ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.....δεν καταλαβαίνω απο που προκύπτει ότι θέλω το ICON.......απλά σας ανέβασα μια αξιόλογη πρόταση-κατασκευή απο την καλιφόρνια, έτσι για εκπαιδευτικούς λόγους.....
.....θεώρησα αρκετά ενδοιαφέρον αυτό το concept και επειδή θεωρώ και όλους τους κάγκουρες-αρχικάγκουρες επίσης ενδοιαφέροντες τύπους και ενδοιαφέροντα άτομα, σκέφτηκα να σας προτείνω την ιστοσελίδα αυτή....
......ξέρω ότι είστε πολυ πλακατζήδες αλλά και εγώ είμαι πλακατζής επίσης....
.....σαφώς και θα ήθελα 3-4 απο αυτά αλλά κάτω απο διαφορετικές οικονομοτεχνικές συνθήκες.....αργότερα, που θα έχω περισσότερα χρήματα, θα αγοράσω και μερικά ICONS.....μέχρι εκείνη τη στιγμή όμως, θα περιοριστώ να τα "χαζεύω" -αυτά και διάφορα άλλα- στο διαδίκτυο και στα περιοδικά....
.....θεώρησα αρκετά ενδοιαφέρον αυτό το concept και επειδή θεωρώ και όλους τους κάγκουρες-αρχικάγκουρες επίσης ενδοιαφέροντες τύπους και ενδοιαφέροντα άτομα, σκέφτηκα να σας προτείνω την ιστοσελίδα αυτή....
......ξέρω ότι είστε πολυ πλακατζήδες αλλά και εγώ είμαι πλακατζής επίσης....
.....σαφώς και θα ήθελα 3-4 απο αυτά αλλά κάτω απο διαφορετικές οικονομοτεχνικές συνθήκες.....αργότερα, που θα έχω περισσότερα χρήματα, θα αγοράσω και μερικά ICONS.....μέχρι εκείνη τη στιγμή όμως, θα περιοριστώ να τα "χαζεύω" -αυτά και διάφορα άλλα- στο διαδίκτυο και στα περιοδικά....

Last edited by PanosXJ on Mon Aug 02, 2010 10:05, edited 1 time in total.
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
μην ανησυχείς ρε Πανούλη.
να σου σιάξω εγώ όσα icon θες και να στα κάμω δώρο!!!!!!
να σου σιάξω εγώ όσα icon θες και να στα κάμω δώρο!!!!!!

if it doesn't break, fix it until it does

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!