To LPG or not to LPG.... και άλλα διάφορα...

Γιάννης Αθανασίου

Re: To LPG or not to LPG.... και άλλα διάφορα...

Post by Γιάννης Αθανασίου »

aapo wrote:Αρη , καλά έχει χαζέψει σε αφάνταστο βαθμό ο άνθρωπος. Οπου νάναι τον κλείνουν μέσα έμαθα. :ugeek: :ugeek:

Και το κακό είναι οτι δεν το έχει καταλάβει ακόμα. :o :o :

Και το Quiz Γνωστή Λέσχη θελει να αλλάξει καταστατικό για να μπορει να οργανώνει αγώνες.

Ελα όμως που εχουν γνώση οι φύλακες .

Αλλη μια πληροφορία. :lol: Γνωστη Λεσχη της μακεδονίας προσπαθεί να αποδεσμευτή απο το παραμυθι και επονται και άλλες.

Και άλλα νέα. Παπασωτηρίου αίθουσα αφίξεων εχει πέσει φιλοξήρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καταλάβατε ή ΟΧΙ.

Και έχει και μουτρα να μιλάει.
Αφού το administration του forum ενδιαφέρεται μόνο για το αν είμαι ή όχι εντός θέματος και αφήνει αυτού του είδους τα λιβελογραφήματα να δίνουν και να παίρνουν, η βασική ερώτηση είναι: είναι γεροντική ανοία ή λασπολογία σε βαθμό ηλιθιότητας; Αφού δε μπόρεσε να σταματήσει τον 24ωρο, αφού δεν κατάφερε να βάλει φωτιά στα θεμέλια της ΕΟΤΑ, έρχεται τώρα να ξεστομίσει τα απίστευτα ψέματα!

Αλήθεια Αλέκο, εσύ ποιά λέσχη εκπροσωπείς; Απο πόσες σε έδιωξαν; Πόσες κρέμασες, όπως τον Πύργο;

Δεν έχει ιερό και όσιο. Ούτε η οικογένειά σου δε σε ανέχεται. Ότι και να πει κανείς είναι λίγο...

Καλό κουράγιο. Έχεις να πονέσεις για πολλά ακόμη. Για πάρα πολλά. Ο κόσμος όμως πάει μπροστά...
aapo

Post by aapo »

Γιατί σε ενοχλησε κανένας???????

Το μέλλον είναι κοντά. Θα γελάν όλοι μαζί σου πολυ σύντομα. Θελω όμως να σε βλεπω απο κοντά για να χαίρομαι πιο πολυ.
Καλό Πασχα .

Οσο ασχολησαι μαζί μου θα σου ανεβάζω την πιεση για να δείχνης τον χαρακτήρα σου χρυσέ μου.
Ααααα και καλα χριστούγεννα.
Γιάννης Αθανασίου

aapo wrote:Γιατί σε ενοχλησε κανένας???????

Το μέλλον είναι κοντά. Θα γελάν όλοι μαζί σου πολυ σύντομα. Θελω όμως να σε βλεπω απο κοντά για να χαίρομαι πιο πολυ.
Καλό Πασχα .

Οσο ασχολησαι μαζί μου θα σου ανεβάζω την πιεση για να δείχνης τον χαρακτήρα σου χρυσέ μου.
Ααααα και καλα χριστούγεννα.
Σε πέταξαν από την Έκάλη, σε πέταξαν απο την οικογενειά σου, σε πέταξαν από την επιτροπή της ΕΘΕΑ, σε πέταξαν απο παντού. Δεν έχει βάλει ακόμη μυαλό;

