kostas654 wrote:και για να καταλαβεις οτι τα ημιαξονια τα εχει για πλακα...εχει ηδη βρει να παρει αλλα 2 σασμαν...εχει και ενα βοηθητικο καβατζα....τι μαντρες αμερικανικων και μαλακιες μου λες μετα![]()
![]()
![]()
Αυτό είπα κι εγώ, αφού άντεξε να χοροπηδάει με τ' ανάποδα, κάναμε καλή δουλειά, και θα αντέχει όλες τις κακουχίες που θα του κάνω. Αλλά είχε άλλη άποψη ο Τζιμάρας.St. Tselios wrote: και εισαι τυχερος που δεν εσπασες εκει...
Δηλαδη?Για ποιο σημειο γραφεις?Drimon wrote:Το λεπτό σημείο της εξόδου του μπιλιοφόρου.
St. Tselios wrote:Δηλαδη?Για ποιο σημειο γραφεις?Drimon wrote:Το λεπτό σημείο της εξόδου του μπιλιοφόρου.
Το σημείο που κολλάει ο μπιλιοφόρος στην υπόλοιπη σωλήνα του άξονα. Αν του είχαμε δώσει την ανάλογη προσοχή, θα είχε αντικατασταθεί με σταυρό, για να γλιτώσω τέτοιες ζημιές.St. Tselios wrote: Δηλαδη?Για ποιο σημειο γραφεις?
Νικόλα.......... το νού σου!!!Nicolas wrote: Την τσάκιση στο καλαμάκι λέει![]()
Μαλιστα...Drimon wrote:Το σημείο που κολλάει ο μπιλιοφόρος στην υπόλοιπη σωλήνα του άξονα. Αν του είχαμε δώσει την ανάλογη προσοχή, θα είχε αντικατασταθεί με σταυρό, για να γλιτώσω τέτοιες ζημιές.St. Tselios wrote: Δηλαδη?Για ποιο σημειο γραφεις?
Ναι, θα έχω το νού μου μην πατήσω κανένα κιτρινιάρικο τηλεκατευθυνόμενοDrimon wrote:Νικόλα.......... το νού σου!!!Nicolas wrote: Την τσάκιση στο καλαμάκι λέει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nicolas wrote: Ναι, θα έχω το νού μου μην πατήσω κανένα κιτρινιάρικο τηλεκατευθυνόμενο![]()
![]()
![]()
Τι να τους κάνω;Nicolas wrote: Αφού δεν ήθελες τους Dana...