Στον αέρα το Πρωτάθλημα 4Χ4;

Γιάννης Αθανασίου

Re: Στον άερα το Πρωτάθλημα 4Χ4;

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Διαβάστε και αυτό από το forum των 4 Τροχών!
Μιας και εχουμε αρχίσει να μιλάμε για το 2011, να πώ και ενα τελευταίο το οποίο εφτασε στα αυτιά μου τώρα.Δεν είναι εξακριβομένο, αλλα απο οτι πιστεύω: οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Το νέο είναι οτι η ΕΛΠΑ τελικά αντιδρά στο να παραχωρησει την αδεια τέλεσης αγώνων στην καινούρια ομοσπονδία και στην καινούρια Επιτροπή αγώνων.Αντίθετος σε αυτό, λέει, είναι ο κος Βουκίδης.Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει αυτό, αλλα ο κος Βουκίδης είναι αντίθετος με αυτό και αρα ο κος Δεσποτόπουλος δεν μπορεί να συνεναίσει στην παραχώρηση. Αληθεύει, αραγε?

Αν ναι, Αλλη μια απο τα ίδια και για του χρόνου, οποτε ας μην κάνουμε ονειρα...!
VASSILIOS ANAGNOSTOPOULOS
Ανεξακρίβωτο αλλά... δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα αφού θα αρχίσει η μάχη ΟΜΑΕ και ΕΛΠΑ. Τότε να δεις πόσα πρωταθλήματα θα γίνουν το 2011! Ποδοσφαίρου και μπάσκετ ισως ναι. Για το αυτοκίνητο χλωμό...

[Σχόλιο Admin] Εκτός θέματος [/Σχόλιο]

.
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Ισως και να ηταν καλυτερα να μην ολοκληρωθει.

κι οχι για να "δικαιωθει" ο οποιοσδηποτε ( μην αρχισουμε παλι ) αλλα γιατι δεν εχει πια νοημα...

3 αγωνες εγιναν, οι 2 με "σπρωξιμο" κι επισημως ( και μεχρι επισημης ανακοινωσης κατι διαφορετικου) πρεπει να γινουν αλλοι.... 4... + BALKAN + οτι απομενει σε trailride...

Χλωμο... ακομα και για 3 για να μετρησει το πρωταθλημα... και δε χρειαζεται να "ονοματισουμε" ως πρωταθληματικους αγωνες που στην αρχη δεν τους θελαμε, ειναι σα να κοροιδευουμε και κοροιδευομαστε μεταξυ μας

Οτι μπορει να γινει απο αυτους να γινει φιλικό πλεον, ( την εχουμε την "φαμπρικα" πλεον.... ) να γινει το Balkan και οι αγωνιζόμενοι να μην εχουν καποιο αγχος ( οικονομικό αλλα και αλλο ) τι θα γινει μετα, να ολοκληρωθει κανονικά το επαθλο trailride μια και ετσι κι αλλιως δειχνει οτι "απασχολει" ενα διαφορετικό κοινο τουλαχιστον σε επιπεδο γενικής και "περπαταει" εστω και "δια πυρος και σιδηρου"..

ΑΛΛΑ

εν το μεταξυ να εχει ξεκαθαριστει η κατασταση στα "ομοσπονδιακα" ( ποιος πως και με τι)
να βγουν οι ΟΠΟΙΟΙ κανονισμοι εγκαιρα μια που δεν θα υπαρχει προς τους υπευθυνους η πιεση εκτελεσης των πρωταθληματικών αγωνων ως τετοιων,
Και να βαδισουμε προς το 2011 με καποια προοπτική.
χωρις κραυγες, κλαψες, φωνες, εξυπναδιστικά σχολια παντως ειδους, ή ακομα και ηχηρη σιωπή... ετσι ωστε να μην φευγει ο κοσμος - γιατι προς το παρον αυτο γινεται.

τα ιδια λεγαμε και περσυ, θυμαστε εκεινο τον "καφε"????
ευφηια υπαρχει απλετη... απλά ας χρησιμοποιηθει δημιουργικά κι οχι καταστροφικά και για εξυπναδιστικα σχολια
οι εμμονες του καθενός να μεινουν στο παρελθον - δικες του ειναι να τις χαιρεται.
δεν χρειαζεται να αγαπηθητε "κυριοι ξερετε ποιοι" και να γινετε κολλητοι..

Ωριμοι μονο φτανει...

φιλικά και καλοπροεραιτα παντα....
κι αν καπου λεω βλακειες, ε κρατηστε οτι στεκει..
αν στεκει κατι..
Γιάννης Αθανασίου

Φωκίωνα

δυστυχώς εκείνος ο καφές χρησιμοποιήθηκε, και μόνο, για να εκμεταλευτούν κάποιοι την "ανακωχή" στην προσπάθεια να τεθεί "εκτός προδιαγραφών" ο 24ωρος.

Οπότε, αν δεν τεθούν συγκεκριμένες προδιαγραφές της όποιας συζήτησης, εγώ προσωπικά είναι OUT! Δεν έχω το σκοπό να τρέχω πάλι, επειδή κάποιοι αρέσκονται στο να παίζουν βρώμικα!
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Γιαννη, το προβλημα δεν ειναι ο 24ωρος ( ή μονο ο 24ωρος αν θες ) μην κολλάς μονο σε αυτον
το θεμα ειναι ΟΛΟ το πρωταθλημα..

Και βεβαια καταλαβαινω πως "πονας" το "παιδι" σου αλλα αν το προβλημα τελικά ηταν ΜΟΝΟ ο 24ωρος, ωραια και τωρα που "εφυγε απο την μεση" ( ως πρωταθληματικός ) σαμπως το πρωταθλημα πηρε "τα πανω του"???

Σε τελική αναλυση δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ο καθε οργανωτης δεν ποναει τον αγωνα του..

και εδω ειναι αν θες η ενσταση μου ( και χωρις παραβολο καθοτι αυτεπαγκελτη :D ) προσπαθωντας ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ( ετσι τουλαχιστον "βγαινει") ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου τελικα "στραβωθηκατε" ολοι και κυριως "πεταχτηκαν τα ματια των ( και ενδυναμη ) αγωνιζωμενων εξω" με αυτα που εβλεπαν και βλεπουν και ακουν...

Γιατι το τι "κυκλοφωρει" στην πιατσα..... ουιιιιιιιιι... μεχρι και "κουζινες"....
θα μου πεις "ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλλετω"
ε ναι
αλλα κατεληξε να βλεπεις μονο "λιθους" κι οχι αγωνες κι αγωνιζομενους κι αγωνιστικα αυτοκινητα...
και ειδικα τωρα που ο "τσεπιδιος - παντελονιδιος ΕΠΕ" εχει πατωσει
εξ ου και η παρατηρηση μου οτι φετος αν ακυρωθει το πρωταθλημα δεν εγινε και τιποτα ( ετσι νομιζω τουλαχιστον ) κι ας αφησουμε τους αγωνιζομενους με οποιους "πορους" τους εχουν απομεινει να συμετασχουν μονο και μονο για την κ#$%α τους οπου γουσταρουν και σε οσους αγωνες μπορουν χωρις να τους φαει το "μπαλκονι" ( "Μεγας χορηγός η γυναικα μου" all time classic!!!)
Και να γινει μια ανασυγκροτηση δυναμεων, ο καθενας στον τομεα του για του χρονου..

κατα τα αλλα οτι ειπα και στο παραπανω ποστ.
Γιάννης Αθανασίου

Φωκίωνα

απλά ήμουν ο μόνος που πίστεψε και εφάρμοσε την ανακωχή μέχρι τη συνάντηση που δεν έγινε ΠΟΤΕ. Οι υπόλοιποι δρούσαν παρασκηνιακά για να κάνουν τα όσα έκαναν, όσα οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.

Και δε δέχομαι σε καμία περίπτωση την κατηγορία ότι πήγα να κάνω κακό σε αγώνες άλλων. Οι αγώνες των υπόλοιπων προβλήθηκαν πέρα του δέοντος απο το περιοδικό, ιδίως πριν γίνουν. Ακόμη και στο Ναύπλιο έτρεχα την τελευταία στιγμή να ενεργοποιήσω το Μπάσδελη για να μετρήσει η Ζ3 - και άκουσα και το ευχαριστώ!

Μη έχοντας καμία ανάμιξη, λοιπόν, στο πώς γίνονται οι αγώνες φέτος, νομίζω πως έχω το δικαίωμα να ΚΡΙΝΩ την όλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ και να αποδώσω τα του Καίσαρως τω Καίσαρι, σε όσους το ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ και οδήγησαν στη σημερινή δραματική κατάσταση. Αν είχαν σταγόνα ευθυξίας θα είχαν παραιτηθεί, ζητώντας συγνώμη για όσα έκαναν ή μάλλον καλύτερα για όσα απέτυχαν να κάνουν.
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Γιάννη …

Σε ευχαριστούμε … τελικά … μάλλον , έχεις δίκαιο !!!

Έλειψα για αρκετές μέρες στο εξωτερικό και γύρισα χθες με άλλο αέρα ….
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Ερώτηση προς τους οργανωτές των υπόλοιπων αγώνων του πρωταθλήματος ,

Εάν θα γίνουν και πότε οι αγώνες που είχαν προγραμματιστεί ?

Οι λόγοι ειναι ,
Α) να γνωρίζουν αυτοί που σκέπτονται να συμμετέχουν για προετοιμάζονται …
Β) να προγραμματίσουμε ανάλογα τις δραστηριότητες μας , για να μην συμπέσουν με αγώνες γιατί θέλουμε να τους στηρίξουμε με οποιοδήποτε τρόπο .!

Πάντα φιλικά Χ. Π.
Γιάννης Αθανασίου

Oι ημερομηνίες που απομένουν:

3/10 Hellenic Rally Raid
10/10 Wild Terrain Εκάλη
17/10 Trail Ride (Μαντούδι;)
24/10
31/10 Παραμονή εκλογών
7/11 Εκλογές
14/11 Εκλογές

21/11 ΣΤΕΒΕ Trophy
28/11 24 Ώρες
5/12 Wild Terrain Λασίθι
12/12 Trail Ride Αττική
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Γιάννη Αθανασίου .
friar

Post by friar »

17/10 Trail Ride (Μαντούδι;) είναι ΜΟΤΟ

* Λόγο των Δημοτικών Εκλογών, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride 2010 αναβάλει τον 7ο αγώνα του.
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 στο Αγρίνιο (Δήμος Θεστιαίων).
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”