ΥΓ. Και όσο αφορά το επίπεδο και το χαρακτήρα ενός καθενός απο εμάς, σου το αφιερώνω!!!
aapo wrote:ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΩ ΜΗΝ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΪΝΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Γιάννης Αθανασίου wrote: Αφού το administration του forum ενδιαφέρεται μόνο για το αν είμαι ή όχι εντός θέματος και αφήνει αυτού του είδους τα λιβελογραφήματα να δίνουν και να παίρνουν, η βασική ερώτηση είναι: είναι γεροντική ανοία ή λασπολογία σε βαθμό ηλιθιότητας; Αφού δε μπόρεσε να σταματήσει τον 24ωρο, αφού δεν κατάφερε να βάλει φωτιά στα θεμέλια της ΕΟΤΑ, έρχεται τώρα να ξεστομίσει τα απίστευτα ψέματα!
Το Administration του forum ενδιαφέρεται και για άλλα πράγματα όπως για τον 24ωρο και για την ΕΟΤΑ στα οποία συγκεκριμένα αναφέρεσαι, παρόλο που εσύ θες να τους εμφανίζεις όλους εχθρούς του χώρου, και παρόλη την συμπεριφορά σου εξακολουθεί και κρατάει στους server του και το site της ΕΟΤΑ4x4 αλλά και το site του Ιχνηλάτη. Και χωρίς φανφάρες.
Αλλά όπως είπε και κάποιος πριν από μένα, γάτος γαμεί γάτος σκούζει.

http://www.fast4ward.gr/ihnilatis4x4/
http://www.fast4ward.gr/eota4x4/

Το δε χειρότερο λιβελογράφημα είναι το περιοδικό σου.
Θα σου πρότεινα λοιπόν να μαζευτείς διότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να κατεβάσω ΤΩΡΑ τον Ιχνηλάτη.
Εκτός αν μου φέρεις απόδειξη πως πλήρωσες οπότε και θα το αφήσω μέχρι λήξης της συμφωνίας.
Λίγο φιλότιμο και λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει ιδίως όταν κάνεις κηδείες με ξένα κόλλυβα.

Το site της ΕΟΤΑ είναι ευγενική χορηγία μας, αν και θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά το αν είναι θεμιτό να παραμείνει στους server μας
με δική σου διαχείριση.

Α και κάτι ακόμα σχετικά με το λογύδριο περί γραπτών και άγραφων κανόνων και περί "ικανοποίησης του κοινού περί δικαίου αισθήματος"...
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Αν με προκαλέσεις ξανά, θα έχεις δημιουργήσει εσκεμμένα τις συνθήκες να σε "πυροβολήσω" και δεν νομίζω πως θα μπορέσεις να κάνεις "φόνο εκ προ μελέτης", αντίθετα θα βρεθείς προ εκπλήξεων.

Από την άλλη, αν θες, το ξεχνάμε και γυρίζουμε σελίδα.
Το ΞΕΧΝΑΜΕ όμως.
Δεν θα το ξαναπώ.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Γιάννης Αθανασίου

Oπως συζήτησα με το Στάθη, μόλις περάσει ο Αύγουστος, που δε δουλεύει τίποτε, τα sites και τα δύο, θα μεταφερθούν ΑΜΕΣΑ.

Αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον, ενημερώστε με να προσπαθήσω να γίνει η μεταφορά πιό άμεσα.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Oπως συζήτησα με το Στάθη, μόλις περάσει ο Αύγουστος, που δε δουλεύει τίποτε, τα sites και τα δύο, θα μεταφερθούν ΑΜΕΣΑ.

Αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον, ενημερώστε με να προσπαθήσω να γίνει η μεταφορά πιό άμεσα.
Ισχύει εφόσον το είπε ο Στάθης.
Έχεις μέχρι 15 Σεπτέμβρη.

[Σχόλιο Admin] Το μόνο που ζήτησα είναι να βγεί η αφίσα του forum από το Περιοδικό. Τίποτε άλλο. [/Σχόλιο]
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Φωκίων

Post by Φωκίων »

επειδη πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι

επειδη δεν θελω να ασχοληθω ΚΑΝ με τα ανωτερω

επειδη το θεμα μας κατα τον τιτλο ειναι το υγραεριο

ερωτω

αυτο
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=161375&cid=12

πως αντιμετοπιζεται???? απο την στιγμη που θεωρουμε οτι "οτι μαμα=καλό"??
stavrosd

Post by stavrosd »

Δεν είμαι σίγουρος οτι είναι μαμά (Εγγύηση και έγκριση απο την Subaru Ιαπωνίας)!
Μάλλον εξτρά απο την αντιπροσωπεία μου φαίνεται!
Δημητριάδης Σταύρος
Φωκίων

Post by Φωκίων »

ισως...
αλλα.......
δεν νομιζεις οτι αποτελει ενα θεμα επιπλεον?????
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”