Στον αέρα το Πρωτάθλημα 4Χ4;
Στον αέρα το Πρωτάθλημα 4Χ4;
Οι ερωτήσεις απευθύνονται προς την Επιτροπή 4Χ4 της ΕΘΕΑ και όποιον άλλο ενδιαφέρεται:
1. Θα γίνουν τελικά οι υπολοιπόμενοι δύο αγώνες του πρωταθλήματος; Αν ναι σε ποιά μορφή; Παίζει το σενάριο με τον διπλό αγώνα σε ένα weekend;
2. Αν δε γίνουν, υπάρχει σχέδιο για να ολοκληρωθεί άλλιως πώς το πρωτάθλημα; Ή θα αφεθεί στην τύχη του και δε θα μετρήσει;
Θα σας παρακαλούσα να αποφύγουμε τις όποιες αντιπαραθέσεις και να απαντηθούν τα ερωτήματα σταράτα, για να μπορέσουν οι αγωνιζόμενοι να προγραμματίσουν τί θα κάνουν.
1. Θα γίνουν τελικά οι υπολοιπόμενοι δύο αγώνες του πρωταθλήματος; Αν ναι σε ποιά μορφή; Παίζει το σενάριο με τον διπλό αγώνα σε ένα weekend;
2. Αν δε γίνουν, υπάρχει σχέδιο για να ολοκληρωθεί άλλιως πώς το πρωτάθλημα; Ή θα αφεθεί στην τύχη του και δε θα μετρήσει;
Θα σας παρακαλούσα να αποφύγουμε τις όποιες αντιπαραθέσεις και να απαντηθούν τα ερωτήματα σταράτα, για να μπορέσουν οι αγωνιζόμενοι να προγραμματίσουν τί θα κάνουν.
Re: Στον άερα το Πρωτάθλημα 4Χ4;
48 ώρες μετά και δεν έχει απαντήσει κανείς!
Αυτό είναι το ενδιαφέρον της Επιτροπής 4Χ4 της ΕΘΕΑ για το Πρωτάθλημα 4Χ4;
Αυτό είναι το ενδιαφέρον της Επιτροπής 4Χ4 της ΕΘΕΑ για το Πρωτάθλημα 4Χ4;
Τώρα μετράς και τις ώρες? Σου δίνουμε την εντύπωση ότι δεν ασχολούμαστε με τους αγώνες?
Τέλος πάντων, ας το καταπιώ και αυτό και ας πάμε στην ουσία.
Μέχρι στιγμής δεν έχουμε οριστικές διαφορετικές προτάσεις από τους Οργανωτές των υπολοίπων αγώνων του Πρωταθλήματος. Το ίδιο και για τον αναβληθέντα αγώνα του Πύργου. Όταν έχουμε νεώτερα ή αλλαγές θα τις ανακοινώσουμε.
Μέχρι στιγμής δεν έχουμε οριστικές διαφορετικές προτάσεις από τους Οργανωτές των υπολοίπων αγώνων του Πρωταθλήματος. Το ίδιο και για τον αναβληθέντα αγώνα του Πύργου. Όταν έχουμε νεώτερα ή αλλαγές θα τις ανακοινώσουμε.
Και πότε δηλαδή θα έχουμε νεώτερα; Οι αγωνιζόμενοι θέλουν να ξέρουν. Δεν μπορείς να προγραμματίζεις την τελευταία στιγμή. Αν δε κάνω λάθος ο επόμενος αγώνες είναι τον Οκτώβρη και με τον Αύγουστο εκτός, έχουμε ένα δίμηνο μπροστά μας μόνο.
Πρέπει να πάει το πρωτάθλημα στις καλένδες για να γίνει κάτι, όπως πήγε το 2009 το κύπελλο Trial Κεντρική Ελλάδας; Έχω, όπως βλέπεις, πολλούς λόγους για να μην έχω εμπιστοσύνη. Μήπως, λέω μήπως, οι οργανωτές έχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις απέναντι στους αγωνιζόμενους και την αρχή του σπορ; Μήπως πρέπει να τους ζητηθούν συγκεκριμένες απαντήσεις; Λέω μήπως...
Τέτοιες ήταν και οι διαβεβαιώσεις που δίνατε και για άλλα θέματα, αλλά στο τέλος... άσε καλύτερα. Οπότε, ναι, ανησυχώ... Και ανησυχώ σφόδρα.
Και, ναι, μετρώ και τις ώρες. Γιατί αν υπήρχε απάντηση θα την είχατε δώσει άμεσα!
Πρέπει να πάει το πρωτάθλημα στις καλένδες για να γίνει κάτι, όπως πήγε το 2009 το κύπελλο Trial Κεντρική Ελλάδας; Έχω, όπως βλέπεις, πολλούς λόγους για να μην έχω εμπιστοσύνη. Μήπως, λέω μήπως, οι οργανωτές έχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις απέναντι στους αγωνιζόμενους και την αρχή του σπορ; Μήπως πρέπει να τους ζητηθούν συγκεκριμένες απαντήσεις; Λέω μήπως...
Τέτοιες ήταν και οι διαβεβαιώσεις που δίνατε και για άλλα θέματα, αλλά στο τέλος... άσε καλύτερα. Οπότε, ναι, ανησυχώ... Και ανησυχώ σφόδρα.
Και, ναι, μετρώ και τις ώρες. Γιατί αν υπήρχε απάντηση θα την είχατε δώσει άμεσα!
