aggas wrote: Που περιμένω ένα Σ/Κ να πάω παραλία και πήζω στον κόσμο, που μαζεύεται εδώ από όλη την Αθήνα;;
Καλά ρε καγκουρίδη, εσύ είσαι όλη μέρα, κάθε μέρα, στο σπίτι και περιμένεις ένα Σ/Κ να πας παραλία;
Είσαι σοβαρός;
Πάρε τα πιτσιρίκια και πήγαινε να λιώσεις στην θάλασσα!
Πλάκα με κάνεις ρε φιλαράκι;Με ένα τρίχρονο και ένα δεκαπεντάμηνο νομίζεις ότι είναι εύκολο να τα πάω μόνος μου στην παραλία; Και ναι όταν η γυναίκα μου γυρνάει στις 7 ή στις 8 από την δουλειά της περιμένω ένα Σ/Κ δυστυχώς!!!!!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
Λευτεράκι, έχω τις βάσεις στο γκαράζ και σε περιμμένω. φέρε το jimny να σου τις αλλάξω
άντε, να συνδιάσεις διακοπές στα Χανιά και επισκευή απο τον Νο1 μηχανικό-μάστορα-καπετάνιο-μαστροτσεπέτο-ημιαξονοφονιά-καταστροφέα-σιδεροφάγο
Τι παραλία ρε αδερφέ ... μακάrι ... αυτό το σκ πήγα και εκανα ένα μπανιο απλά και δεν έφτασε ουτε για ζήτω ...
Δύσκολες μέρες ... εσύ γνωρίζεις πολύ καλύτερα ...
Αντώνη ... για εκεί με βλέπω διακοπές ... ειναι το επικρατεστερο μέρος
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ... B.R.A.T. ... the original ... Always groovin 4WD moving
antonisxj wrote:Λευτεράκι, έχω τις βάσεις στο γκαράζ και σε περιμμένω. φέρε το jimny να σου τις αλλάξω
άντε, να συνδιάσεις διακοπές στα Χανιά και επισκευή απο τον Νο1 μηχανικό-μάστορα-καπετάνιο-μαστροτσεπέτο-ημιαξονοφονιά-καταστροφέα-σιδεροφάγο
Ωχ ωχ ωχ......τι τον περιμένει τον καημένο τον Τζιμάκο
Λευτέρη λυπήσου το αν θέλεις να αντέξει στον χρόνο........
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
Λευτεράκι... το εξοχικό είναι άδειο. όσο θές έλα να μείνεις.
Drimon, σου έχω ξαναπεί να μην πετάγεσαι σαν την τσουτσού και να είσαι σίγουρος ότι απο το γκαράζ πάντα βγαίνουν σε καλύτερη κατάσταση απ'ότι μπαίνουν (κατα τη γνώμη μου, γιατί κατα τη γνώμη άλλων.... )