Φιλικοί αγώνες - Φυτώρια

Nicolas
Site Admin

Re: Λεσχη 4χ4 Ευρίπου Φιλικο Trial Αλμυροποταμος

Post by Nicolas »

manos wrote:...
Το ίδιο θα κανουμε και στην Ερετρια , σε 3 βδομαδες...

Ρε λες να δοκιμάσω το λεωφορείο σε trialάκι να γελάσει και ο κάθε πικραμένος...?
Ψήνεστε να πούμε στους κάγκουρες να μαζέψουν ομάδα και να μας έχετε και ένα καγκουροκύπελο? :lol: :lol:

Μην σου πω στην κατηγορία "κάγκουρας" να έχετε και δήλωση αποποίησης ευθυνών... :mrgreen: :mrgreen:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Φωναξτε και τον Μανωλη με το καγιεν
τον Αρη με το LC
τον Σιρρο με το Nissan
Τον Ξανθο με το Μιτσου

να ολοκληρωθει η ομαδα των....... λεοφορειουχων!!

και κατηγορια Κ----0,000.000.000.001
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Nicolas wrote:Ψήνεστε να πούμε στους κάγκουρες να μαζέψουν ομάδα και να μας έχετε και ένα καγκουροκύπελο?
Θες να περναμε τις επομενες μερες σε νοσοκομεια και κρατητηρια?... :twisted:
Image
Φωκίων

Post by Φωκίων »

manos wrote:H ομαδα της Λεσχης που διοργάνωσε το παιχνίδι ξερει πολύ καλα το αρθρο 4.3.1.

Ρώτησε την ΕΘΕΑ , αν μπορεί να κανει κατι σαν αγώνα trial , με στοιχειώδη μετρα ασφαλείας και πήρε θετική απαντηση.
Προφωρικώς ή εγγραφως??
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

To μόνο που φταίει στην Ελλάδα είναι η νύχτα...

Και αυτό κύριοι γιατί κάποιοι απο αυτούς που ασχολούνται με τους αγώνες είναι ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ!!!

Όταν θα καταφέρετε να κάνετε κάποιο trial σαν το Autofestival, όπως τα κατάφεραν οι φίλοι σας και οι μεντορές σας, τότε να δούμε ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ!!! Θα σας σώσουν οι πυροσβεστήρες;

ΥΓ. Δημήτρη, μπορώ να έχω εγώ τον κανονισμό σε παρακαλώ;
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Γιάννη,
πέραν της νύχτας, που έχω εκφράσει την άποψή μου υπέρ του 24ωρου, είχα την εντύπωση πως εσύ τουλάχιστον ήσουν εναντίον του 4.3.1.

Προσωπικά το υποστηρίζω, αλλά ακόμα είμαι διχασμένος για το αν θα πρέπει να παρακάμπτεται, πάντα υπό ελεγχόμενες συνθήκες φυσικά...
Γιάννης Αθανασίου

Είμαι κατά της ΚΑΤ΄ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ των κανονισμών. Αγωνίζομαι χρόνια να αλλάξουν οι κανονισμοί, αλλά ΕΦΑΡΜΟΖΩ τους υπάρχοντες, αν και τους θεωρώ ηλίθιους. Μπορείς να μου πεις το μόνο αγώνα του 2009 στον οποίο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ROLL CAGE;

Ένας κανονισμός, το σύνολο των κανονισμών, πρέπει να εφαρμόζονται, παντού και πάντα. Αν δεν ικανοποιούν το καλό των αγώνων, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Δεν είναι δικαίωμα κανενός να τους προσαρμόζει στα δικά του δεδομένα, δυνατότητες και απαιτήσεις.

Οι φίλοι μας όμως, για να ελέγχουν τους αγώνες κατά βούληση, αφήνουν τους κανονισμούς στο γνωστό χάλι και τους προσαρμόζουν κατά βούληση κάθε φορά.
Ρώτησε την ΕΘΕΑ , αν μπορεί να κανει κατι σαν αγώνα trial, με στοιχειώδη μετρα ασφαλείας και πήρε θετική απαντηση
ΕΛΕΟΣ!!! Τί σημαίνει "στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας";

Να θυμίσω πώς στο AUTOFESTIVAL αγωνοδίκης ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής 4Χ4 της ΕΘΕΑ κ. Γιώργος Παυλόπουλος. Και άφησε να ξεκινήσει ο αγώνας με τον κόσμο σε επικίνδυνο σημείο και τα σέρσεϊ άδεια, παρόντων υψηλών στελεχών της ΕΛΠΑ και της ΕΘΕΑ. Το αποτέλεσμα το γνωρίζεις...
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Είμαι κατά της ΚΑΤ΄ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ των κανονισμών.
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα...
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Να διευκρινησω εδω οτι εκ μερους μου τουλαχιστον, τα ερωτηματα δεν απευθυνονται - εμπλέκουν την λεσχη με κανενα τροπο..
Γιάννης Αθανασίου

Είναι νομίζω ξεκάθαρο το ποιοί έμπλεξαν τη λέσχη σε όλα αυτά. Και βέβαια με ποιό σκοπό...
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”