Κωστάκη μήπως είσαι βαρύποδος;;;; Εξάλου τι περίμενες!!!!! Ότι θα είχες την ίδια κατανάλωση με το δυομισάλιτρο;;; Άλάφρυνε λίγο το πόδι σου και δούλευε το στις ροπές του!!!!!!!kostas654 wrote:Τσελιο, δεν χορταινει με τιποτα ρεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Δεν γίνεται να ελαφρύνει το πόδι ρε Άγγελε!!!!
Χρειάζεται πολύ διαιτα με υπομονή!!!!
Το καλό είναι οτι θα πάρει μια ανάσα τώρα με τις απεργίες!!!!
Χρειάζεται πολύ διαιτα με υπομονή!!!!

Το καλό είναι οτι θα πάρει μια ανάσα τώρα με τις απεργίες!!!!

-
Απο τι σε δινει ρεστα?johny4x4 wrote:Εμενα μου δίνει και ρέστα!!!!
Απο το 200ρικο?

μετα απο 2 μηνες συνεργειο, τετραλιτρο μοτερ πανω και με τον ηχο που βγαζει ειναι επιστημονικα αδυνατον να δουλεψει νορμαλ τουλαχιστον για λιγο καιρο ακομαaggas wrote: Κωστάκη μήπως είσαι βαρύποδος;;;; Εξάλου τι περίμενες!!!!! Ότι θα είχες την ίδια κατανάλωση με το δυομισάλιτρο;;; Άλάφρυνε λίγο το πόδι σου και δούλευε το στις ροπές του!!!!!!!

Κώστας Γκιαούρης
Ε τότε μην διαμαρτύρεσαι!!!!!!! Απόλαυσε το τουλάχιστον για λίγο και μετά βρές την χρυσή τομή!!!!!!!kostas654 wrote:μετα απο 2 μηνες συνεργειο, τετραλιτρο μοτερ πανω και με τον ηχο που βγαζει ειναι επιστημονικα αδυνατον να δουλεψει νορμαλ τουλαχιστον για λιγο καιρο ακομαaggas wrote: Κωστάκη μήπως είσαι βαρύποδος;;;; Εξάλου τι περίμενες!!!!! Ότι θα είχες την ίδια κατανάλωση με το δυομισάλιτρο;;; Άλάφρυνε λίγο το πόδι σου και δούλευε το στις ροπές του!!!!!!!
Και σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!Μου θύμισες την εποχή που πειραματιζόμουνα με την beta που είχα............αααχχχχχχχχχχχ............ωραίες εποχές με τα Weberόνια να ρουφάνε ασύστολα

ελα ρε κωστα.τραβατε με κ ας κλαιω εισαι.οταν του τις καρφωνεις γιατι δεν το σκεφτεσαι???εεε??

johny4x4 wrote:Εγω δεν μπορώ να καταλαβω γιατι καίει ρε Κώστα;
Αφου ρελαντί το πας!!!
ελα ντε??κ γω αυτη την απορεια εχω ρε γιαννη!!το εχεις ακουσει ποτε να δουλευει αυτο το αυτοκινητο???

Ωχ,ωχ,ωχ...
Μπηχτές..............μπηχτέέέέςςςςςςς

Μπηχτές..............μπηχτέέέέςςςςςςς

...δηλαδή πόσα καίει τώρα Κώστα; ...σκέφτομαι κι εγώ τη μετατροπή και θα ήθελα τις πρόσφατες βιωματικές -και οδυνηρές όπως μάλλον προκύπτει απο τα πόστς σου- εμπειρίες σου απο την κατανάλωση....ποια η διαφορά απο το 2.5άρι;
(...και εννοώ το 2.5άρι με λίφτ, αποστάτες τροχών, μεγαλύτερα λάστιχα, πεταλούδα 62mm και αντίστοιχο άνοιγμα στο πλένουμ κλπ...)
(...και εννοώ το 2.5άρι με λίφτ, αποστάτες τροχών, μεγαλύτερα λάστιχα, πεταλούδα 62mm και αντίστοιχο άνοιγμα στο πλένουμ κλπ...)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!