CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
- XJ ''The Doctor''
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
georgexj wrote:καγκουρες για πειτε μου το βοηθητικο με κωδικο 231 μπαινει το αυτοματο σασμαν που εχω???κ μην αρχησετε αμεσως το κραξιμο.δεν επαθε τιποτα αλλα το θεωρω καλητερο απο αυτο που φοραει κ πριν αρχισω να ανεβοκατεβαζω σασμαν κ να βλεπω οτι δεν κανει το εθεσα σαν ερωτημα.
σιγουρα θα με ρωτησετε τι φοραει τωρα.δεν το εχω κοιταξει αλλα σιγουρα δεν φοραει το 231.πιστευω ο doctor να ξερει πιο φοραμε!!!απλα θελω να δω αν κουμπωνει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα ρε Γιωργο, μπαινει αλλα γιατι? Που ειναι καλυτερο?
Τωρα φορας το NP242 το οποιο εχει και Full time 4x4 δηλαδη μπαινει και σε ασφαλτο ( επειδη κανει διαφορικο ) και βολευει σε παρα πολλα τεραιν... Το 231 ειναι απλα λιγο πιο δυνατο ( αμηλετεα ) διοτι μιας και λειπουν τα εξαρτηματα του full time εχει λιγο περισσοτερο χωρο εσωτερικα για μεγαλυτερη καδενα μεταδοσης.
Δεν μου λες, εχεις κανενα manual σαζμαν να μου δωσεις??? Ανταλλαγη με αξονες με μπλοκε

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
- XJ ''The Doctor''
kostas654 wrote:ευχαριστω πολυ,ετοιμο και το δικο μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣlker wrote: Κωστή και στα δικά σου σύντομα!!!
εχει δεθει ολο και το μονο που μενει εναι να γινει ενας τελικος ελεγχος και να μπει και η εξατμιση που παρελαβα χθες βραδυ απο το αμερικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο! Ελα να μαζευομαστε να καγκουριασουμε

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Ναι και να στήσουμε και υπαίθριο παζάρι με αμερικάνικα ανταλλακτικά..XJ ''The Doctor'' wrote:Μπραβο! Ελα να μαζευομαστε να καγκουριασουμε

- XJ ''The Doctor''
Στα απλα ''ψοφια'' τετραλιτρα ναι, στο δικο μου οχιjohny4x4 wrote:τι να το κανεις ρε doctor το σασμαν?
Αφου τα αυτόματα γ@μ@νε!!!!![]()
![]()
![]()

-
Δείτε εδώjohny4x4 wrote:Ρε tselio καμια φωτογραφια απο την συναντηση σας στην παραλία θα βάλεις???

aggas wrote:Ναι και να στήσουμε και υπαίθριο παζάρι με αμερικάνικα ανταλλακτικά..XJ ''The Doctor'' wrote:Μπραβο! Ελα να μαζευομαστε να καγκουριασουμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Φίλε doctor ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου!!εγώ βρήκα σασμαν manual.να έχεις υπόψιν σου ότι θέλεις κ άλλο βολάν!!αν σε ενδοιαφερει πες μου να κοιτάξω.κ οι τιμές να ξέρεις ότι είναι κάτω του κόστους!!πιστεύω να έχεις δει από αυτά που γράφω ότι πληρώνω όσο κ όσο!!!