CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

georgexj wrote:ρε παπαρα θοδωρη σκεψου ησουνα μονος σου κ εσπασες!!
Είχα πιει μισό τελάρο μπύρες κι έσπασα.......
georgexj wrote: δεν σκεφτεσαι ομως οτι αμα ερθεις σε συναντηση που θα υπαρχει κ ο ανταγωνισμος οτι θα φυγεις στα ποδια γιατι το υπολοιπο θα ειναι κομματια!!
Νομίζεις! ;)
Δεν υπάρχει ανταγωνισμός για τον Ιάπωνα! :D :D :D :D :D 8-) 8-) 8-)
georgexj wrote: πρεπει να το χωνεψεις καλη αρχη κ να συνηθιζεις τον θορηβογκραουυυ γκαπ!!!
Να....!!!
Πάρ' τον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου. :evil:
Μου φαίνεται ότι είσαι χειρότερος κι από τον Τσέλιο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Molis prin ligo efige o Gianakis apo tin Larissa me to tetralitro Wrangler (pleon).
Molis katevike apo tin prwti dokimi...tou tremane ta xeria. :lol: :lol: :lol:
Image
Drimon

Post by Drimon »

Άντε Γιαννάκη.............καλά σπασίματα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

Απ' ότι καταλαβαίνω το αμάξι έγινε αντάξιο ενός Superman ;) ;) ;)
Άντε Γιαννάκη σου εύχομαι να το φχαριστηθείς και τα φράγκα που έριξες να πιάσουν τόπο!!!
Καλοδούλευτο και άσπαστο ;) ;) ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

καλες βολτες Γιαννη!!!!!!!!!!
πες μας εντυπωσεις.............
κ δως το καμια βολτα κ στον Κωστα κριμα το παιδι....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:κ δως το καμια βολτα κ στον Κωστα κριμα το παιδι....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν καταλαβες φιλε...εγω του ειπα να μην κανει κανενα αστειο και ερθει σπιτι μου....δεν θελω να το οδηγησω...
Κώστας Γκιαούρης
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Καλες βολτες Superman και οπως το ειδα......ετοιμασου για πολλα γκαπ :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

kostas654 wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:κ δως το καμια βολτα κ στον Κωστα κριμα το παιδι....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν καταλαβες φιλε...εγω του ειπα να μην κανει κανενα αστειο και ερθει σπιτι μου....δεν θελω να το οδηγησω...
Εγω παντως στη θεση του θα επερνα κ τον Γιωργο κ αν μιση ωρα θα βαρουσα κοφτες εξω απο το σπιτι σου!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

θα μετακομισω :evil:
Κώστας Γκιαούρης
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

XJ ''The Doctor'' wrote:Καλες βολτες Superman και οπως το ειδα......ετοιμασου για πολλα γκαπ :lol: :lol: :lol:
εσυ ασε τις μ@λ@κιες φερε το cherokee στη Πρεβεζα να στο κρατησω 1 μηνα να παθεις συνδρομο στερησης να σου φυγει η ιδεα να το πουλησεις κ να ερθεις να το παρεις πισω!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”