Για να γίνει κατανοητό το πρόβλημα, που μάλλον δεν έχει γίνει, να βάλουμε τις ημερομηνίες κάτω:
5/9 Balkan Marathon
12/9 Balkan Marathon
19/9
26/9
3/10 Hellenic Rally Raid
10/10 Wild Terrain Εκάλη
17/10 Trail Ride (Μαντούδι;)
24/10
31/10 Παραμονή εκλογών
7/11 Εκλογές
14/11 Εκλογές
21/11 ΣΤΕΒΕ Trophy
28/11 24 Ώρες
5/12 Wild Terrain Λασίθι
12/12 Trail Ride Αττική
Μένουν ανοιχτές λοιπόν 3 ημερομηνίες (19/9, 26/9 & 24/10) για 2 αγώνες (Α-Adventure Marathon και Trail Ride στη Λακωνία). Έστω ότι το TR αναβάλεται, γιατί δε μπορεί να γίνει μετά το Balkan, ούτε όμως και μετά τον αγώνα στο Μαντούδι. Τί γίνεται όμως με το A-Adventure Marathon;
Σενάριο 1: Γίνεται το A-Adventure τον Σεπτέμβριο! Πότε θα ανακοινωθεί να ξέρουν οι αγωνιζόμενοι; Καμία εβδομάδα πριν τον αγώνα όπως στα Enduro τo 2009;
Σενάριο 2: Γίνεται το A-Adventure στις 28 Νοέμβρη, πάνω στον 24ωρο! Κυκλοφορεί και αυτό το σενάριο...
Σενάριο 3: Μήπως, πράγματι, το πρωτάθλημα θα πάει στον βρόντο;
Τί παίζει απο όλα αυτά; Πώς σκοπεύει να τα ελέγξει η επιτροπή; Δεν πρέπει να γνωρίζουν οι αγωνιζόμενοι;
5/9 Balkan Marathon
12/9 Balkan Marathon
19/9
26/9
3/10 Hellenic Rally Raid
10/10 Wild Terrain Εκάλη
17/10 Trail Ride (Μαντούδι;)
24/10
31/10 Παραμονή εκλογών
7/11 Εκλογές
14/11 Εκλογές
21/11 ΣΤΕΒΕ Trophy
28/11 24 Ώρες
5/12 Wild Terrain Λασίθι
12/12 Trail Ride Αττική
Μένουν ανοιχτές λοιπόν 3 ημερομηνίες (19/9, 26/9 & 24/10) για 2 αγώνες (Α-Adventure Marathon και Trail Ride στη Λακωνία). Έστω ότι το TR αναβάλεται, γιατί δε μπορεί να γίνει μετά το Balkan, ούτε όμως και μετά τον αγώνα στο Μαντούδι. Τί γίνεται όμως με το A-Adventure Marathon;
Σενάριο 1: Γίνεται το A-Adventure τον Σεπτέμβριο! Πότε θα ανακοινωθεί να ξέρουν οι αγωνιζόμενοι; Καμία εβδομάδα πριν τον αγώνα όπως στα Enduro τo 2009;
Σενάριο 2: Γίνεται το A-Adventure στις 28 Νοέμβρη, πάνω στον 24ωρο! Κυκλοφορεί και αυτό το σενάριο...
Σενάριο 3: Μήπως, πράγματι, το πρωτάθλημα θα πάει στον βρόντο;
Τί παίζει απο όλα αυτά; Πώς σκοπεύει να τα ελέγξει η επιτροπή; Δεν πρέπει να γνωρίζουν οι αγωνιζόμενοι;
Και ο καιρός περνάει χωρίς καμία απάντηση! Και το 2011 κάποιοι θα ψάχνουν για χορηγούς. Χορηγούς που θα έχουμε διώξει φέτος με την ματαίωση του πρωταθλήματος...
Περαστικά μας!
ΥΓ. Και επειδή κάποιοι ισχυρίζονται ότι μας έχουν δώσει ότι ζητήσαμε, αγωνιζόμενοι, χορηγοί και οργανωτές, σαν ΧΟΡΗΓΟΣ ζητάω να μάθω, σε προσωπικό καθαρά επίπεδο, αν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ή να ζητήσω από τον υποστηριζόμενό μου να ακολουθήσει άλλο θεσμό. Δεν πρέπει να ξέρω;
Περαστικά μας!
ΥΓ. Και επειδή κάποιοι ισχυρίζονται ότι μας έχουν δώσει ότι ζητήσαμε, αγωνιζόμενοι, χορηγοί και οργανωτές, σαν ΧΟΡΗΓΟΣ ζητάω να μάθω, σε προσωπικό καθαρά επίπεδο, αν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ή να ζητήσω από τον υποστηριζόμενό μου να ακολουθήσει άλλο θεσμό. Δεν πρέπει να ξέρω;
- friar
No news is good news.Dista wrote:Τώρα μετράς και τις ώρες? Σου δίνουμε την εντύπωση ότι δεν ασχολούμαστε με τους αγώνες?
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Is "no championship" good news?
Περίεργο, γιατί στο δικό μου χωριό "no championship" is VERY BAD NEWS.
Αν τώρα στον "Αγιο Σπυρίδωνα" είναι αλλιώς, τί να πω;
Περίεργο, γιατί στο δικό μου χωριό "no championship" is VERY BAD NEWS.
Αν τώρα στον "Αγιο Σπυρίδωνα" είναι αλλιώς, τί να πω;
- friar
Διάβασε με πάλι, μπορεί να μην το είπα καλά. Σε παρακαλώ διάβασε με ακόμα μιά φορά.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Εννοείς μήπως ότι τα όποια νέα μόνο καλά δε θα είναι; Θέλω να είμαι πιό αισιόδοξος, αν και το έχω πληρώσει!