24 Ώρες 4Χ4 2010

GENERAL LEE

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010

Post by GENERAL LEE »

Αλέκο
Κανένας μας δεν θέλει να μην γίνει ο 24ωρος !
Το ότι δεν συμφωνούμε με τις ιδέες και τις κινήσεις του Γιάννη είναι αλουνου παπά ευαγγέλιο .
Καλό είναι να αφήσουμε την ενότητα αυτή καθαρή ώστε να μην μπερδεύεται ο κόσμος . :idea:
aapo

Post by aapo »

Αρη μονος του ο Γιάννης σε στενό κυκλο του το ανακοινωσε .
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

aapo wrote:Αρη μονος του ο Γιάννης σε στενό κυκλο του το ανακοινωσε .
Α, έχεις χοντρό πρόβλημα!!!

Ο κύκλος μου, πρώτον και κύριον, δεν έχει καμία σχέση με εσένα!!! Και δεύτερον:

Όσο και αν σε πονάει, ο αγώνας θα γίνει...

Κομπλεξάρα!!! ε κομπλεξάρα... Ο δικός σου δε μας λές πότε θα γίνει;
alex-tj97

Post by alex-tj97 »

καλησπερα!ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για τον αγωνα,αλλα στο τηλεφωνο που υπαρχει στη σελιδα του Ιχνηλατη δεν το σηκωνουν.υπαρχει αλλος τροπος ενημερωσης?ευχαριστω.
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

alex-tj97 wrote:καλησπερα!ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για τον αγωνα,αλλα στο τηλεφωνο που υπαρχει στη σελιδα του Ιχνηλατη δεν το σηκωνουν.υπαρχει αλλος τροπος ενημερωσης?ευχαριστω.
Φίλε Αλέξη, δεν απαντάνε το τηλέφωνο απλά γιατί και αυτοί σαν όλους τους άλλους χρειάζονται κάποιες μέρες διακοπές να κάνουν και να ξεκουραστούν. ;)
Είμαι σίγουρος ότι εάν πάρεις 1 Σεπτεμβρίου θα μπορέσουν να απαντήσουν στα ερωτήματά σου καθ΄ότι πιστεύω θα έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. :)

Γιάννης
friar

Post by friar »

Είναι σε διακοπές για λίγες ημέρες ακόμα
viewtopic.php?f=28&t=2617&p=29303#p29303
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
alex-tj97

Post by alex-tj97 »

ευχαριστω για την πληροφορηση!θα καλεσω τοτε. :)
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

Ο Ιχνηλάτης, που διοργανώνει τις 24 Ώρες 4Χ4 2010, αναζητά φίλους του 4Χ4 να βοηθήσουν στη διεξαγωγή του φετινού αγώνα. Αν είσαστε ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Στείλτε ένα μήνυμα στο master@ihnilatis4x4.gr με τίτλο 24 2010 help όπου θα αναφέρετε:

1. Όνομα
2. Αυτοκίνητο
3. Κινητό τηλέφωνο
4. Τόπο κατοικίας
5. Θέση που επιθυμείτε (προαιρετικά)

Οι περισσότερες ανάγκες αφορούν ενδιάμεσους και οχήματα ικανά να βοηθήσουν σε περίπτωση ανάγκης.
kostis1967

Post by kostis1967 »

Γειά σε όλους. Γιάννη καλό χειμώνα. Μετά από 4-5 χρόνια απουσίας μου από τα δρώμενα της τετρακίνησης, και εφόσον απέκτησα και πάλι ενα cherokee 4,0 είπα να επανέλθω και να κάνω ένα 24ωρο το οποίο δέ είναι ότι καλύτερο απο αθλοπαιδιές όπως έχουμε συνηθίσει να το αναφέρουμε. Θυμάμαι τον 24ωρο που χάθηκα και αντι για τα Μέγαρα βρέθηκα στην Μάνδρα, τον άλλο με τις ειδικές του ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ .... καταπληκτικός.... τελως πάντων τώρα δεν ειναι επί της παρούσης. Κάθομαι και διαβάζω τα τεκτενώμενα εδω και ειλικρινά εκτός του ότι μπερδεύτηκα " θα γίνει δεν θα γίνει " , σας βρίσκω και σε χειρότερη κατάσταση απο ότι σας άφησα. Λοιπόν Γιάννη μιάς και εγώ θέλω να λάβω μέρος εάν γίνει, μπορώ να σε βοηθήσω σε ότι χρειαστείς στον Νομό Βοιωτίας με 3-4 δικά μου (μας) άτομα. θα σου στείλω και mail αλλά θέλω να υπολογίζεις σε εμάς εδώ. Θα μου επιτρέψετε με την λίγη αυτή εμπειρία που διαθέτω και την απεριόριστη αγάπη για το off-road να σας παρακαλέσω όλους να παραμερήσετε τις προσωπικές σας διαφορές σε τέτοιες δύσκολες στιγμές που περνάμε και να κρατήσετε αυτή την κατάσταση έστω και σταθερή, να ξεπεράσουμε την κρίση να επανέλθει και πάλι ο κόσμος και οι τετρακίνητοι στο φυσικό τους περιβάλλον, και μετά κάντε ότι καταλαβαίνετε. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ εκ μέρους όλων αυτών που αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσκολίες αλλά δεν παρατάμε αυτό που αγαπάμε. Κατάφερα να ξαναβάλω στο χέρι με δόσεις βέβαια ένα αυτοκινητο να κάνω αυτό που γουσταρω και αυτο που με κρατά και με συντηρεί σαν άνθρωπο και βλέπω εσάς και ειλικρινά αν μη τι άλλο μόνο ΘΛΙΨΗ μου προκαλεί. Τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι μπορώ και θέλω να βοηθήσω όποιον χρειαστεί οτιδήποτε στην περιοχή μου, θα χαρώ να σας φανώ χρήσιμος. Επέστρεψα και μάχιμος πάλι.
Aggelos

Post by Aggelos »

καλησπερα κι απο μενα...

Περιττο να μιλησω για την ανυπομωνυσια μου μεχρι το τελος Νοεμβριου...
Εχω ομως μια ερωτηση / ευγενικη παρακλιση απο την οργανωση:

Μπορουμε να αυξησουμε λιγο τα χλμ/ω στους περιορισμους ταχυτητας φετος;
Περσυ ηταν σε καποιο σημειο 40χμ/ω σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας!

Αν τα καναμε 60; Διπλο το ωφελος: Γλυτωνουμε τα μπινελικια απο φορτηγατζηδες
και το "κρεμασμα" υπνηλιας οταν οδηγουμε τοσοοοοο χαλαρα ;)

Τι λετε;
All I want for Christmas is a Tomcat
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”