Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote: πως εγινε αυτο???αφου δεν σπαει δεν χαλαει???αρε χαζοιαπωνακια!!!!
Μιχαλόπουλε.........
Να σε δω κι εσένα τώρα που χειμωνιάζει!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
εγω φιλε εχω σπασει μια φορα κ θα σπαω συνεχεια γιατι ηδονιζομαι οταν ακουω αυτο το θορυβο κ γιατι οταν θα εχω σπασει θα του εχω πιει το αιμα πραγμα που δεν μπορεις να το κανεις???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:εγω δεν χω προβλημα εχω υπογραψει 2ετη συμβαση με τον νταγκα και την κουριερ να μου στελνουν ημιαξονια σε 3 ωρες...ασε που εχω και το συνεργειο τον μιχαλοπουλο που μεχρι να χειμωνιασει θα εχει μαζεψει καμια 10αρια σετ οπως το παει.

αυτα που ξερεις ξεχασε τα.εγω κανονιζω την δικια μου μπανγκα!!!!
δεν προλαβαινω κ για σας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ασε που σημερα επεσα σε 2 τρομπετακια cherokee που ειχαν χτυπημενη μηχανη κ του λεω του αρχηγου να σου παρω τα ημιαξονακια κ τα 4 κ να σου δωσω κανα 200 ευρω???θα τα βγαλω εγω του λεω δεν υπαρχει λογος να κουραζεσαι!!!αμε μου κανει ελα παρτα.ωραια του λεω το σαββατοκυριακο θα ερθω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:
kostas654 wrote:και για να καταλαβεις οτι τα ημιαξονια τα εχει για πλακα...εχει ηδη βρει να παρει αλλα 2 σασμαν...εχει και ενα βοηθητικο καβατζα....τι μαντρες αμερικανικων και μαλακιες μου λες μετα :lol: :lol: :lol: :lol:

Μ α γ ι α κ ο ς
ι
χ
α
λ
ο
π
ο
υ
λ
ο
ς

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τι παπαρας εισαι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
St. Tselios wrote:Κοιτα πως θα την βγαλεις φθηνα:

Εκει που εισαι σιγουρα καταστημα Jumpo δεν εχει.
Θα παρω την κορη μου και θα παμε το απογευμα μια βολτα εκει.
Μετρα εσυ ποσο χοντρο ειναι το καρε του μπιλιοφορου και ποσα δοντια εχει.

Ειμαι σιγουρος πως κατι θα βρω...

Οχι τιποτε αλλο...θα σε παρω 2 για να εχεις και ρεζερβα...(Μιχαλοπουλος) :mrgreen:

Υ.Γ.:Θα πηγαινα και στα ΚΟΥ-ΚΟΥ...αλλα εκει ειναι λιγο ακριβουτσικα...
Υ.Γ2: Δεν ξερω ο Μουστακας αν ειναι πιο φθηνος...αλλα καλυτερα να ρωτησεις τους Αθηναιους.
Μην μπεις στον κόπο, δεν επείγομαι. :twisted: :twisted: :twisted:

Θα πάρω τηλ τον ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ, εκεί που παίρνει σβάρνα τις μάντρες για το δικό του, να μαζεύει τίποτα και για μένα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φιλε στις μαντρες που παω εγω δεν εχω βρει κατι σε παιδικο!!!θα το ψαξω ομως!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

εχω κλαψει απο τα γελια!!!!εισαστε ολοι......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αντωνη η λυση με την μυτη ειναι πολυ καλη αλλα δεν εχεις διευκρινηση την συνθεση που πρεπει να εχει το ηλικο!!!απο τι κρυωμα πρεπει να ειναι για να εχει γρηγορο αποτελεσμα????
απο τον καιρο???
απο κλασιμο????
απο τι??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: εγω φιλε εχω σπασει μια φορα κ θα σπαω συνεχεια γιατι ηδονιζομαι οταν ακουω αυτο το θορυβο κ γιατι οταν θα εχω σπασει θα του εχω πιει το αιμα πραγμα που δεν μπορεις να το κανεις????
Θα προλάβεις να του το πιεις......; :roll: :roll: ;)
Ή με το που θα κάνει ότι στριμώχνεται θα μείνεις με την γλύκα; :lol: :lol: :lol:

Εγώ τουλάχιστον, όπως είδες, του ήπια και το αίμα (καμάτεψα όλη την πεζούλα) και κάτι μπύρες πιο πριν.
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: αντωνη η λυση με την μυτη ειναι πολυ καλη αλλα δεν εχεις διευκρινηση την συνθεση που πρεπει να εχει το ηλικο!!!απο τι κρυωμα πρεπει να ειναι για να εχει γρηγορο αποτελεσμα????
απο τον καιρο???
απο κλασιμο????
απο τι???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΡΕ Π@Π@Ρ@!!!!
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: φιλε στις μαντρες που παω εγω δεν εχω βρει κατι σε παιδικο!!!θα το ψαξω ομως!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχει μόνο βρεφικά;
Στράτες και ριλάξ;

Α, το ξέχασα. Πρέπει να έχει και αλλαξιέρες, από αυτές τις μακριές, που μοιάζουν με λεωφορεία. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

Eίσαστε πολύ όργια ρεεεεε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ιδίως ο Γιώργος θα μαζέψει όλες τις μάντρες του Νομού έτσι που το πάει...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
antonisxj wrote:εκεί γύρω στο 8:40. καλά τα λέει ο φίλος σου. "έκοψε κεντρικό ημιαξόνιο"
Ρε κουντεντέ!
Το ξαδερφάκι μου δεν έχει ιδέα από μηχανολογική ορολογία. Άκουσε που είπα για ημιαξόνιο και μετά για κεντρικό (εννοώντας άξονα), τα πάντρεψε και έβγαλε το κεντρικό ημιαξόνιο.
και όμως το ξαδερφάκι σου έχει μεγάλη ιδέα. μόλις το είδε είπε το αυτονόητο. "αυτό είναι ημιαξόνιο" "δεν μπορεί να είναι κεντρικός και να είναι μόνο τόσο :roll: " :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”