Πλάκα με κάνεις ρε φιλαράκι;Με ένα τρίχρονο και ένα δεκαπεντάμηνο νομίζεις ότι είναι εύκολο να τα πάω μόνος μου στην παραλία; Και ναι όταν η γυναίκα μου γυρνάει στις 7 ή στις 8 από την δουλειά της περιμένω ένα Σ/Κ δυστυχώς!!!!!!!!Drimon wrote:Καλά ρε καγκουρίδη, εσύ είσαι όλη μέρα, κάθε μέρα, στο σπίτι και περιμένεις ένα Σ/Κ να πας παραλία;aggas wrote: Που περιμένω ένα Σ/Κ να πάω παραλία και πήζω στον κόσμο, που μαζεύεται εδώ από όλη την Αθήνα;;![]()
Είσαι σοβαρός;![]()
![]()
![]()
![]()
Πάρε τα πιτσιρίκια και πήγαινε να λιώσεις στην θάλασσα!
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Που είσαι ρε Λευτεράκη;; Εδώ Αθήνα ή λιώνεις σε καμιά παραλία;lker wrote:Καλησπέρα κάγκουρες!!!!!
Μου λειψατε ρε τομαρια ........
200!!!!!!!!
Δεν χρειάζεται ν' αγχώνεσαι, τ' αμολάς στην παραλία και κάνουν παιχνίδι μόνα τους!aggas wrote: Πλάκα με κάνεις ρε φιλαράκι;Με ένα τρίχρονο και ένα δεκαπεντάμηνο νομίζεις ότι είναι εύκολο να τα πάω μόνος μου στην παραλία;
έλεος ρε κάγκουρα.!!!!!!
Λευτεράκι, έχω τις βάσεις στο γκαράζ και σε περιμμένω. φέρε το jimny να σου τις αλλάξω
άντε, να συνδιάσεις διακοπές στα Χανιά και επισκευή απο τον Νο1 μηχανικό-μάστορα-καπετάνιο-μαστροτσεπέτο-ημιαξονοφονιά-καταστροφέα-σιδεροφάγο
Λευτεράκι, έχω τις βάσεις στο γκαράζ και σε περιμμένω. φέρε το jimny να σου τις αλλάξω
άντε, να συνδιάσεις διακοπές στα Χανιά και επισκευή απο τον Νο1 μηχανικό-μάστορα-καπετάνιο-μαστροτσεπέτο-ημιαξονοφονιά-καταστροφέα-σιδεροφάγο
if it doesn't break, fix it until it does
Τι παραλία ρε αδερφέ ... μακάrι ... αυτό το σκ πήγα και εκανα ένα μπανιο απλά και δεν έφτασε ουτε για ζήτω ...
Δύσκολες μέρες ... εσύ γνωρίζεις πολύ καλύτερα ...
Αντώνη ... για εκεί με βλέπω διακοπές ... ειναι το επικρατεστερο μέρος
Δύσκολες μέρες ... εσύ γνωρίζεις πολύ καλύτερα ...
Αντώνη ... για εκεί με βλέπω διακοπές ... ειναι το επικρατεστερο μέρος
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Άντε Λευτέρη μπας και μπει κανα αμάξι της προκοπής σ' αυτό το ριμαδογκαράζ.antonisxj wrote: Λευτεράκι, έχω τις βάσεις στο γκαράζ και σε περιμμένω. φέρε το jimny να σου τις αλλάξω![]()
Το θέμα είναι το πώς θα βγεί από εκεί μέσα.
Ωχ ωχ ωχ......τι τον περιμένει τον καημένο τον Τζιμάκοantonisxj wrote:Λευτεράκι, έχω τις βάσεις στο γκαράζ και σε περιμμένω. φέρε το jimny να σου τις αλλάξω![]()
Λευτέρη λυπήσου το αν θέλεις να αντέξει στον χρόνο........
Λευτεράκι... το εξοχικό είναι άδειο. όσο θές έλα να μείνεις.
Drimon, σου έχω ξαναπεί να μην πετάγεσαι σαν την τσουτσού και να είσαι σίγουρος ότι απο το γκαράζ πάντα βγαίνουν σε καλύτερη κατάσταση απ'ότι μπαίνουν (κατα τη γνώμη μου, γιατί κατα τη γνώμη άλλων....
)
Drimon, σου έχω ξαναπεί να μην πετάγεσαι σαν την τσουτσού και να είσαι σίγουρος ότι απο το γκαράζ πάντα βγαίνουν σε καλύτερη κατάσταση απ'ότι μπαίνουν (κατα τη γνώμη μου, γιατί κατα τη γνώμη άλλων....
if it doesn't break, fix it until it does