Μάντρα αμερικάνικων ανταλακτικώνgeorgexj wrote: τελευταιο παζαρι σημερα στα 400 ευρω!!σασμαν αχ15 βοηθητικο 231 δισκο πλατο βολαν κ κεντρικο!!!καλα δεν ειναι???
Μ Ι Χ Α Λ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ !!!!

Μάντρα αμερικάνικων ανταλακτικώνgeorgexj wrote: τελευταιο παζαρι σημερα στα 400 ευρω!!σασμαν αχ15 βοηθητικο 231 δισκο πλατο βολαν κ κεντρικο!!!καλα δεν ειναι???
Εγώ νομίζω ότι και χειροκίνητο να βάλει πάλι θα τον πιεί γιατί το περίπτερο θα εξακολουθεί να είναι πιο ελαφρύ από το λεωφορείοjohny4x4 wrote:Πρέπει να χέστηκες πολύ τώρα που βγήκε ο Κωστάκης και πασ να βάλεις χειροκίνητο να μαζέψεις τα πολλά γιωργάκο μου φαίνεται!!!!
Αγγελε μη ξεχνας τον ελαφρωμενο εγκεφαλο!!!!!!!!!aggas wrote:Εγώ νομίζω ότι και χειροκίνητο να βάλει πάλι θα τον πιεί γιατί το περίπτερο θα εξακολουθεί να είναι πιο ελαφρύ από το λεωφορείοjohny4x4 wrote:Πρέπει να χέστηκες πολύ τώρα που βγήκε ο Κωστάκης και πασ να βάλεις χειροκίνητο να μαζέψεις τα πολλά γιωργάκο μου φαίνεται!!!!![]()
![]()
![]()
ΜΕΣΑ!!!!aggas wrote:Δηλαδή τι μου λές![]()
![]()
![]()
Οτι θα κερδίσει χιλιοστά του δευτερολέπτου επειδή θα σκεφθεί γρηγορότερα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιμένω ότι θα τον πιεί στεγνά από το περίπτερο και βάζω και στοίχημα![]()
![]()
![]()
Εγώ υπέρ ΓΚΙΑΟΥΡΗ!!!!!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:ΜΕΣΑ!!!!aggas wrote:Δηλαδή τι μου λές![]()
![]()
![]()
Οτι θα κερδίσει χιλιοστά του δευτερολέπτου επειδή θα σκεφθεί γρηγορότερα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιμένω ότι θα τον πιεί στεγνά από το περίπτερο και βάζω και στοίχημα![]()
![]()
![]()
Εγω υπερ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σκεφτεται!!!!!!!!!!!!!απλα ενεργει................
Σιγά μην σκίσεις κανα καλσόν με τον δεινόσαυροgeorgexj wrote:egw dinw k 2 autokinita aera!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()