μην μπερδευεσαι drimon απλη ωθηση ηταν απο την φορα...τιποτα παραπεραDrimon wrote:Κι όμως, αν παρατηρήσεις μετά την προσγείωση, το σαμούρι συνέχισε να κινήται. Δεν έμεινε στον τόπο!![]()
![]()
![]()

μην μπερδευεσαι drimon απλη ωθηση ηταν απο την φορα...τιποτα παραπεραDrimon wrote:Κι όμως, αν παρατηρήσεις μετά την προσγείωση, το σαμούρι συνέχισε να κινήται. Δεν έμεινε στον τόπο!![]()
![]()
![]()
σουστόφιλο power!!!!!!georgexj wrote:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιδή σήμερα πέρασα από τα jumbo, Πέμπτη απόγευμα είμαι Ναύπλιο να σου δείξω πως γίνεται!georgexj wrote: ρε παπαρα αμα το κανεις αυτο στο δικο σου μετα δεν θα εχεις πανω ουτε βιδα!!!!θα τα μαζευεις ολα.κ αμα εισαι τοσο σιγουρος για τους ιαπωνες κανε μια δοκιμη κ γω θα σε τραβαω βιντεακι!!!
Drimon wrote:Επιδή σήμερα πέρασα από τα jumbo, Πέμπτη απόγευμα είμαι Ναύπλιο να σου δείξω πως γίνεται!georgexj wrote: ρε παπαρα αμα το κανεις αυτο στο δικο σου μετα δεν θα εχεις πανω ουτε βιδα!!!!θα τα μαζευεις ολα.κ αμα εισαι τοσο σιγουρος για τους ιαπωνες κανε μια δοκιμη κ γω θα σε τραβαω βιντεακι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα να σου πώ.........αυτά μόνο σε σένα τον γνωστό και μη εξαιρετέο σιδεροφάγο γίνονται οπότε η γνώμη σου και η άποψή σου για τα Γιαπωνέζικα δεν μετράει...........antonisxj wrote:σουστόφιλο power!!!!!!georgexj wrote:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μετά τη σούζα, έφτασε το στομάχι λίγο πιό πάνω απο το κρανίο, ο κώλος μου πόναγε για καμιά βδομάδα και ο συνοδηγός (θείος μου σαραντάρης με χρόνια στα ντρίφτ και στις επιδήξεις) φώναζε "μα τόσο κάγκουρας είσαι πιά μωρέ ανήψιο?"
μετά λοιπόν φίλε μου κατεβήκαμε απο τ'αμάξι και το τράνσφερ είχε στρίψει ανάποδα. τα συνεμπλόκ στα σουστόφιλα είχαν ένα πόντο κενό, η βάση του κινητήρα είχε γίνει σώβρακο και η εξάτμιση είχε γίνει αγωνιστική (δυό κομμάτια)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:Επιδή σήμερα πέρασα από τα jumbo, Πέμπτη απόγευμα είμαι Ναύπλιο να σου δείξω πως γίνεται!georgexj wrote: ρε παπαρα αμα το κανεις αυτο στο δικο σου μετα δεν θα εχεις πανω ουτε βιδα!!!!θα τα μαζευεις ολα.κ αμα εισαι τοσο σιγουρος για τους ιαπωνες κανε μια δοκιμη κ γω θα σε τραβαω βιντεακι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ άντε να πιεις κανά τοματόζουμο, fitness boy, κι άσε με εμένα. Ξέρω τι θα κάνω!johny4x4 wrote: Prosexe min klaseis kana arx.... Drimonako!!!!![]()
![]()
![]()
travikste video na do kai ego kai na gelaso