3oς Αγώνας Τράιαλ Δυτικής Ελλάδος

ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu

Re: 3oς Αγώνας Τράιαλ Δυτικής Ελλάδος

Post by ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu »

ως μη γενόμενο, άνθρωποι είμαστε...
Άγγελος Χειρδάρης
friar

Post by friar »

Dista wrote:Έγινε μια αλλαγή στη Βαθμολογία της Κ1 λόγω ενός λάθους από μέρους μου στα ονόματα :oops:
Συγνώμη :(
Ελεος πια με την μεταβλητότα των αποτελεσμάτων
Σε κάθε αγώνα έχουμε τον ίδιο καυγά.
Το ξαναλέω, αφού ανακοινώνονται τα αποτελέσματα θεωρούνται προσωρινά για 30 λεπτά, προθεσμία υποβολής ενστάσεων.
Εφόσον υπάρχουν ενστάσεις αυτές εκδικάζονται και έχουμε πλέον οριστικά αποτελέσματα
Σε μη ύπαρξη ενστάσεων μετά τα 30 λεπτά και με την υπογραφή από τον Αγωνοδίκη τα αποτελέσματα είναι οριστικά.

Για μένα στραβά κουτσά η ανάποδα είναι οριστικά και μόνον η διαδικασία που προβλέπεται από το 140 του ΕΑΚ μπορεί να τα αλλάξει. Κανένας άλλος.

Υ.Γ. General Lee και Sirros σας το είχα πεί ότι θα τα αλλάξουν κάπου, δεν σας το είχα πεί,????
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
HUMMstER

Post by HUMMstER »

.....μερικές φωτο ...

Image
[Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

και μια Κ4 :lol: :lol: :lol:

Image
ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu

Aγαπητέ φίλε Στάθη, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, δεν μπορώ να καταλάβω τί σε πείραξε αν άλλαξαν τα αποτελέσματα, όχι του αγώνα φυσικά, αλλά οι βαθμολογίες του Πρωταθλήματος. Έγινε ένα ανθρώπινο λάθος από το Δημήτρη, τον πήρα τλφ, το εντόπισε αμέσως και το διόρθωσε και μάλιστα ζήτησε και δημόσια συγνώμη. Και επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
Είναι κρίμα να παραποιούμε τα πράγματα... ;)
Φιλικά ΠΑΝΤΑ, Άγγελος...
Άγγελος Χειρδάρης
friar

Post by friar »

Εδώ μέσα μιλάμε για τον αγώνα, επομένως για τον αγώνα μιλάει και αυτός.
Σε συνέχεια δίκιο έχεις, δικά σας είναι τα αποτελέσματα τι με κόφτει εμένα?????

Εξάλλου όλοι ίδιο είμαστε ολοι λάθη κάνουμε και πρώτος εγώ. Καληνύχτα σας.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu

friar wrote:Εδώ μέσα μιλάμε για τον αγώνα, επομένως για τον αγώνα μιλάει και αυτός.

και καλημέρα σας... the case is closed...
Άγγελος Χειρδάρης
Dista

Post by Dista »

friar wrote:Εδώ μέσα μιλάμε για τον αγώνα, επομένως για τον αγώνα μιλάει και αυτός.

Στάθη δεν έχει σχέση με τα αποτελέσματα του αγώνα. Η αλλαγή (το λάθος) ήταν στη βαθμολογία του Επάθλου στη Κ1. Στο copy-paste και λόγω της μικρής οθόνης του netbook επικαλύφτηκε ένα όνομα αγωνιζόμενου και αντικαταστάθηκε με άλλο, με συνέπεια να χρεωθούν λάθος οι βαθμοί σε έναν αγωνιζόμενο. Εντοπίστηκε και διορθώθηκε.

ΥΓ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έχει πιάσει όλους και περιμένετε στη γωνία με το ντουφέκι.
ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu

Dista wrote:

Στάθη δεν έχει σχέση με τα αποτελέσματα του αγώνα. Η αλλαγή (το λάθος) ήταν στη βαθμολογία του Επάθλου στη Κ1. Στο copy-paste και λόγω της μικρής οθόνης του netbook επικαλύφτηκε ένα όνομα αγωνιζόμενου και αντικαταστάθηκε με άλλο, με συνέπεια να χρεωθούν λάθος οι βαθμοί σε έναν αγωνιζόμενο. Εντοπίστηκε και διορθώθηκε.

ΥΓ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έχει πιάσει όλους και περιμένετε στη γωνία με το ντουφέκι.
Δημήτρη, απ'ότι φαίνεται γενικώς ισχύει αυτό που λεέι ο λαός, "δουλειά δεν είχε ο διάολος και ..... τα παιδάκια του", τέλος πάντων για μένα η υπόθεση έκλεισε και προσωπικά εσύ με κάλυψες πλήρως, τώρα τί θέλουν και ανακατεύονται χωρίς να το ψάξουν λίγο καλύτερα, δεν μπορώ ούτε κι εγώ να καταλάβω...
Άγγελος Χειρδάρης
friar

Post by friar »

δεν μπορώ ούτε κι εγώ να καταλάβω... τι θέλω και ασχολούμαι.... αφού όλα είναι τακτοποιημένα.....
ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu

friar wrote:δεν μπορώ ούτε κι εγώ να καταλάβω... τι θέλω και ασχολούμαι.... αφού όλα είναι τακτοποιημένα.....
:?: ;) καλό καλοκαίρι ...
Άγγελος Χειρδάρης
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”