μην κρύβεσαι. σε άλλο forum σε συνάντησα να ζητάς ανταλαγή απο τον joe για περίπτερο και τώρα την έχεις σβήσει. σ'έπιασα κυρ-Πάνο να κάνεις ατασταλίες. το γύρισες απο Ινδιάνος σε γελαδάρης?

κυρ-Πάνο, μην κρύβεσαι. σε άλλο forum σε συνάντησα να ζητάς ανταλαγή απο τον joe για περίπτερο και τώρα την έχεις σβήσει. σ'έπιασα κυρ-Πάνο να κάνεις ατασταλίες. το γύρισες απο Ινδιάνος σε γελαδάρης?

if it doesn't break, fix it until it does
....δεν υπάρχει περίπτωση μα τον Μανιτού!!!! Ο καθιστός Πάνος μίλησε! ΟΥΓΚ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
...ακόμη και το XJ μου είναι ερυθρόδερμο......
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Ναι καλά....καλά.............Άστο μουσιού.............δεν πείθεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Επί τη ευκαιρία...
...........τις καλημέρες μου από το BlueStar Naxos με προορισμό την Σαντορίνη
'Οποιος θέλει μπορεί να πάει στο http://syros-observer.aegean.gr/ais/ να δεί που βρίσκομαι!!!!!!!

'Οποιος θέλει μπορεί να πάει στο http://syros-observer.aegean.gr/ais/ να δεί που βρίσκομαι!!!!!!!
ρε δε μας χέζεις στη δυστυχίαμας...aggas wrote:Επί τη ευκαιρία...![]()
...........τις καλημέρες μου από το BlueStar Naxos με προορισμό την Σαντορίνη
![]()
![]()
![]()
![]()
είσαι σε καράβι και πάς στη Σαντορίνη. ε και λοιπόν?!!! τι έγινε?
και εγώ είμαι στο γραφείο με το κλιματιστικό. τι θές τώρα? να το κάνω θέμα? άντε ρε πιές καμιά μπύρα και παράταμας.
if it doesn't break, fix it until it does