Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
.....έλα Πρόεδρε σου έστειλα το μέιλ μου με πμ
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Καλά μιλάμε, πέντε μέρες έλειψα και έγινε το κούγκι με το βίντεο.
Τσελλάκο άστο καλύτερα, δεν το παλεύεις το θέμα
Σε 'πιασε ο Βασιλιάς Αντόνιος Κάγκουρας ο 1ος και τώρα δεν έχεις που να κρυφτείς εεεεεε;

Τσελλάκο άστο καλύτερα, δεν το παλεύεις το θέμα

Σε 'πιασε ο Βασιλιάς Αντόνιος Κάγκουρας ο 1ος και τώρα δεν έχεις που να κρυφτείς εεεεεε;

Ξέχασες και τον επίτιμοantonisxj wrote:μπράβο στον aggas.
κάτι ήξερα που τον έκανα κουμπάρο στις μίζες.
φαντάσου ρε aggas, να κάνουμε βόλτες στους λασπωμένους κήπους του βασίλειούμου μαζί με τον PanosXJ και καθώς περιηγούμαστε να συναντάμε το γελωτοποιό (Τσέλιος) να τον ξεκολάει απο τις λάσπες ένα γουρουνάκι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αλήθεια ο συμπαραστάτης του Τσέλιου που πήγε;
Ο Νικόλας ακούει ή ψάχνει σε καμιά στάνη για τον καινούργιο του εργάτη;

Ακούει ακούει.
Σας αφήνω 15 μερούλες να σκεφτείτε καλά την συμπεριφορά σας διότι όταν θα έχετε την ανάγκη μου ΔΕΝ θα σας τραβήξω με τον γουρουνοεργάτη μου.
Ζηλιάρηδες καγκουριάρηδες.
Σας αφήνω 15 μερούλες να σκεφτείτε καλά την συμπεριφορά σας διότι όταν θα έχετε την ανάγκη μου ΔΕΝ θα σας τραβήξω με τον γουρουνοεργάτη μου.

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
ΚΟΥΙΝΚ......ΚΟΥΙΝΚ.........ΚΟΥΙΝΚ.............ΚΟΥΙΝΚ............Nicolas wrote:Ακούει ακούει.
Σας αφήνω 15 μερούλες να σκεφτείτε καλά την συμπεριφορά σας διότι όταν θα έχετε την ανάγκη μου ΔΕΝ θα σας τραβήξω με τον γουρουνοεργάτη μου.![]()

(Υ.Γ.: Το όνομά μου είναι Άγγελος μιας και γνωριστήκαμε πιο καλά!!)
-
Κυριοι και φιλοι Κάγκουρες,απο χθες (18/7) ειμαι Κεφαλλονια...
Μην νομιζετε πως δεν σας παρακολουθω.
Ηρθαν οι καλες οι ζεστες και εφυγα για λιγο απο το καμινι που ακουει στο ονομα Λάρισα.
Aggas,βλεπω πως επιμενεις να κοιτας απο μια πλευρα το βιντεο (αυτην που σε συμφερει
)
Καλα να περνατε ολοι,εγω και ο Wranglerαδερφος Nicolas που ειναι στην Σκοπελο θα σας αφησουμε για λιγο καιρο μονους να χαρειτε...
Υ.Γ.Εχει κατι ωραια μερη για Trial εδω στην Κεφαλλονια...τέλεια.
Μην νομιζετε πως δεν σας παρακολουθω.

Ηρθαν οι καλες οι ζεστες και εφυγα για λιγο απο το καμινι που ακουει στο ονομα Λάρισα.
Aggas,βλεπω πως επιμενεις να κοιτας απο μια πλευρα το βιντεο (αυτην που σε συμφερει

Καλα να περνατε ολοι,εγω και ο Wranglerαδερφος Nicolas που ειναι στην Σκοπελο θα σας αφησουμε για λιγο καιρο μονους να χαρειτε...
Υ.Γ.Εχει κατι ωραια μερη για Trial εδω στην Κεφαλλονια...τέλεια.

Καλά να περάσετε, καλή ξεκούραση, καλά και δροσιστικά μπάνια, και να αποφεύγετε τις αμμοπαγίδες

- XJ ''The Doctor''
Με αυτο που πηγε εκει τις αποφευγει οπως ο διαολος το λιβανιaggas wrote: και να αποφεύγετε τις αμμοπαγίδες![]()
![]()
![]()
![]()

Καλα μπανια

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
- XJ ''The Doctor''
aggas wrote: (Υ.Γ.: Το όνομά μου είναι Άγγελος μιας και γνωριστήκαμε πιο καλά!!)
George ο επιτιμος

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
-
Ούτε σε χωματοδρομο...XJ ''The Doctor'' wrote:Με αυτο που πηγε εκει τις αποφευγει οπως ο διαολος το λιβανιaggas wrote: και να αποφεύγετε τις αμμοπαγίδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα μπανια![]()
![]()

Θα μου πεις το προηγουμενο το εβαζα?...Ε,σε κανενα νησακι...καπου το πηγαινα...
Μ'αυτο τωρα φοβαμαι μηπως βρω απο κατω...(βρηκα ηδη μια φορα,γ@μω τα λεωφορεια τα ασφαλτινα)