ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

johny4x4

Re: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by johny4x4 »

H rough country γ@μ@ει!!!!
απλα δεν άντεξε πάνω στο αυτοκίνητο του κώστα!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Κώστα καντο με σούστα φίλε σαν τα YJ!!!!!!!
Αντώνη τι τα θες τα αμορτισερ ρεεεε??????
Image
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

kostas654 wrote:http://www.4wd.com/jeep-parts.aspx?cid= ... 9&plID=382

αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μας αδειαζεις εμας με τα rough country ετσι,επειδη δηλαδη εχουμε καβουρια στις τσεπες μας και βαλαμε οτι βρηκαμε σε 4" απλα για να λεμε οτι εχουμε αναρτηση που γαμαει στους ασχετους και να το παιζουμε τσαμπα μαγκες,μας τη λες και μαλιστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Χα, φιλαράκι οι φτωχοί ψωνίζουν ακριβά. Κανόνας :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
lker

Post by lker »

Βάλτε fox ρε παιχτες να βρειτε την υγεια σας ... το φτιαχνετε οπως ακιρβως θελετε με την παραγγελια και μπορειτε να το ανοιξετε και μετα μονοι σας ετσι ωστε να αλλαξετε το βαλβινκγ με ενα σετ που πουλανε ... επισης οτιδηποτε και να χαλασει εχει ανταλλακτικο ... απο μια βιδουλα μεχρι ολοκληρο το κανιστρο και το εμβολο ... ειδικα για τα αμερικλανικα σας υπαρχει οτι μπορειτε να φανταστειτε ...
Για τα ραντσο τα αερορυθμιζομενα εχει ακουστει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το χειρισμο μεσα απο το αυτοκινητο ... ψαξτε το καλα ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
kostas654

Post by kostas654 »

αστους να τα βαλουν ρε Λευτερη αφου τα παιδια θελουν άνεση και πολυτελεια και μην ξεκινησω να σου δινω παραδειγματα...θα ξεκινησω

Antonisxj: καπου διαβασα οτι εχει στο αμαξι του αυτοματα ηλεκτρικα καθισματα που ρυθμιζονται μονα τους.

XJ THE DOCTOR:αυτοματα σασμαν και καλληματα για τα φωτα :o :o :o :o :o :o

georgexj:αυτοματο σασμαν και cruise control και θελει να βαλει rancho ρυθμιζμενα απο μεσα και αυτος :lol: :lol: :lol: :lol:

πες μου εσυ εναν wranglera καγκουρα που οταν ολα τα τετραλιτρα εβγαιναν αυτοματα, ολοι μας εχουμε χειροκινητα...εναν πες μου....μονο εναν και θα το δεχτω
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Θυμαμαι τον Μιχαλοπουλο οταν πρωτοανεβηκε στο Wrangler μου στην Λιμνη Πλαστηρα.
Ειπε αμεσως:"Ρε'συ...πολεμικο το εχεις το Wrangler σου"

Ε,βεβαια...ο Γιωργης περιμενε να του ανοιξω την σαμπανιερα,λες και ειναι πρωτο τραπεζι στον Βοσκοπουλο...
...και απο εξω να βρεχει λασπη απο τα Bogger... :lol:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

μα εγώ θέλω rancho ρυθμιζόμενα με το χέρι. όχι με αέρα.
αν θέλω να τα ρυθμίζω με αέρα, θα τα φτιάξω μόνος μου.
όσο για την πολυτέλεια που λές Τσέλιο. ναι υπάρχει. είναι κακό? με είδες να το λυπάμαι κάπου λόγο πολυτέλειας?
τα ηλεκτρικάμου θερμενόμενα καθίσματα δεν έχουν παραπονεθεί ποτέ για τη λάσπη που έχουν φάει ή το νερό που έχουν κολυμπήσει.
δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτά, για ένα απλό λόγο... το κάνω βίδες, το ξεστελιώνω, το ξεχαμπετώνω και μετά το ξαναφτιάχνω απο την αρχή.
και μετά μου λέει ο άλλος για icon και μαλακίες.
άντε ρε!
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote: όσο για την πολυτέλεια που λές Τσέλιο. ναι υπάρχει. είναι κακό? με είδες να το λυπάμαι κάπου λόγο πολυτέλειας?
τα ηλεκτρικάμου θερμενόμενα καθίσματα δεν έχουν παραπονεθεί ποτέ για τη λάσπη που έχουν φάει ή το νερό που έχουν κολυμπήσει.
δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτά, για ένα απλό λόγο... το κάνω βίδες, το ξεστελιώνω, το ξεχαμπετώνω και μετά το ξαναφτιάχνω απο την αρχή.
και μετά μου λέει ο άλλος για icon και μαλακίες.
άντε ρε!
Δεν σε εχω δει να λυπασαι...
Αλλα εγω θα λυπομουν να βαλω στα ''βαθια'' ενα αυτοκινητο με ηλεκτρικα δερματινα καθισματα...και με σοκοφρετες φραουλας στο ντουλαπακι του τεμπελη... :lol:
Image
aggas

Post by aggas »

antonisxj wrote:μα εγώ θέλω rancho ρυθμιζόμενα με το χέρι. όχι με αέρα.
Aφού την παροχή του αέρα την έχεις έτοιμη δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις το κοντρολάκι με τα όργανα. Και όσο για αυτό που είπε ο Λευτέρης όντως έχει παρουσιαστεί πρόβλημα αλλά σε αυτά που έχουν τον ασύρματο τον ρυθμιστή. Ο κουμπάρος μου πάντως που τα φοράει ένα χρόνο τώρα είναι απόλυτα ευχαριστημένος και μάλιστα έχει καταργήσει και την μπροστινή αντιστρεπτική. Σε αυτά προσανατολίζομαι και εγώ για το κρουαζιερόπλοιο μόλις παραδώσουν πνεύμα αυτά που έχει τώρα.
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:αστους να τα βαλουν ρε Λευτερη αφου τα παιδια θελουν άνεση και πολυτελεια και μην ξεκινησω να σου δινω παραδειγματα...θα ξεκινησω

Antonisxj: καπου διαβασα οτι εχει στο αμαξι του αυτοματα ηλεκτρικα καθισματα που ρυθμιζονται μονα τους.

XJ THE DOCTOR:αυτοματα σασμαν και καλληματα για τα φωτα :o :o :o :o :o :o

georgexj:αυτοματο σασμαν και cruise control και θελει να βαλει rancho ρυθμιζμενα απο μεσα και αυτος :lol: :lol: :lol: :lol:

πες μου εσυ εναν wranglera καγκουρα που οταν ολα τα τετραλιτρα εβγαιναν αυτοματα, ολοι μας εχουμε χειροκινητα...εναν πες μου....μονο εναν και θα το δεχτω

ρε φιλε εσεις οι περιπτεραδες ακομα δεν εχετε χορτασει την ιδονη του βουνου γιατι δεν σας την προσφερει το αυτοκινητο γι αυτο κ εχετε μεινει ακομα με λεβιεδες.μολις την παρετε θα θελησετε κ σεις την πολυτελεια σας!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
kostas654

Post by kostas654 »

georgexj wrote:[ρε φιλε εσεις οι περιπτεραδες ακομα δεν εχετε χορτασει την ιδονη του βουνου γιατι δεν σας την προσφερει το αυτοκινητο γι αυτο κ εχετε μεινει ακομα με λεβιεδες.μολις την παρετε θα θελησετε κ σεις την πολυτελεια σας!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
εσυ τοτε γιατι ψαχνεις για χειροκινητο?
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ”